Наздраве! Бирата подобрява концентрацията

Консумацията на хмел също намалява стреса и подобрява настроението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пропуснали са да кажат, че хмелът ускорява много пулса.

А бе кой казва, че от бира се изтрезнява? 15-та бира вече пия и все не мога да изтрезнея.

Всички обичаме научни заключения които потвърждават че пороците ни са полезени. Някои фирми дори си плащат за такива научни заключения...

едно е хмел, друго е бира - първото е билка , вторто е алкохолна напитка Излиза, че шофьорите трябва да се наливат с бира, за да си подобрят концентрацията на пътя тъпи дираджии....

Ааа концентрация и още как ! Производителите на бира ги финансират тези "изследвания".

От кога бирата се вари от хмел?!? Това ще да е някаква нова неземна технология, за която още никой не е чувал. Хмелът се добавя към бирата за овкусяване. Основните суровини за производството ѝ са ечемик, вода и бирена мая! Е, някои вместо ечемик ползват царевица, но това не е бира според мен... Отдавна е известно, че бирата е полезна, но само в съвсем умерени количества, не повече от една халба на ден! Наздраве!

В Германия светлата и пилзенска бира са без мая!

ОТ бирата ми се доспива....каква концентрация !?

На нормалните хора им се до*икава ;)

Веднага да се въведе в изпита по кормуване. То ако не си изпил 6-7 бири не можеш мина теста. Само марката на бирата да уточните.

Голяма статия, голямо нещо! В българската бира - това каменица, загорка и всякви шитове на франчайз, като старопрамен и пр., дали въобще има хмел? Не, пичове, това не се отнася за българските БЪЛВОЧИ! Друг е въпросът, защо потребителят се оставя така да го мамят с такова подобие на бира!

Не знам дали има хмел, но ечемик със сигурност няма. Блъскат яко царевичен грис и наричат тая помия бира.... Опитайте една истинска чешка, немска или австрийска бира и открийте десетте разлики. Отдавна спрях да пия българска "бира", предпочитам да изпия една истинска веднъж в седмицата.

Поне конят е здрав.