Коментари - Небинарният певец, победител в "Евровизия", беше посрещнат като герой в родината си | Лайф.dir.bg
назад

Небинарният певец, победител в "Евровизия", беше посрещнат като герой в родината си

Кончита Вурст от Австрия, представляваща LGBTQ+ общността, спечели конкурса през 2014 година.

Обратно в новината

Коментари - Небинарният певец, победител в "Евровизия", беше посрещнат като герой в родината си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко Путин (Хитлер) скоро ще ги посети.

Гръцки СМИ задават въпроси относно победителя на Евровизия: "Ловци застреляха странен човек, който се "самоопредели" и се разхождаше като... елен в Северна Каролина, САЩ! (актуализация) Вместо да им осигурят психиатрична помощ, те ги оставят да се разхождат на воля и понякога дори ги награждават на Евровизия..." https://tinyurl.com/5fdhmat5 Планетата постепенно се превръща в убежище на полулунатици, които се представят за новото нормално. Особено когато става въпрос за хора с разстройства на личността, които не знаят какво точно са или какви биха искали да бъдат. Шокиращата история на мъж от Южна Каролина, който беше откаран в болница с хеликоптер, след като беше застрелян от ловци, защото му хрумна блестящата идея да се облече и да се държи като елен! Той всъщност си помисли, че е елен! Разбира се, през последните години „покълна“ така нареченото „трансвидово“ движение. Тоест типове, които смятат, че не са хора, но могат да бъдат вълци, маймуни, кучета или нещо друго или „нещо друго“ Въпросът е каква е разликата между "елена" от Южна Каролина и "пилето" Немо, който участва в тазгодишната Евровизия и който се определи като "безполов" и като "неутрален вид", т.е. нито мъж, нито жена, нито трансджендър , нито лесбийка, а нещо, което не съществува в природата.

немо..немо ... ама не Капитан Немо , а някой друг ... не мо же ... не може по-странен избор и награда

Да им имам кахърите и ....заниманията на тия.

Коментар от Карло Доменико Кристофори, Италия: Дяволски фестивал EUROVISION SONG! Рогатият сатанист коронясва LGBTQ икона! Благодарение на италианската национална телевизия RAI https://tinyurl.com/3ajrj2fe

Чеките бе , как ще е първия, имаше там един с брада австриец май беше..Кончита Вурст....ми оная дана интернешънъл, ни по-дрътите помним, помним стига пропаганди , че тоя е открил на кравата орехите зад вимето..

Значи, най- важно е да се каже, че е небинарен, а дали песента е била добра и дали той я е изпълнил добре не е важно!

Когато една популация е без сериозна работа, но е свръхзадоволена материално, идват и биологичните и психическите отклонения.

в психиатрия го вкарайте

страшно падание. болни мозъци и подобие на хуманоиди. освен гнусни, вие сте и жалки

Те като гледам тези дето са го посрещнали са същите като него. Отврат, смрад и позор. Аз ако съм швейцарец ще ме е срам от подобно нещо. После тези същите ни казват на нас, че сме били селяци, варвари и нз си какво. Ай сиктир бе. Олио да ви попари. Еврогейвизия да се закрие или да се гарантира, че никога повече няма да участваме в тоя содомистки спектакъл.

Някои изобщо гледа ли Евровизия? Ако не бяхте написали новина за този подчовек, нямаше и да знам за него... А сега ми се догади от вашите новини!

Вече психичноболните са "нормални" !!!

Очаквам догодина Евровизия да спечели пеещо прасе. Тогава вече ще е напълно завършена трансформацията във фрийкшоу.

На тези едно бреме им викаха "би".... сега за да са по-интересни, вече са небинарни. Бъдете каквите си искате, само не ни занимавайте нас бинарните с това....

Че конкурса "Евровизия" е голяма тъпотия, се знаеше отдавна. Но вече откровено предизвиква отвращение...

на оня с мустаците му иде да изрине земята като гледа тая повърня

Уроди скапани