17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква икона бе хора . За един задник. Даже циците са и малки за този задник. Голяма работа. задник и вагина. Има илиони жени като нея.

Джей Ло е ненормална и трябва да се лекува а не да се показва на телевизора. Авторът на статията да престане с мозъчните си диарии.

има още ляп да яде до като стане като нашето ЛИЛИ...

Неотразима с грим, стойки, осветление и ретуш. Ако я видите на улицата ще си кажете баси индианката, от коя южноамериканска джунгла изпълзя.

Гнусна порториканка, произхожда от тинята и се тъкаля в нея. Идол на циганите на хиспанските изроди, пред които нашите мангали са като лордове. Спечелила милиони с курвалък и кълчотене, с голямото си дупе, за което хиспаниците изпадат в транс.. слаба певица и артистка..

С други думи луда работа е тази латино дива. Демек далеч от нея.

Ниска.С къси крака.Едри бедра,голям задник,измиеш ли и грима не прилича на нищо.Тогава и проличават годините.Общо взето обикновенна.

- Какви грижи полагате за задника си? - Той е достатъчно голям, за да се грижи сам за себе си!

За мен е много слаба певица и актриса, напълно посредствена, а външността ѝ е напълно обикновена. Винаги съм се чудила как точно и защо стана такава звезда.

stankow

Икона - на фона. На две цици. Богохулно е. Тази дума е свята. Измислете си друга.

Много пълнокръвна жена. Не е съвършена, то никой не е, но излъчва увереност, в добра спортна форма е и изглежда жива, толкова жива и пълнокръвна, страхотна жена!

Не разбрахте, че голям задник и големи цици правят жената твърде едра и тогава ще кажете - дебела е! Или едното или другото - при голям задник, се подчертава горната част на тялото, която обикновено е по-финна, за да изпъкне талията, да има контраст и човек си казва - какви хубави извивки; при големи гърди се подчертавата само гърдите, а талията се крие. Франческа Делера на младини беше жестока - голям хубав задник, големи гърди, ама в дрехи една едра изглежда, а гола - разкош, ама гол навън не можеш да ходиш!

Гроздето кисело май, спрете се бе нещастници, много разбирачи ей.

Българките полудяват, когато видят красива жена. Вижда се по коментарите. Свлечове, дайте да ви видим какви пеньоарни лелки сте на 50. Сигурно не сте пипани от мъжете си поне от 15 години.

Пеньоарът е българското кимоно. Като една истинска гейша, българската жена се грижи за добруването на остаряващия си, напълняващ, оплешивяващ благоверен, сервирайки му след вечеря хапчето за простата!

Обаче МОЖЕ.

''грозникът'' Бен Афлек също.

ти нали всеки ден я срещаш, защото ходите по едни и същи места.

Ей много обичате да плюете...супер е жената....на 50 години повечето българки изглеждат в пъти по- стари отколкото са...

Как другояче да се разчита перманентната й разголеност освен като оферта... за игра на шах?! Дори когато са омъжени или в ужким стабилна връзка, повечето жени се напъват да покажат всичките си вторични полови белези, та понякога стигат и до първичните. И после се оплакват от сексуален тормоз! Все едно продавачите в магазин с препълнени витрини да се оплакват от досаждане или тормоз, когато запиташ "Колко струва това?".

То е ясно как се грижи, след като мъжът й е болен и импотентен шкембелия. Господ е събирач!

Факт, изглежда много добре, НО с този абажур на главата е като идиот.

с много реклама, както и "мадона"

Ами честит рожден Ден. За мен едно наистина скъпо същество има днес също Рожден Ден и него празнувам. Дженифър не ме впечатлява, нито като певица, нито като актриса. Добре танцува, но едрият й ханш не го намирам за привлекателен. Както и да е, за всеки влак си има пътници. Признавам, обаче, че е много силна като характер, борбена , работлива и много амбициозна. Все качества, които я държат на върха толкова дълго време.

Защото не си е пропиляла късмета. Успехът е работа и упоритост.

Значи викаш като са омъжени или във връзка, жените трябва да заприличат на протрит чувал?!?! А пък мъжленцата им да точат лиги по други и да ги съсипват емоционално, че на нищо не приличат?!?! Май си в голямо противоречие. И един продавач в магазин продава стоката, а не себе си. Има огромна разлика.

Светът не е черно-бял, глупако! Между прекомерната разголеност (цици, задници и бедра на показ) и "протрития чувал" има предостатъчно широка гама от елегантни секси дрешки, ша знайш. А коментарът ти за магазина направо трепе рибата.

нашето Мими Иванова /с Развигор Попов/ е на 72 г. и изглежда в пъти по-добре и по-готино.

Мощни бутове, баце

Поинтересувайте се каква кучка е и как се държи с прислугата си. Явно това е рецептата за успех - арогантност, безочие, мачкане на другите.

Нито една жена не може да се погрижи за самодоволен тъпанар, който след като се ожени решава, че бирата и мръвката са му новите любовници. Нито една жена не може да надвие алкохолните му заигравки, увлеченията по казината, футболните уикенди или излетите с дружинката за трепане на невинни същества из горите и реките. Но умната жена може да се погрижи за себе си доколкото е възможно. Как?! Започва да мисли първо за децата си - как да ги подсигури въпреки бащата-пройдоха, и после за себе си - как да не се поболее и съхрани от психическия тормоз на благоверния. Щом децата поотраснат и си стъпят на краката и вече им е ясно, че мама и тате живеят на различни планети, чупка от хомота на дивака.

Изключително неприятно трътлесто същество, какви са тези фенове да я гледат и слушат тази латино нагла крава, нито глас и талант, нито визия, май наистина аругантността продава в този свят