Коментари - Приказката за малкия принц, завършила с шокиращ край: Филмът за Меган и Хари е факт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм фен на преселниците, но Хари е на път да си постигне целта. Преди се говореше само за Даяна и принцовете Уилям и Хари. После нещата се промениха и интересна стана Кейт. Започна да се говори за Уилям и Кейт, вместо за Уилям и Хари. И ето сега пак се говори за Уилям и Хари

Стиха вече с тия измислици за сина на коняр... Хари прилича на семейството на Даяна. Вижте снимки на сестра й в нета, за да се убедите. В България няма много естествено рижи хора и не сме свикнали да виждаме как те се раждат да изглеждат така. Рижи деца се раждат на кестеняви и руси родители, не е нужно единият да е риж, даже е много рядко рижият цвят да се предаде директно от родител на дете, освен ако и от двете страни няма рижи гени. Потърсете му децата на въпросния коняр и бас хващам, че не са рижи като Хари.

ами виж негова снимка факт е че много си приличат...

Тоя син на коняр какво иска?С жена с цвят кирпич да е най отпред?Пълни боклуци са и двамата!Той че е тъп и прост да,ама и оная тъпа негърка дето и за порно филм нестава,го вонипулира както си иска!Прав е баща му да не ги иска никъде.Където и да идат тия правят всички за резил.Кирпича ,е жадна за пари,иска да е непрекъснато на показ,а уж искали спокойствие.Пълен въз!!Няма да се учудя ако им заведат някое съдебно дело и ги ошушкат до шушка.Конярчето и мелеза това заслужават.

Хари е роден преди въпросния коняр да започне да работи там. Не са се познавали към появата на Хари

Даяня никога не би одобрила тази пародия, тя е с аристократична кръв

По-скоро приказка за малкия лигльо-льольо и хитрата сврака, на Харито наглата кака. Дето го замота, измамипулира и направи за 2 стинки на сатира. Да, Харито е сатир, смешен, жалък клоун- царедворец на жена си, меркантилната и завистлива Мегън.

Какъвто бащата,такъв и синът. Какво очакваш от сина на коняр. Крал Чарлз иска да му запази достойнството,но когато някой си е глупак няма как да му помогнеш!

Ама мен що трябва да ме вълнува? И пак търси публичност защото произхожда от това семейство конкретно. Ми като не те кефят взимаш си булята, чаветата, тръгваш на работа като нормален мъж и приключваш отношенията. Какъв е тоя медиен рев? Зарко от Стражица и той си взе циганка и техните ги изпъдиха, ама за него няма награда за правозащитник. Защото не е с кралска кръв, нале?

Хари няма нищо общо с крал Чарлз III. Той е син на любовника на Даяна и като такъв няма никакви права, камо ли да бъде принц. За жена му даже не ми се говори. Треторазредна актриса, на която най и се отдават интригите. Би била звезда в порножанра.

Отдавна се говори ,че има такива кадри с нарциса Меган а,и ,че се е подвизавала по яхтите на богати-момиче на Епщайн. Около нея много интересни детайли има-Хилари (пак Епщайн),принц Ендрю,и планове за политическа кариера,републиканци,сякаш случайно тя е смесена раса -нееееее,тук случайни хора и събития няма

Златна Малинка за тази боза на Нетфликс, въпреки огромната медийна реклама! Колко мъка има по тоя свят, Боже! Имало йерархия в семейството?!? Ами то във всяко семейство има йерархия, дори в животинските прайдове (лъвове, кучета, маймуни), но тези плазмодии нямат толкова ум да го осъзнаят и искат те да са най-отпред. И Хари не е трети наследник, а пети, след децата на Уилям. Тежало им медийното внимание?!? Защо тогава продължават да се показват по медиите и да се правят на жертви срещу заплащане? И защо ли всички тези тръшкания се подклаждат и отразяват предимно в САЩ, където все още се борят срещу робството на негрите ( съществувало съвсем до скоро) и неправдата към жените (последни получили правото да гласуват в цивилизования свят). Със сигурност няма да гледаме този фалшив измислен "техен" филм, както и не прочетохме "нейната история" на Даяна.

НЕ ВЯРВАТ ОТНОШЕНИЯТА НА БРАТ МУ КЪМ ХАРИ ДАСА НЕВИННИ И КОРЕКТНИ ЗА ДА ИМ СЕ ОБИЖДА ЗНАЧИ ИМА ЗАЩО.

Боже боже хари до къде падна....за пари да правиш панири със семейството си..тотално отблъскват

Стига сте ни занимавали с тия двамата. Какво са свършили през живота си - нищо, особено Хари. Какви са - ами никакви, известни, защото са известни. Това е само за жълта, булевардна преса.

Тези двамата ми напомнят на оная кокошка, дето уж бягала от петела, ама все се оглеждала с надежда - дали пък няма да я настигне и си вникала - чакай да бягам малко по-бавно. Излагат се като кифладжии. Малко ми напомня на Даяна. И тя искаше хем да е кралица, хем да се чука с къде когото свари... А после - лесно било да си член на кралското семейство. Ми май не е. Зощото представителната власт също има своите задължения. Карай. Какво разбираме ние простите селяни. Ще се оставим на Меган Тъпото да ни манипулира.

Съжалявам, че намесих и мъртвата Даяна, но приликите са очевадни.

От всички типични ганьовски черти (расизъм, тесногърдие, лошо отношение към малките детайли, отвратителния вкус за горе-долу всичко) най-много ме дрезни една друга типична черта на Ганя - бързото съдене и заклеймяване, без дори да се познава ситуацията. Много знаете кой какъв е - лапате каквото ви пробутат медии и социални мрежи и се изказвате като последна инстанция. Айде малко по-скромно.

Оопс, расизмът не е непременно отрицателна черта...

Тази е много завистлива и зле възпитана. Тя със собственото си семейство е скарана.

Какво ли не правят хората за пари. Хари се е продал защото величествата му резнаха привилегиите и доходите, какво да прави в Америка? Пък жена му е жадна за пари и толкоз Следват още книги, интервюта и филми, Даже серии ще има. И за Даяна ще разкаже всичко един ден, това което знае и което не знае. И ще реве Хари, абе Меган иска слава и пари... Кралицата умря , сега могат да си извадят бельото...

А тази световна платформа Netflix кога ще пусне субтитри на български ??? Пуснаха на украйнски - нищо че изобщо не им трябва и могат да гледат на руски , но нас явно изобщо не ни отразяват.

Така е. БГ-тата за тях сме втора ръка. Има начин да си добавяш изтеглени събове обаче, но само на комп. Виж в нета. Има и Apple, HBO.. Пиратия. В момента Нетфликс не заслужават да им се плаща.

Не става въпрос за това , гледам и на английски и на руски , но предпочитам на български защото искам да гледам филма и да не се натоварвам с превода . Но други не знаят и това е една малка дискриминация спрямо скъпия им абонамент.

Че и на нас не ни трябват - и ние можем да глецаме на руски!

Дано рижавия е по щастлив с тъща си, отколкото с Чарли и Камила

Тези двамата искат хем да се ползват от привилегиите на кралското семейство, хем пък да нямат никакви ограничения и задължения. Е, в известна степен го постигнаха с изявите си по медиите. Особено доволна е сигурно Меган. Дааа...

Тази уж треторазрядна актриса, май ще излезе първокласна манипулаторка .

Аз мисля по същият начин. Казаха,че се оттеглят за да имат личен живот, а все пред камерите се бутат! Пълно лицемерие и мисля, че известна доза егоизъм и завист. Тези двамата мислят само за пари и винаги друг е виновен. Има йерархия, затова е монархия. Като не и харесва на Мегън да си държи принца за ръка и да не се показва.

пример за подражание на хората от плебса

наистина не съм почитател и всичко ама как можа толкова грозна и тъпа да фане, жал ми е чак

ая ся . леко е симпатична и е средно умна

да си принц си има и отговорностите...