17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ооохх на батяяя,че добре се е наляла при това без силикон . Да мачкаш ...да месиш ..да се ненаситиш ...:))

Уникална!

Ши я клата като гладен сиганин жанка

я ли жа цял ден.

какво разбира под приключения?

На орката ти е плоска като дъска по рождение. Справка: https://www.plotek.pl/plotek/7,78649,27244472,salma-hayek-zaprzecza-operacji-powiekszenia-biustu-w-przeszlosci.html

В трите дупки!

Очакваш приключения? Отиди в някоя циганска махала и се разходи за 10-15 минути. Такива приключения ще ти се случат, че ще ги помниш цял живот.

Добри млекарници.

Хмм приключения - кръжок по плетива, градинарство, следобеди на бисквити и чай с наборите, пощипване на пуул бой или по глутексите, "подпомагане" на кариерата на млади момченца от обкръжението ти ? Такива са приключенията на поувяхващите мацки с пари...

Разкошен милф !

Нали уж искаше да я оценяват по актьорската ѝ игра и по акъла ѝ. Така като се е разпищолила по прилича на нашите шантонерки, които си търсят спонсор. Къде са феминистките от MeToo да я заплюят?!?

Елизабет Хърли, даваше 10 000 долара, да я клатят, кастинга беше за мъже от 30 до 45 годишни. Аз мислих да отида на кастинга, но да я плющя безплатно само, че ме разубедиха, че ще има няколкостотин хиляди кандидати и ще чакам мнго. Салма ще я лашкам чобанската, щото явно е издънена кошница във всички дупки и иска яко тикане до дъно а не леко и меко! На тая и требе як, Български нуй!

Сал на Хуйек

Новите приключения като ти донесе пащальона пенсията!

Тя е съпруга на милиардер. Пенцийката е за теб.

Пластичната хирургия влияе интересно на психиката на жените в 3тата възраст.

Айде и тая я затресе критическата

I az taka!

Тъз кака има за аргасване

Корава кака! евалааа Браво