17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не може да е вярно! Никой от арабски произход не би се оженил за нея, прекалено е кльощава и амортизирана от дълга употреба. Освен ако не смята да я глави за началник на харема си. Иначе ако е вярно, браво на мацката, знае как да дои пари.

Жената мое да е на умирачка, но от болничното легло гледа напред и е оптимиска. А тука само песимисти и мрънкачи - куку била, алчна, иска да унижи Брат. Ми гладна ли да стои, децата болни, работа няма, искат да ядат. Ще духа на арабела защото се налага.

Хайде, на пари да й е.

кой ще го вземе тва разлшлякано пуси родило 5 деца :о

И тая иска зажадняла за в гъзеца

е толкова погрозняла, че алал да му е тази откачалка!

Що ли не се залюби с Нако Магарока от Крива бара / ланшната мечка още мед му носи/, а от един милионер, та на друг....

...ааа, на друг милиардер!

инсинуация- скоро джоли беше умирающа в болница - 40 кг, къде арабин с торба кокали?, без важни органи......

Брат излезе голям глупак! Тази му взе всичко и парите , и имотите, и децата, и най-хубавите му години. Жалко че няма кой да му преведе нашата българска поговорка : Да би мирно седяло, не би чудо видяло.

според мене той все пак се спаси, в последния момент но се спаси

Аха, качва се на рязания.

Че той и Брат Пит е рязан, може да проверите, човекът не го крие. В САЩ е много популярно и образването влиза там в здравния пакет при раждане на бебр.

Сега на него ли ще натресе децата?

Чувала съм, че арабите не си падат по чирози - обичат да има какво да се пипне, пък този подвижен макет от кабинета по биология... тц, не мисля.

Ми за мириардер де нема за мен са омъжи. Ону кат е тъп ке и плаща.

Че ти казал ли си й, че я искаш?

На глад не се стои. Трябва спонсор за глупостите и.

Скоро ни информирахте, че Анджелина е в клиника и едва жива... сега пък ще се омъжва?!

New Idea - това медия ли е?! И изобщо как си представяте някой да влезе отново в семейния капан след като е претърпял толкова разочарования. Джоли никога повече няма да сключви брак!! Грешката й беше, че след толкова години дърпане, все пак се омъжи за Пит.

Грешиш преди Пит беше женена за един друг актьор пияница и наркоман като нея, дори си бяха разменили капсули от собствената си кръв и си ги носеха на вратът, както и татуировки с послания един към друг...само сега не мога да се сетя името му.

Да имала е и друг брак, но не дългосрочен и без деца. Колкото и да ви се иска, тя хич не е глупава!! На нея не й трябва мъж в къщата, а само такъв за развлечения. Евалата, шапка й свалям! Пит не е цвете за мирисане и го бе ударил на дрога и алкохол в последните години. Има и една друга поговорка: който каквото си направи, никой не може да му го направи!!

С нетърпение чака да го направи милионер !

Какво става с тези милиардери бе, "пазаруват" само от втора и трета употреба!

Така се става милиардер. Купуваш само втора ръка.. вехто и старо.

разбор: Брад Пит: Провинциално момче, произхождащо от средно статистическо американско семейство, с традиционните ценности. Тръгнал сам към Холивуд и достигнал световна слава. Анджелина Джоли: Дъщеря на известен актьор, израстнала в Холивуд, живяла доста бурно детство и юношество и пробила не много ясно дали с талант или с връзки. Иска всичко и всички. Та така.

разбор:

Брей, брей. Какво толкова привличатези жени в арабските милиардери? Големите пари или големите......

Хубаво, че е милиардерче момчето - да я поохрани малко, че каквато е гърчава ... Тоя мижав милионер Брад й до каквото я докара ...

РЕЗНЯК. КОЛКО СЕ ПРЕЦАКАХА. НЯМАТ ЛИ АКЪЛ ТЕЗИ ЖЕНИ.

резняк, ама как яко чукат... ммм

Е, и? И накрая - Прах при праха, пръст при пръстта, само дето циганетата след нея ще останат в колибата!!!

историята на Джанет Джексън. Много е поучителна. Тая изкукала жена да не си е внушила, че е леди Даяна? Ако не и се случи нещо преди брака, милиардерът може да и понамести кокалите и то доста яко.

ква лей бе обикновен курвандел с документирани над 34 похождения, коняри, градинари , араби и прочее отрепки/....

Явно колкото и да е богата и известна една куротрошачка и златотърсачка, никога няма спиране....

Абе тази какво иска, тя зарязва мечтата на всички жени по света и фрашкан с пари Брат Пит за някакъв резняк. Сега ще види тя като и наредят да сложи фереджето и да си отиде в женската половина на къщата. И разбира се край с филмите и Холивуд, излизане на улицата само придружена от мъж от семейството.

Да и е честит на Н.В. новия британски милионер от арабски произход!

Той камиларя няма много да се церемони с нея, Брад Пит и беше отпуснал юздите, сега ще види тя.

Колкото и да е известен и готин милионера Брад Пит, той е едно бедно момче в сравнение с милиардера ХХХ от арабски произход. Алчността на Анджи няма граници. Колко ли милиарда ще иска да отмъкне при следващия развод...

с мнението Ви. Тя поиска Брад Пит не толкова за парите му, а по-скоро и трябваше красиво живо украшение. И защо точно него? Ами всички го харесват: в индустрията, колегите му, целият свят. Харпията пожела да е неин. Нищо не я спря до момента в който реши да се прави на дама от най-висшия еталон. Пълна харпия. Дано този път си намери баш майстора, който да я "излекува" от всичките и страхове и съмнения.

А защо сега, когато има милиардер до себе си, 6-7 милиона са и малко и иска още от красивото и живо украшение? Дали защото не е алчна?

Ами иска му за да го мачка, да го дискредитира пред целия свят, че виждате ли той не бил добър баща. Иска да го унищожи докрай. Той започна да се възстановява от кошмара, участва във филми, води здравословен живот и най-вече има приятели за разлика от нея. Е тя няма да му го прости. Тя го иска ако не мъртав, то в калта на колене.

британският милиардер от арабски произход ще се церемони с лиготиите на Мадокс или някое друго от децата?

Да си Брад Пит и все да те зарязват. Не го разбирам това. Какво ли очаква останалите мъже при това положение?

анистън не го заряза, а той й изневери с този кукумицин, когато кукуто беше доста по-свежо на визия. след това кукумицинът и гаменчетата й му скъсаха нервите с простотиите си и той си би камшика. и сега го изнудва чрез биологичните му деца, включително с глупости за милиардер-арабин-англичанин...

Нищо не разбирате. Тя жената го е харесала заради дълбоката му душевност. А журналистите, както винаги, не са отразили правилно този безспорен факт и наблягат само на очевидни неща - пари, милиарди.... Очерниха тази прекрасна двойка с грозните си писания.

Тая гнусотия най-после си намери майстора.

Няма жена която да не се държи за два ...клона! И да се пустне от първият се хваща с другата ръка за друг. Стабилност му викат. ;) Има една поговорка, че винаги има По-голяма риба. Въпросът е ... Колко голяма е твоята ...кука за да я захапе.

Стана ли ясно на света за какво иде реч? Въпросната мъжомелачка няма да се задоволи никога с нищо.

Нали щеше да мре тая, беше станала живи мощи? Сега щяла да се жени за милиардер. И явно още не й е ясно кой точно, подпира кандидати по този критерий.

то всичко е за реклама

Права е анжелинката- не е важно как се казва той, а е ВАЖНО ДА Е МИЛИАРДЕР! А после като почнат да се изказват-"не са важни парите и т.н." направо ми се повръща от такива като нея псевдо-благотворителни и радетели за бедните хорица...............дрън-дрън-пляс