Коментари - Нидерландският изпълнител Йост Клайн беше дисквалифициран от финала на "Евровизия" | Лайф.dir.bg
назад

Нидерландският изпълнител Йост Клайн беше дисквалифициран от финала на "Евровизия"

Причината е инцидент със служителка, който в момент се разследва от шведската полиция

Обратно в новината
| Редактор : Калина Петрова

Коментари - Нидерландският изпълнител Йост Клайн беше дисквалифициран от финала на "Евровизия" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е тоя, както и цялата Евровизия (няма никаква "визия" вече).

Това пошло и извратено шоу трябва да се забрани весднъж завинаги ! Това гнусно сборище на извратеняци и хомосексуалисти трябва да въде взривено незабавно !!!

Бас, че е закачал някое момченце :)

Щом инцидента се разследва от полицията едва ли само е искал. Само да си поиска ще му се скарат организаторите и го махат. Този сигурно си е взел. Виж го как протяга ръчички.

Ако бе "ицидент" със служител, щяха да му дадат служебно първо място.

Френската песен е невероятна! Страхотен изпълнител! Дано спечели, че отдавна чакаме, нормална хубава песен!

Педали мръсни фриикове ненормални. Курви и наркомани

взимай да четеш библията

Гъркинята е наше момиче - пее български песни

То туй на снимката от кога стана мъж в представите ви бе , обикновено като видите таова нещо на снимка не го определяте като мъж:)))

Една подробност, Едън Голан, истинското име е Ада Глаголева, рускиня от Рига.

Израел ще участва а кочината Русия и Беларус са със забрана заради геноцид.

че тоя е нормален човек е изтъркан от нормалните третополови мръсни дираджийски чикиджии

' начи е с Путин, щом го елиминират

Да си припомним Кан, бившия председател на МВФ, който когато искаше да вземе самолета за Атина и да спаси Гърция от кризата, как с нулева толерантност беше арестуван и държан няколко месеца в Ню Йорк, докато кризата стане неспасяема. След това го пуснаха . Колко ли гърци умряха за да има нулева търпимост приложена от нерърпящите нищо друго освен тяхното богатство? Е сега с неизгодния някому певец, вероятно натопен от конкурентите.

Да не й е казал, че е жена! Това е хомофобско!

фриик шоото с третия пол-насран гъз е на почит при "евроатлантиците" и техните нато "ценности", аз не гледам тази педераска нато помия от години, но който я гледа не е непременно извратен, като членовете на сзо или съдиите в хага. не! все пак това е "нормалното" за юдео-нацистите и от холивуд! та кой може да ги спре? ::::::::::::::::: Бог с нас

Евровизия… още едни които не избраха Слави

Най-доброто е , че са го гепили и отстранили на момента ! А не да го влачат по съдилища след 25 години !

Че има ли още хора, които да гледат тази дивотия?!

По всичко изглежда поредна израелска изцепка с обвинения за "антисемитско поведение". Дизайнерът Итай Безалели на израелската певица Еден Голан е снимал финалната репетицията без позволение на участниците, като дори се е пъхал и зад кулисите и там ги е снимал. Тогава холандския участник тръгнал агресивно срещу дизайнера Итай Безалели, който го е снимал с камера, въпреки неколкократно направена забележка да спре това. Холандският участник е спрял пред камерата и физически сблъсък е нямало, но след оплакване на израелския екип сега тече съдебно разследване за инцидента. Но освен с холандския участник е имало също и инцидент между представителите на Гърция, Ирландия, Швейцария и дизайнера Итай Безалели, малко преди финалната репетиция за големия финал на Евровизия, като Итай Безалели е бил накрая отстранен от сцената. Но какво е станало? Твърди се, че дизайнерът Итай Безалели на израелската певица се е опитал да снима гръцката участничка Марина Сати зад кулисите, която - според израелските медии - уж е отговорила, като е "показала неприличен жест и извикала". А в своя публикация в социалните медии - която вече е изтрита - Бецалели каза, че "гъркинята ми изкрещя: "Не снимай!" и ме изхвърли. Накрая, все пак, Итай Безалели е бил отстранен от сцената.

За пореден път си пролича, че Евровизия е всичко друго, но не и конкурс. Нидерландската песен беше доста ритмична и забавна. Двойните стандарти направо прозират !!! Не може да дисквалифицираш един артист, че е направил жест да се разкараш и да оставиш другите трима, а ситуацията при Израел и Русия същата! Срам!!!

Гнусна Евровизия

От години нормален не е печелил евровизиата! Лично аз спрях да го гледам след изцепката на брадатата жена- педал! Побиха ме пак тръпки от погнуса при спомена!

Че е взел допинг

Израел нямат никава работа в този конкурс, трябва да ги изритат най-накрая!

Ясно. Не е политкоректен