17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че тя тази се е хванала като удавник за сламка, за това момченце, понеже никой нормален мъж няма да я вземе. А ако си вземе индиец за мъж, по техните "обичаи", стереотипи и култура, онзи ще я спуква от бой и ще уважава кучето си повече от нея.

Priyanka Chopra's net worth: 28 Million US-Dollars. Nick Jonas' net worth: 25 Million US-Dollars. S drugi dumi: izkarva poveche ot nego. Tupi buögarski gjubeci.

Пак е за пари с него факта,че и купува коли за милиони говори сам за себе си

Глупака можеше да храни много бездомни с тия пари.Ако беше беден българин без стотинка в джоба тая нямаше да го погледне .

на бедния българин без стотинка в джоба - пияния алкохолозиран поглед?

Ако визираш себе си ,че си пиян може но не всеки е такъв

Кардашиян , залезе ли вече та не пишете за нея . Тия кога ще ходят някъде на парти , а кучето им как се казва , котка имат ли . "Журналистите " от дир.бг , ако не може , да пишат интересни статии за актуални събития свързани с България , що не се заврът на майките си там , откъдето са излезли .

Днеска се обичат, утре се развеждат

Пианка Джофра получи мерцедес.

Без грим, светлина и фотошоп тази мазничка чернотия си е като всека една от Факултето.

По западно-индийски стандарти. И на тях там им се смеят на циганиите състоятелните и интелигентни хора, а бачкаторите им завиждат.

Знам му аз номерата на тоя Ник. Мерцедесът или е на лизинг, или го е писал на някоя от фирмите си. И после като я зареже ще й прибере ключовете. Единственото й спасение е да го разфасова в някоя автоморга за части.

Да, прочетох написаното.... Поредната куха новина и идеал за щастие, успех. Мнооого лош пример, много тъпа материална радост.... Жалко за четящите млади....

Добре, че вече сме стари:-)))

Да, стара съм, на 64.... Но съм била мрада:-) Имали сме гаджета, ходили сме по купони, пътували сме на стоп, слушахме прекрасна музика, ходехме на кино без пуканки, сигурно е, че имаше и "материални" момичета, но всичко някакси по-така:-)

любов ли бе, да я опишеш! само фалита може да ги раздели...

И на мен да ми подари Мерцедес и аз ще го цуна нищи че съм мъж..... Богатите не знаят какво е любов защото бедните к.... ги използват :(

Сигурно поне три парцалеси-хубавици се бият за тебе и всяка вика: "Вземи го ти, вземи го ти":))))) Хубавите бедни жени не обичаме мъже с пари - ние обичаме мъже с чувство за хумор. На мен примерно някой мъж като ми разкаже някоя хубава шега в бентлито и веднага усещам, че се влюбвам. Парите не са всичко, в края на краищата.

Готово

Приянка не е лошо цигане, но става само колкото за пробата. Не е за се жениш за нея и да й подаряваш мерцедеси.

Иванов, с това мислене най-много някоя селянка да си вземеш за жена (ако вече не си си взел)

petrovito

що, ти предлагаш ли се? нищо против циганките, ама "селянията" е поведение, а не произход

Maybach е по-точното название на колата от снимката, или удължена премиум S-класа на Mercedes.

Mercedes-Maybach S 560 4MATIC или Mercedes-Maybach S 650

Тя Пиянка за това ли го омая аа?? И що мерцедес бре Кольо, вземи й една лада нива, или най-много дачиа дъстър, пък виж дали ще продължи да те обича! Ако продължи значи е истинска :)

Тъпанарка- излъга хубавото момче заради амбицията си да бъде известна. Приятелката й - Меган Маркъл- същата- хвана си по- малкия от нея принц Хари и се целия свят се запознава всеки ден с какво е облечена- в рокля или в панталон

Перфектна жена. Такива красиви жени няма по нашите земи, няма и да има.

ahaaaa napravo si e CHOPRA JOFRA....abe CHOPAR kvo da govorim KURVA dolna...

защо не забелязваш жената под тебе " Стараеща се да е слаба"

Страхотно готина двойка са и двамата, много ги харесвам. И визуално си подхождат. Да са здрави и да си народят красиви дечица! :) Много добре я разбирам Приянка, аз също си падам по по-млади от мен мъже. Е, сега, не мога да си изкривя душата, че приличам на холивудска красавица, но... хващам окото! Пардон, това не бе замислено като самореклама, пак потвърждавам, че си отиват и оставят впечатление на искрено влюбени. Все да са така! :)

Де да вариш и ти...

Там е работата- не си подхождат въобще визуално- например -как се обличат- той се облича спортно- с дънки, яке, кецове- защото е млад мъж, абтя се облича с рокли и токчета- защото е застаряваща кака. Също в като ги погледнеш в лицето- също се забелязва, че е по възрастна от него

Е, не бъди толкова критичен! Има и по-фрапантни случаи, напр. първата дама на Франция !

Нямам нищо против възрастова разлика. Напротив. Лошото е, че тя е доста отпусната (от расата й е, предполагам, южна жена силно мургава) и изглежда като майка му, или леля му. Скоро това силно ще се набива на очи. Ще й трябват най-добрите пластични хирурзи. Ник пък изглежда като тийнейджър, под реалните си години. Няма кой знае, каква любов там, той е замаян от зрелостта й и от ориенталската й хубост, тя от младостта му и името му. Няма да издържат дълго.

Тя сиганката на черен мерцедес и кило злата ще се радва, я!

Съпружето е направил известен компромис със семейното куче, пак добре че не е пухкаво с остра муцуна.

Коя е таз Приянка кой е тоз с мерцедеса на пък ако зная.

porednite idioti izroveni ot dirnicite