Дъщерята на Ники Кънчев със светски дебют

Дъщеричката на Ники Кънчев - Мари-София, направи своя светски дебют на раздаването на наградите "Мъж на годината".

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Ники Кънчев със светски дебют | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как не ви омръзна да плюете по всички и всичко. Забравихте ли каква трагедия преживяха тези хора. Кои сте вие че да ги съдите? Дрехите ли са най-важното? Сигурна съм, че Кънчев и жена му ще дадат най-доброто за момиченцето и като възпитание и като образование. това дори може да не е черно а сиво, но дори и да е черно, какво от това. ЗЛОБАРИ!

Един от малкото нормални коментари. Толкова ги тресе злобата, че чак вече не виждат какво е важното в живота. Хванаха се за едни дрехи като че ли те са по- ценни и скъпи от едно невинно и малко детенце. Да е жива и здрава, и да бъде много щастлива.

Детенцето е един малък разкош! Да е жива и здрава и много, много щастлива!

Как не ви е срам да пишете толкова злобни и отвратителни коментари за хора които не познавате лично и пък за ДЕТЕ при това! Аз също не харесвам Ники Кънчев като водещ, но да изливате злоба срещу дете! Грозно било, как са го облекли, какво било името му! Да е живо и зраво, много щастливо и много късмет да има в живота!

Ми да бяха се облекли подобаващо, а не като за погребение! Ясно к'ви са - роби на духа!!!

Не е естетично, ама плюя на етикета, щом не е красиво! Черно -ха-ха-ха! Който няма въображение се облича в черно!!!

Моята щерка пък е по-хубава!

много злоба и простащина какво му е на детето или пък на тоалета му. ми много си е сладко че и стилно, е не е облечено в тигрово, цикламено и златно, но нищо

Не е истина просто колко сте завистливи като чета коментарите ви...Да са живи и здрави хората.Детенцето е много сладко.

дядо, грозното патенце, може да се преварне в красив лебед, обаче тати няма шансове и е нямал- нито като патенце, нито като лебед- тласт пор

Не светски, а съветски личности.

ТОВА МОМИЧЕ Е ОДРАЛО КОЖАТА НА МАЙКА СИ.ТЕ УЖ ОТ ХАЙ ЛАЙФА А НЯМАШЕ ЛИ КОЙ ДА ГИ ПОСЪВЕТВА МАЛКО ЗА ВКУС-ТОВА ДЕТЕ КАТО ПРИЗРАК В ТОЗИ ЧЕРЕН ДЕСЕН.ТОЙ НИКИ ВСЕ СЕ ЗАГЛЕЖДА ПО СИЛИКОНОВИТЕ КУФЛИ АМА СИ ИЗБРА ГРОЗНОВАТА НО СТАБИЛНА ЖЕНА!

кква свецка личност, този селянин,тои и в холивуд да живее, пак сте е састия царвул, жена му не я познавам, но все пак- горката

Е това е ...светски личности...в най-бедната страна в ЕС!!!

ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕТО ОДРАЛО Е КОЖАТА НА МАЙКА СИ ,А ТЯ Е ДОСТА ГРОЗНОВАТА.

Горкото мамиче... да я кръстят "мари-софия". Трябва да го влачи това име докъто стане на 18 и го разкара.

Само деца, внуци и правнуци на едни и същи фамилии по телевизията ни надживяват.

Да е жива и здрава и Господ да даде акъл на баща и за да престане да я ползва за да привлече малко внимание ! Защото това не е "първия е дебют "! Самия Кънчев твърдеше ,че я държи "далече от светския живот "..... Дано тоалета за дебюта да не е черен ,защото освен ,че изглежда зловещо , показва и лош вкус.

Лош вкус според балканското масово мнение.

да ти е жива и здрава да ти носи много радост

Черен тоалет на малко дете?!? Или може би празнуват Хелоин?

Аз харесвам черно, моето дете също. И двамата носим. Аман от розово-лилави парцали. Но може би разликата в разбиранията идва от географската ни ширина и дължина на местоживеене.

Аз мисля, че разликате не идва,както ти си го написала, от географските ни ширини и дължини на местоживеене, а от огромната злоба и завист. Толкова са станали злобни и завистливи, че вече дори за едно детенце пишат какви ли не глупости.

да носиш черно в такава криза си е истински идиотизам, за деца в черно - да не говорим, по- практично е, переш 2 пати в месеца и си ти - спестяваш

Марейке , да не си метър на метър ,че и детето ти . То убаво ,че си дебела,ама не го възпитавай от малко да има твоя комплекс. Дай му избор,питай си детето , харесва ли му да го обличаш в черно?

А ти с какъв тоалет искаш да го облекат за толкова официално събитие? С оранжев на зелени точки? В цял свят черното облекло за деца на подобни прояви е въпрос на етикет, единствено в България го свързвате с Хелуин. Не само, че не ви е срам да съдите чуждите деца, ами и представа си нямате от етикет и добър вкус. Отделно явно сте абсолютно незапознати как се празнува Хелуин. Ама карай, важното е да се плюе!

Не е естетично, ама плюя на етикета, щом не е красиво! Черно -ха-ха-ха! Който няма въображение се облича в черно!!!

А сега, да снима документален филм за...себе си, досущ като А. Джоли.Понякога комбинацията от цска и масква е много зловредна.

ДА РАСТЕ В МИР!

Да е жива и здрава и само радост да им носи!

БРАВО НИКИ.СТРАХОТНА МАЛКА ПРИНЦЕСА.МНОГО ИНТЕЛИГЕНТНО И МИЛО ИЗЛЪЧВАНЕ ИМА.ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ. ДА ПОЗДРАВЯ И НИКИ КЪНЧЕВ И СЪПРУГАТА МУ.НИКИ ЗА МЕН Е СТРАХОТЕН ВОДЕЩ!!!

Страхотно дразнещ водещ. Може да е бил такъв преди 100 години. Всеки трябва да знае кога да се откаже.

Можеха посмъртно да почетат и двамата мъже, жертвали се през лятото за спасяване на деца в морето.

тия палячовци пак ли започнаха да показват децата си