17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"намаляла скоростта" За кой ли път: моля пишете поне малко грамотно. "Намалям" е доволно разговорно и нелитературно. Намалявала, може би щеше да е по-правилно. Съжалявам, но все пак, когато чета статия ми се иска този, който си изкарва прехраната с писане да е по-грамотен от мен :(

Никол Кидман - австралийската пустинна роза, разцъфнала сред холивудските звезди, БЛАГОДАРЕНИЕ НА БРАКА Й С ТОМ КРУЗ !!!

Хубава е, но трудно се превъплъщава в роля. Повечето и роли са статични, схематични и еднообразни. Последния и филм и роля е много слаб.

Баща й е известен доктор, психолог. Не ми е хрумвало дори, че са мизерствали, преди Никол да им купи пералня.

Какво означава пустинна роза?

Роза от пустинята.

И защо не кактус?

Недостижима бе в етюда, когато в центъра на Манхатън, с джобни чекийка....обезвреди ПОРТАТИВНА РУСКА АТОМНА БОМБА, пренесена от сърбин през летище "Кенеди" в брезентова партизанска раница.

Не е от нашите, каква австралийска роза ви гони? С тая червена коса, и бяла кожа на лунички си е ирландска кръв от всякъде.

Велика е, магнетична, естествена, перфектна!

Като начало участва в порнографски продукции. Доста смела и умела.

я е хванала "розата" вече? Мислех я за по-млада, а виж ти, вече имала склероза. Жалко. А едно време какви пози...т.е. рози раздаваше.....Особено с оня дребния Том Круз, какви круизи правеха-а....А що не пак, тайничко от сегашните тъпкачи, я що примери има.... Ама това години, ама това морал - забрави! Дартите флигорни най-добре свирят на..целия оркестър!

от там и започна кариерата ...

Абсолютно си прав. Никой не си спомня за нея в този филм, а той беше супер популярен преди години.

Нда, подозирах, че розичката и е разцъфнала. Истината е, че тя наистина е върховна. Dogville.

Прилича донякъде на Марина Цекова. Не ли?

Лично аз не я виждам, но и да има такава нашата прилича на нея, а не обратното.

Марина Цекова прилича на една друга актриса - little caprice

ммм да ! класа е