Дъщерята на Кидман не я покани на сватбата си

Осиновената дъщеря на Том Круз и Никол Кидман - Бела, се е омъжила на тайна сциентоложка церемония. Актрисата обаче не е била поканена.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Кидман не я покани на сватбата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човекът е най-неблагодарното същество на планетата. По този показател животните ни превъзхождат!

Храни куче да те лае.

Ако не я бяха осиновили Круз и Кидман, никoй нямаше да пише за това момиче. И като и гледам фризурата, мога да си представя що за фризьорка е :)))

Пореден пример за неприязънта, с която осиновените отвръщат на спасилите ги от ужасен живот. Всичко е въпрос на скапан ген!

Не, въпрос на възпитание, времето което са му отделяли и вниманието което са му обръщал още докато е било малко

сциентологията е метод за зарибяване и зомбиране на хората и не е никаква религия а е създадена от един писател в края на миналия век с цел ограбване на имотите парите и душите на хората -от там нататък всеки да си прави изводите

Пази Боже сляпо да прогледа.

неблагодарници...

Ей тва е.Храни куче да те лае...Хората са и дали шанс в живота да има истинско семейство, а пачата проявява изключително неуважение.

Холивудските семейства са точно толкова истински, колкото и филмите им. Само специални ефекти и нищо истинско и съществено няма в тях.

Да, ама ги гледаш и се забавляваш, а ако имаше възможност нямаше да ги откажеш тези зелени 'специални ефекти'. А като гледам - неблагодарницата не дойде да се ожени на палатка в Долно Нанагорнище, ей така напук, за да ги засрами проклетите фалшиви осиновители, ами отиде в Дорчестър, за по-специален ефект.

дезориентирани, изгубени и обречени още в младостта си

някъде бях чела, че това е цената , която Кидман е платила за да се разведе с Том Круз - виден сциентолог - да не вижда осиновените си деца. Баща и е известен психиатър и е усетил , че нещо в семейството не е както тряба.

В последните години сциентолозите нашумяха и покрай скандалите в Германия и Франция. Оказва се, че те изграждат свои тайни служби в тези страни. Организирано е изнасянето на три милиарда долара в Люксембург, Дания и САЩ. Сциентолози са осъдени за изнудване на хора да продадат свои имоти и да дадат всичките си спестявания. През 1996 г. е установена връзка между такова изнудване и причините за самоубийство на член от сектата. Тогава парламентарна комисия определя сциентологията като секта. През 1996 г. сектата подема скъпоструваща рекламна кампания, като изпраща екземпляр от книга за историята и дейността си до всички библиотеки, сенатори и до множество възлови институции и медии. Известни "звезди"-сциентолози, като Том Круз, Джон Траволта и други, са също активни пропагандатори. Настоящи членове на сектата са Чик Кърия, Чака Кан, Айзък Хейъс, Дейвид Кампбел, Кирсти Али, Присила Пресли, Лиза Мери Пресли, а сред бившите сциентолози са Патрик Суейзи, Оливър Стоун, Шерън Стоун, Ленард Коен, Емилио Естевез, Глория Гейнър, Рики Мартин, Ван Морисън, Лу Роулз и други. През 1991 г. е направен опит за регистрация в България на сциентологията като вероизповедания или като сдружение. След отказа на Дирекция по вероизповеданията и повторен безуспешен опит, към 2004 г. няма данни за пропаганда или практическа дейност от страна на чуждестранни мисионери на Сциентологията или на нейни последователи в страната. Сциентолоичната църква е основана през 1953 г..[2] Тя се занимава с въпроси, отнасящи се до морал, етика, образование и бизнес.

ГРЕШИШ! Преди 5-7 години у нас министър Николай Василев изпрати всичките си подчинени в министерството с държавни пари да посещават курсовете на сциентолозите. Тогава се разрази голям скандал, нобързо го потулиха. Така че у нас си действат активно, при това на високо ниво и им плащат от нашите пари, коит оние плащамве като данъци

Сциентология Сциентологията e система от религиозни вярвания и философски идеи, основана в САЩ от писателя Лафайет Роналд Хъбард (1911-1986) през 1952 г. в Ню Джърси, той заявява: "Да пишеш за 1 пени на дума е смешно. Ако човек наистина иска да натрупа милиони, най-добрият начин е да създаде своя собствена религия."[1] Според Сциентологията всеки минал живот има неестествени преживявания, наречени енграми, прилепнали към телата като кърлежи. Именно енграмите са причина индивидът да е в конфликт с обществото и да не може да се приспособи към живота. Ето защо енграмите трябва да бъдат открити и премахнати. Това се извършва чрез "прослушване" по време на организираните от Хъбарт скъпоструващи (понякога десетки хиляди долара) курсове. Хъбард твърди, че довършва делото на Буда на Запад. Той отхвърля християнското учение за Бога и смята, че има много богове, някои от които са по-висши от другите. Хъбард смята, че човек не може да бъде лош и учи, че покаянието е унизително. Спасението е човек да се освободи от прераждането, т.е.от цикъла, включващ живот и смърт. Следващото след тетана еволюционно ниво е т.нар. "хомо новос" богоподобен човек.

сциентоложка сватба - и тая е изтрещяла, тъпа овца!

по-добре сциентоложка, от колкото ислямисти !

Май е по-добре човек да не е богат и известен, но да прекарва достатъчно време с децата си, за да бъде близък с тях.

Храни куче да те лай-в случая да не те хокани на свадбата си

Ясно е колко са близки отношенията им с родителите.

Въйййй .