Никол се появи като булка в Кан (галерия)

Ако сте се чудили как би изглеждала Шерцингер на сватбата си, ето го отговорът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Часовникът цъка и вече трябва да се пренавие, но някой не се сеща.Ще бъде сватбето на годината и ще засенчи това на Меги и Катето! Особено ако го спретнат у меаната в Аскуу.

Прекрасна Е Никол!

Роклята е много хубава и й стои добре, когато я гледаш отдалеч. Устните й, обаче, са като сфинктер на анус. Гадна работа! Що й трябваше да ги надува?! Като негърски бърни са станали.

А кога ще има филм за американската фрегата "Либерти"....от платения либерастко режисьор? Дейвид Дюк каза на света за този случай ...когато "Либерти" подслушва ефира в международни води. Израелски самолети нападат кораба и буквално двете страни се,виждат очи в очи. Героизма на капитана успява да овладее положението, да вдигнат втора мачта и кораба да съобщи за еврейската атака. Линдън Джонсън "мисли" 30 минути докато избиват американските войници от самалетите. Въпреки всичко еврейския опит да подставят Египет като извършител не успявя. Американския президент "награждава" капитана на "Либирти" не в Овалния кабинет, както е прието а в сервизна стая на Белия дом. До днес тази тема е табу в САЩ. Но негри и евреи-герои във филмите е разрешено.

Типичпа булка от Хаскуу ама гюзел

Хубава българска снаха!

По принцип не е грозна, но както са я гримирали и зализали прилича на Софи Маринова... Много зле!

Браво! Много е хубава!