Коментари - Никол Шерцингер ослепителна на наградите Emmy | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

както казват малдежите сега...

Брей много цици, много нещо, бе.

Най добре ще е да вземе да изпее нещо.Всичко забравихме ,само снимки ни показват.Е ослепителна може да е ,но в друго и е силата.

Може да е грехота за моите 78 години, но бих гушнал и цункал Никол многократно !

ужас! Имаш ли устна хигиена?!

Чак пък ослепителна. Да ви имам критериите. Колко струва тази лелка пред едно младо и свежо момиче, което мирише на млеко.

Дърта, ама се озърта :)))

Некви капки за очи да препоръчате?

Ослепителна алкохоличка....

Боже Господи! Светът и човечеството са в криза! Изчерпани са. Няма какво ново да измисли и изпада по елтаните вечери в облеклото на нашите абитуриенти от пррофесионалните ни училища в най-дълбоката провинция /за смях и ирония на силното време на Ив Сен Лоран или др./. По-добре световните моделиери, след като са толкова творчески безплодни с чудесата на новите материи на текстила да започнат да връщат и имитират поетапно старите моди - буфан ръкав, копринени роклички с деколте, милитаристични костюми и мода от времето на войните във ХХвек, и много по-назад - дълги рокли с обръч ...та чак до времето на Луй 15 И 16-ТИ - РОКЛИ С ЯКИ-ВЕТРИЛА...ХА-ХА-ХА.......голямо изпростяване тресе света, освен нашия народ, имитиращ простите ни чалгарки. Техните тоалети са даже на 6, спрямо тези на световните звезди. Жалко, че нашите чалгарки са толкова прости и осакатени откъм мозък, морал и ценности !

Колкото някоя от Солипиново-това й е ослепителния чар Като се запрехласвате по разни с ромско-цигански оттенък,направо да Ви се чуди човек...Ослепителна друг път...

Недей да критикуваш. Толкова си може украинката.

Абе Стелияне, абе Стоименов, какво е това "Еmmy"? Какво стана с кирилицата?

Откъдето и да я погледнем, все на цигане си мяза.

Ужас... направо са страшни и отвратителни....и "ослепителната " тъмнокожа застаряваща хибридка, на която май само тук в Бг се обръща внимание, също и това изчадие полуголо Емили.... с парцал за хиляди, та било то на Валентино и тра ла ла ла....нищо чудно , че не са ги гледали, а и какво да гледат????

Поради що постоянно пробутвате това психодилично кюфте - шергинцер

А бе не знам тя ли е ослепителна или аз съм сляп, ама чак толкоз много красота не виждам. Честно!

Важното е , че българин я е боцкал !!!

Погледнах я, но не ослепях. А вие?

Стара чанта. Все едно сега се е измъкнала от кревата и се е увила с чаршафа.

Поне се е загърнала за разлика от останалите сексуални, антисексуални, хомосексуални, трансексуални и т.н. брантии.

И всички са изнасилени!:)

Общо взето педерастия и цицки вън.

така е. като се отървеш от когото трябва, започваш да изглеждаш добре. нерде хасково /пазар-джик?/, нерде никол шерцингер.

Хубавица е. Жалко, че не им се получи с Григор.

Нашта е най-хубава.

да се ориентира натам.

Иначе - да, биха били чудесна двойка, само дето чилякът е щастливо омъжен (забележете - омъжен, а не женен) от две години насам. То принципно за горещи жени като Колето това не е кой знае какъв проблем, де и все пак бая ще трябва да се потруди, за да го разведе. От друга страна, разведе ли го и върне ли го в прави път - Билито ще загуби голяма част от феновете си, та ... никак не е оптимистично това, което го пишеш!

но май и там ще удари на камък. дано е имало други с правилния канал.

В края на краищата може да си направи транссексуална операция и да се гаджосат с Индия Мур.