Никол Станкулова купонясва с тризначките

Синоптичката Никол Станкулова си е спретнала щуро парти в Банско с приятели от сезона VIP Brother 2012, сред които се оказва половинката на певицата Люси Дяковска - Камелия, и изненадващо - трите сестри Вяра, Надежда и Любов.

Обратно в новината

Коментари - Никол Станкулова купонясва с тризначките | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До питанка, защото е връзкарка. И майка и баща и в системата на мвр нямат право да са служители по закона за държавния служител, ама на ето, виж са.

Ехаааа ! Най - красивата българка / според някаква малоумна класация / празнува с най-умните клонинги. Само траверса - географ е липсвал :))))

А защо Никол Станкулова участва в това предаване, след като е служителка в Нова телевизия? Нали служители и техни близки не могат да участват в такива предавания, състезания и пр.?

а попълване на бройката..Та те и всички "коментиращи" са работещи за Нова щото други улави като тях няма да намерят..

Изключително дребнавки душици и злобни коментарчета.Баси, поне се усмихнете за Ч.Н.Г.Какво ви бърка кой с кой празнува, щом им е кеф.Вие сигурно само с академици и доценти сте яли и пили на една маса.

Ами като знаете че "не ни бърка" напишете коментара си до дира а не до коментиращите

Това момиче е пример как ни се налагат лица ,които нищо в живота си не са направили,а има толкова много можещи и добри хора ,за които нищо не знаем!

То не виновно детето. Природата е виновна.

Мислех,че Никол е по-умна от тези пуйки,заради което не гледах Брадъра /и заради оня шопар Фънки-вулгарния пияница/,а то всички са един дол дренки!Егати ВИП-овете!

Голям праз!

Че тризначките не са стока - така е. Камелия е отвратителен човек - това също е факт. Но Люси е печена, а и Никол не я видях в лоша светлина. Бива ли такива смели обидни коментари да хвърляте към жените заради някаква неточна статия... изумява ме каква безумна хранилка за някой, дето не го познавате, видели-недовидели по тевето нещо монтирано от ББ... злобната паплач! Разбирам някой депутат да беше, а то... Само, че е синоптичка не съм съгласна, но това не значи, че ще седна да я обиждам.

изглежда хубава жена, но ....

краставите магарици сами се надушват. кажи ми кои са ти прятелите да ти кажа кои си.

С този акъл, добре че не спечели ВИП-а. Голям срам щеше да е.

Тези четирите вече са цял мозък. Е малко гладък но пък цял !

това е обида за човешкия мозък...... ако е крокодилски-по става....а крокодилът е с наи-малкия мозък като съотношение с габаритите им....:-))))))

Хаха, г-це Никол! Като знам претенциите на майка ти, как ли приема новите ти увлечения към лесбийки и тъпички тризначки?! Не се ли притесняваш от строгия родителски контрол?

Нямаше ли заможно гадже на мама детето, че да празнува с него? Не ми се вярва и той да е кандисал да празнува с местния и ББ "елит"...

Само Багата ши я оправи тая

Що за синоптичка е г-ца Станкулова? Да не би да е учила за такава или просто девойчето си чете готово написаната от метериолозите прогноза за времето?

Колкото и да са ми неприятни БТВ не мога да не отбележа, че само техните синоптици са с такова образование. А Никол е завършила УНСС и по този повод един готин виц: 3 студенти при Св. Петър - от УНСС, от СУ и от ТУ. Пита тоя от УНСС: - От кой университет си? - УНСС. - Ти си бил в рая, сега отиваш в ада. Пита тоя от СУ: - От кой университет си? - От СУ. - Ти си бил в ада, отиваш в рая. Пита нашия колега: - От кой университет си? - От ТУ. Свети Петър пребледнява, започва да заеква, пада на колене пред нашия човек: - Вие св. Инженер, отивате в ада, за да видите какво е рай!

Стига ми да прочета само заглавието на тъпата статия. Това не е повод за хвалба! Много ниско е паднала глезената егоистка Никол!

боже, боже, колко простотя има на този свят, боже! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КОИТО СИ ПРИЛИЧАТ СЕ ПРИВЛИЧАТ - ТАКА ГЛАСИ ЕДНА ФРЕНСКА ПОГОВОРКА!

"birds of feather flock together"

Тези двете явно са те харесали и ще дадат мило за драго да те приобщят за тройка! Баща ти на какво мнение е като професионалист? Да не стане нещо подобно като в "Под прикритие". А иначе от другите там някакви значки няма какво да научиш, можеш само да си изгубиш и последната точка от АйКю-то си.

Жалко за момичето ,наистина е глупаво ,а преди не беше такова.Какво ли я кара да търси тази компания ,преди навярно е имала много контакти и приятели ,нещо се е объркало или наистина се е чувствала самотна.

Оказва се, че за един месец и резбата може да смениш и да изпростееш до нивото на трите кокошки ако не си достатъчно узрял.

Никол коя?

че можеш да се чувстваш отлично в компанията на трите ромки е показателен що за човек си!

ЧНГ!!!!......и какво разбра от всичкия този кудкудярник ??..................

Да не би и синоптичката да е обърнала резбата и затова да се е присламчила към тях ???

Жалка компания ! С най-умните жени ! ХА-ХА !

Това дали ще се хареса на майка ти? Сродна душа с Люси, Камелия и тризначките!!!!!!

Че с кого друг да е сродна душа? С Райна Кабаиванска ли?