Никол Станкулова: Имала съм двама мъже в живота

Едно от най-красивите и позитивни “момичета на времето“ от Нова ТВ – Никол Станкулова за пръв път говори за мъжете в живота си.

Обратно в новината

Коментари - Никол Станкулова: Имала съм двама мъже в живота | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЗ ПОЗНАВАМ БАЩАТА НА НИКОЛ...МНОГО ХУБАВ МЪЖ И ТЯ Е ВЗЕЛА НАЙ-ХУБАВОТО ОТ ДВАМАТА СИ РОДИТЕЛИ...ЕЙ, ХОРАААААААА---НЕ ЗЛОБЕЙТЕ...А СЕ ОГЛЕДАЙТЕ ВИЕ КОЛКО "ХУБАВИ "СТЕ!

Абе, виждала си я....а и да си я виждала кой ли ти вярва, че е толкова възхитителна, моля ти се :) :) :)

Ама това тя ли е? От толкова фотошоп не я познах-тя верно няма хубава кожа но от списанието са се оляли да замазват...на човек не прилича

Не е вярно! Глупости! Бабини деветини!

Да е имала повече! И нея ли да мисля сега?!

Абе само двама, глупости. И тя не знае с колко мъже е спала.

Даже съм полудевствена, като се замисля.....

Николинке, кога свършва детството и колко са били преди това мъжете, за да си направя сметчицата? А и възрастта на младежите ме интересува ?

Настоящият мъж винаги е втори.

Поредната фукла. Не виждате ли навън по улиците, колко хубави дейки има в България и колко ъмни и красиви в универсиетите , без да парадират , та ни занимавате с слабите журналисти на нова телевизия. А колко ум има в главата на четящите ......................

Слаба "журналистка"?! Че каква джурналистка е тая? Това че ги е "джуркала" купищата "братовчеди" и "баджанаци" не значи, че е ДЖУРНАЛИСТКА!

Николинке, все ми е тая! Ако щеш и по двама на час приемай!

всяка е красива гг и ти сащо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо плюете по момичето.Нека тези с негативните коментари да покажат една малко по красива.

аз мога да броикам 1,2................. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

само едно нещо беше хубаво при комунизма, че имаше много хубави жени защото границите бяха затворени и че те бяха общи и безплатни. сега хубавите жени не са в балгария, защото мажете са бедни, неплатежоспособни мухлиовци и мижитурки.набедените за красавици са жалки и грозни. лош женски материял.

абе андрешковци, красивите жени ви напуснаха, емигрираха да радват по свестни маже от вас. с това криитерия на красотата в балгария се срина. доказателство за това са безброините горгони, удостоени за "мис балгария",че дори и тази креатура на снимката, която се изкара почти девствена.

Не се притеснявай. Някой ден и ти може би ще имаш жена на живо.

Двама наведнъж ли?

И ти не можеш така да я докараш!

Само 2-ма? Не се безпокой, така като те гледам, още доста ще имаш.

след парвия секс всички жени са ми казвали, че сам втория маж в леглото им. дали жените мислят, че сме глупави да им повярваме?

Мдааам... Като се събудила - само двама запомнила...

Еее...вече се отказах да съм трети .... сигурно ще ме заболи устата да и обяснявам кое как се прави...

А аз си мислех, че си имала само един. Мен!

а в децките години,колко са били...от дете още се е еб....ло детето...те и на 12 са деца и пак се е...ат...така...че еб....иво дете...

Научи се да пишеш на български! "децки"????!!!

Красива е! Аз не бих я върнал.......

НИКОЛ, ИСКАМ ДА СЪМ НОМЕР 3! ОБАДИ МИ СЕ! ПОЗДРАВИ!

Ти си имала двама мъже. Въпроса е обаче - колко мъже са те имали теб?

Всеки които е спал с нея да кликне на (+) и да замълчи на (-)

Аз пък съм имал 100 жени на които съм им все вторият мъж .

Можете ли да си представите какъв ужас. Хипотетично ако я взема трябва на всичко да я уча. Ужас.

знам, знам, при вас разпоретини броенето винаги започва от вчера...и правилно двама са. снощи един, днес втори.

Амчи що двама бе момиче?! С твойта хубост трябва да се научиш да цениш физическата любов докато имаш възможност, по интелигентен начин разбира се! И това в никакъв случай няма да те направи "лека жена". Просто ще минеш през един период, през който всички хора би трябвало да минат, за да не се превърнат в злобни и фрустрирани стари люде!

А искаш ли трети?

известните трябва да си играят игричките с известни, защото маймуните са по клоните.

всеки участвал в този бвлвоч биг бротхер за мен е персона нон грата. включително и тази "хубавиза", която ни занимава /не без помпщта на твпи юрналисти/ с интимните си преживяваня. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е лошо момчето около нея..само дето малко е ром..!

Може да е от цигански произход ама има пачка,а за нея това е важно!

Аз пък съм детствена! да бе да!хахах

пише се ДЕВСТВЕН/А и идва от девица, а не от дете:) не казваме детствен, а девствен

Няма да си нито детствена, нито девствена като ти уредя свиждане с цяло отделение в Софийския ...

почнаха да ни занимават и с това -коя колко пъти се е е---а

ЗА КАКВА КРАСАВИЦА СТАВА ДУМА. ВИЖТЕ КАК СЕ ГРИМИРА, КАТО МАЙКА СИ - МОДА ОТ 70 -ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК.КАТО Е ТОЛКОВА ЩАСТЛИВА, ЗАЩО ИЗЛЪЧВАНЕТО И Е НА ЗЛОБНА И ЗАВИСТЛИВА "ДЕВОЙКА" , А ЦИЦИТЕ ОТ КОЙ МЪЖ СА И .

нищо лично. Но стига с изтъркани лафове, че е била само с двама. Та това е най старата приказка на света! Защо въобще и е трябвало да се обяснява? Колкото, толкова, та това си е нейна работа. Иначе, като си казала днес 2, утре трябва да си готова да кажеш 200.

От както има мъже и жени в ЛЮБОВТА------ТОЙ иска да е ЕДИНСТВЕНИЯ ----ТЯ иска да е СПЕЦИАЛНАТА.За това,като няма да е единствения,по-добре да му каже истината,защото поне ще и е останала честност.Иначе като ,не може да е специална заради Духа и Ума си,ще трябва да стане специална,заради уменията си и липсата си на задръжки .То не може да си малко бременна.

откъде дойде тоя бюст ?! :-О :)))

От фотошоп-а

На това момиче колкото по- малко грим му слагат и по- малко изкуствени букли, толкова по- красива и симпатична е. На възрастта й отива естественото, а не очните линии и буклите. Има хубаво тяло. Но ретушорът се е олял в тази снимка- просветлявания, промяна на форми. Чак грозно, изкуствено и евтино се е получило.

Не е първа красавица, просто е симпатична за нашите разбирания, но е много готина като човек и блазе и на двамата и жалко, че явно не са били дозрели, какво бижу имат насреща си. Влезе с натиск в телевизията си, но поне се разви и показа стил и класа! По-добре /и далеч по-доре, ако ме питате/ е да гледаме нея отколкото Кево или Гарела и тямподобни реминисценти от миналото и още парадиращи жлъчни ченгета-интелектуалци /което съчетание само по себе си е било, е и ще си остане пълен абсурд/. Браво, момиче, дано те грабне някой благородник примерно от Монако или поне да изиграеш успешно новата "Лара Крофт", че онази лелка нещо съвсем се е скапала там в Свещената гора...ха-ха.

Не е първа красавица, просто е симпатична за нашите разбирания, но е много готина като човек и блазе и на двамата и жалко, че явно не са били дозрели, какво бижу имат насреща си. Влезе с натиск в телевизията си, но поне се разви и показа стил и класа! По-добре /и далеч по-доре, ако ме питате/ е да гледаме нея отколкото Кево или Гарела и тямподобни реминисценти от миналото и още парадиращи жлъчни ченгета-интелектуалци /което съчетание само по себе си е било, е и ще си остане пълен абсурд/. Браво, момиче, дано те грабне някой благородник примерно от Монако или поне да изиграеш успешно новата "Лара Крофт", че онази лелка нещо съвсем се е скапала там в Свещената гора...ха-ха.

А с колко си "спала" ? Те това е интересно !

........."двама мъже в живота ми!" - баща ми и дядо ми .

И коя за вас е българката,която е умна,красива,интелигентна и говори истината?О вие ,разбира се,само вие и никоя друга.

Кат` не можеш да понесеш коментари, не се бутай в публичните среди, а си стой на мама в скута.

Дребно човече изтъкано от злоба ?

Ама тя и манекенка ли се докара ? ох на мама ...

МОМИЧЕТО Е МАНЕКЕНКА ОЩЕ ОТ 3-ГОДИШНА--КОЛЕЖКА СЪМ НА БАБА Й И СЪМ ГЛЕДАЛА СНИМКИ И СПИСАНИЯ ...КРАСАВИЦА Е СЕГА, КАТО ДЕТЕ БЕШЕ СЪЩО МНОГО КРАСИВА И ЧАРОВНА...ПУКНЕТЕ СЕ ОТ ЗЛОБА, НЕДОКАЗАЛИ СЕ ЧОВЕЧЕТА И ДРЕБНИ ДУШИЦИ!!!

Третия да трупа пачки ,че единият от предните двама е доста финансово корав.