Никол Станкулова стана булка

В ролята на булката на сп. "Булка" този път е Никол Станкулова, която представя за корицата дизайнерски модел на Марияна Панайотова за бутик El Mari.

Обратно в новината

Коментари - Никол Станкулова стана булка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждал съм я на живо в ИКЕА с майка и, естествено :) Ниска е и прекалено слаба. На фона на слабото и телосложение главата и, пък и с тези букли изглежда прекалено голяма. Иначе не е лоша, става за люляне

Хубаво момиче, успехи

Разбрахме, че е станала булка. Махайте я от първа страница, че вече ми се повдига от тая.

егото е еднакво за всички и го запомни това не е мъжко поведение.

Тази фотографка Диляна Флорентин не знам колко е фотографка, но някой трябва да й каже, че роклите тотално се сливат с бледия фон. Има снимки, на които дори не се забелязва самата рокля. Баси некадърните хора дето се правят на културтрегери и разбирачи. Ужас!!!

Защо обиждате жената... Става за една нощ.

мдаа разни "извиестни" ...да си се снимат по списаня ,да си се снимат на майната си :) ху кеарс..те за тава живеят...}:)

МДАА ами има достатъчно манекенки ХУ КЕЪРС:)

Нека да тренира момето. На нея поне й е лесно - ще знае какво ще е времето, когато й дойде време, и ще си носи чадърче. Не изглежда някой да разпъва чадър над нея, но знае ли човек в това смутно време.... Има качества всякакви и защо си губи времето с времето по тази смотана телевизия, се не знае знай ли се. Винаги ще я държат настрана от истинската журналистика, старо на младо кокал не пуска. Ако е умна, ще иде другаде да се развива.

какви качества притежава!!!?

Сигурно някой стои зад нея и яко плаща! Иначе наистина не е нищо, ама съвсем нищо особено, даже невзрачна без дрехи и без грим.

Е, много ясно, че седи- някакъв милионерски син май беше, наследник на фирма "Градус" ли са, какви са...:)

cesar1

ако е Градус - супер казва се Иван Ангелов има 95 милиона , знае момето

Ужасно изкуствена и доста измислена красавица! Ех, колко много естесвени красавици ходят навън по улиците, далеч...далеч по-интелигентни и красиви...

Природата е най голямият ваятел.И тя когато реши да награди някоя с красота не пита първо от къде е.Защо все избираме за красавици от няколко к---та които се мотаят по модните шоута телевизията и кориците на модните списания.По същата причина когато в Америка избират стоте най красиви жени по света 98 от тях са американки.Това виждат и знаят това избират.Мога обаче да разскажа от първа ръка за много случай когато там се появи рускина как мъжете застават като хипнотизирани от красотата и еротичната им радиация.На Ана Курникова когато се свали с Иглесиас и се отказа от тениса и плащаха специално да ходи на турнири защото когато я има в списъка зрителският интерес на мъжете се увеличава.Сега пък е Шарапова.Има разлика между нея и сестрите Уйлямс-нали.

Хубава е като булка, защото е хубава мома!

Ее, аман от тоя фотошоп, направо се оливат. Толкова неестествени са обработените снимки. Момичето е симпатряга.

Абе липсва и харизма на момето! Мъчат се да я натрапват ама нещо не се получава сякаш.

Абсолютно съм съгласен с теб. Липсва и излъчване

По-скоро хора от криминалния контингент ги представят за елит - проститутки, наркопласьори, шарлатани.

Чекайте са да ви кажа - Никол Станкулова е фейк на Станкол Никулова!!

Luna0102

"Тъз година булка, догодина люлка"

Хубава е но ми се срува че нещо психически не е стабилна.Има скрити дефекти най-вероятно на възпитанието от майка си.От екрана така се вижда дано не съм прав.

Никол е прекрасна. Обаче кой е този некадърник, който е направил фотосесията?! Как може роклите да се сливат с фона?!

Чакайте да ви кажа : - момичето сега не е зле , но с годините ще се прегърбва все повече. -колената и ще стават все по изсъхнали и кокалести - дори и да напълнее -необходимо е незабавно да под къси косата си поне с 15 см. Не е лошо в следващите 2 години да роди едно сладко детенце, това ще и помогне хормонално , иначе все повече ще започне да прилича на скарида сгърчена в лимонов сок.

барби пасти да яде, такава пластмасова кукла е рядкост! отвратително!

сочна *утка за богати маже.

хубаво си е момичето, но снимките не са хубави :( и роклите също не са! иначе освен че е симпатяга, на мен ми харесва и как се държи. доста от известните се държат тъпо, докато тя се държи интелигентно :) а пък за недостатъците - то нашите мъже все нещо не им е по вкуса..главата била не знам ква си, гърдите били малки, устните били не както трябва...абе изобщоооо угодия няма :Д

Така са я маскирали ,че прилича на Аня Пенчева на млади години ,което не е лошо ,но самата Никол си е достатъчно хубава за да прилича на себе си.

За мен е една от най-красивите жени! :)

Симпатяга е , ама е много изкуствена . Пък и участва в разни мега тъпи предавания , което си говори за тъпота. Не ме кефи.

Не знаех, че прогнозата за времето е предаване, че и тъпо даже..

Имах предвид оная тъпня брадъра , а не прогнозата за времето .

Най напред тая на снимката не прилича на оригинала.Така е шпаклована.А по въпроса коя е най хубавата жена в България има ли някаква обективна мярка за оценка.Или всеки си оценява по симпатия.Защо ли не прескочите до някое малко провинциално градче за да видите какви красиви и свежи момичета ще срещнете.Що се отнася до Милянкова не е ли по добре да не я спомената вече.Толкова по добри и свестни момичета има и те сигурно се обиждат от това незаслужено неглижиране.

В селцата ти може и да има хубави момичета, но една гола хубост не стига. Повечето са или комплексирани и провинциално смотани, или обратното, нагли и леконравни късобаджачести селянчета. Не случайно нямаме досега красавица на световно ниво, защото е нужно излъчване, достойнство и вродено самочувствие на богиня. Я ми кажи някоя като се движи така да приковава погледите като Наоми Кембъл и другите известни световни красавици. Николетка с късите крачка и също така къс ум, или Черната ви Златка. Една красива жена, освен вродените й качества се формира и от присъствието на качествени мъже около себе си, за да излъчва блясък. НАшите шушумиги не стават за това. Тяхната роля се изчерпва с любимото им занимание, - да точат лиги по анонимните форуми. Впрочем, и това им е много.....

Абе излъчване на богиня,не харесвам Златките, но как пък така все от САЩ и Англия са най- красивите и ?! Все едно от другите държави и континенти няма също толкова,че и по-добре изглеждащи! Явно си жертва на медийната пропаганда.

На мен ми харесват и роклите и моделката!Бъдете позитивни в този дъждовен ден, а и не само днес!

ей, всички са ви грозни, всички са ви изкуствени, всички са к.р.в., не знам просто има ли нещо, което одобрявате, има нещо много сбъркано в тоя народ...

Моля изяснете какво имате предвид с тия съкращения? Май обиждате революционният народ?! Ще има гилотина за харесващите. Тая ли ни е дерта, та ни занимавате с роклите и?

Напълно се съгласявам с Вас! Както аз многократно съм казвала: Скотска държава, прост народ, дебилни коментари.

Е, на кого му пука за това?

Никол е красива и без фотошоп. В случая с тази фотосесия са и направили лоша услуга - изглежда непропорционална, бездушна и пластасова. Дано занапред подбира по-внимателно кой и за какво я снима. Иначе е красавица!

Трябва да се въведе някакво ограничение в използването на фотошоп в България, както това се случи на един козметичен гигант, даже му спряха реклами заради прекаляване с фотошоп.

Роклите са много красиви! Чак ми се прииска да съм булка още един път. ;)

Вълшебна е! Доскоро си имах три фаворитки за най-красиви българки - Диляна Попова, Ирена Милянкова и Йоана Буковска. Но Никол ги отвя!

Буковска? Сериозно?

Само за Милянкова съм съгласна! Буковска беше симпатична в "Дунав мост", но бързо се развали. А Диляна и Никол са хубави жени, но с целия този силикон в устните...

Милянкова? Сериозно?

Милянкова не влиза и в топ 1000!

За някои сватбата е по-лошо нещо и от погребение. Смъртта е свобода, а бракът-затвор.

Тази е показала цената си-5 лв.

Какъв хубав фотошоп!

Това е май единствения й шанс да бъде булка докато държи мама за полите.

Много си е хубаво Николчето.

Тази не намери ли спонсор ? Аман от рекламни съобщения...

Това момиче има инфантилно и фригидно излъчване.

Не мисля, че е "много красива жена". Много "направена" да е красива е истината, според мен. Винаги има тъпо изражение. И как това слабо тяло държи тази несъразмерно голяма глава? Сигурно е трудно.

Абе докога тая сухарида ще е критерий за модел и хубава фигура???????

Много красива жена. За жалост твърде зависима от родителите си, в частност майка си. Имам много подобни примери пред очите си и нещата не са никак добре. Нужно и е малко да се пооткъсне и да покаже, че може да се справя и сама. В противен случай, ако някой ден създаде семейство, много има да и пати главата.