Николаос Цитиридис: отново смях в ефира от 7 септември

Междузвездни игри, stand-up комедия и секси вечери са сред новостите в есенния сезон на шоуто

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново скука която някой си мислят че поражда ''смях'' ама поне мангизи има да го рекламират та и по медиите да го правят.. Все тая....добре че има чужди медии човек да гледа нещо по телевизора..

Отличен избор на Гала за панелистите! Дарин е №1Успех.

Какъв смях бе побъркани мисирки.Бе няма ли кур за вас да ви съ упрай малко мозака.То момчето е гейско комплексарче.Говори простотии и само си се хили.

Той не може да твори смях.Смешен е с напъна си да бъде смешен.Най смешно ще бъде някой да го опъне на сцената защото тогава Цикатридината ще цвърчи като настъпен гризач на какъвто прилича.Най привлекателното му нищо е дупенцето което в неговия случай замества...главата.

Гледал съм няколко пъти по-малко. Не съм се смял ни веднъж. Трифонов не мога да го дишам, но е имал своите добри моменти. Този е като някакъв нарцис. Симпатичен и се любува на себе си.

Интелигентно момче, симпатичен, но шоуто е пълна нула... такава тъпотия във вечерен таймслот до сега не съм гледала...

По- голям некадърник от тоя нЯма Повдига ми се само като го видя, затова и не го гледам. Само ни губи ТВ време МАРШ от където си дошъл

Ама този, вЕрно ли е смешен?

Цитиридис е мега надарен!

Показа ли ти го...?

да не те е бомбил, бе дебил?

И с това ли предизвиква смях че да е пълна картината и поне някъде да има за какво да се посмееш:)))))))))

Ужас,не мерси! Не става,!!!

По-голям лигльо с още по-голяма изкуствена усмивка не бях виждал до сега... Избора на БТВ е разочароващ...

За който го кефи просташки хумор има 7/8.

Много е зле шоуто. Сори ама Славчо макар и селянин го биваше повече. Актьорите макар и да се лигавеха си бяха класа и внасяха хумор и забава. Този НЕ СТАВА! Още повече, че е грък. Оставаше мангал или турчин да сложат да води шоуто и щеше да е върха. Голяма грешка на босфорците. Програмата им и това беше само турски лайна и едвам имаше нещо дето става за гледане, а сега хептен няма за какво да ги гледа човек. БНТ са същата трагедия, НОВА постоянно дават глупави риалитита, тъпи сериали и предавания в прослава на Гела и Бойко - тоест в никакъв случай не стават за гледане. Добре, че има много канали та човек да се загледа нещо, но ако това е нивото на националните ни телевизии то нека някой обясни за какъв чеп въобще ги има.

Ужас. Тоя скапаняк не го ли махнаха вече? За какво ни го натрисат още, не беше ли достатъчно няколко месеца?

То пък един смях нямам думи..

Съжаление някои телевизии, като Нова, БНТ и др. Не стават за гледане.Изобщо не ги включвам с месеци, защото от там потичат лъжите.

И да не забравиш да направиш партия и ти като Славчо вече пропя като него сега и една партия и готово може да я кръстиш "Има такъв водещ"

Този и смях са две коренно противоположни неща.. ! Хумор може да е за учениците от школото в квартала, а даже и те вече правят разлика между комик и обикновен палячо.

Много пъти съм се насилвал да го гледам и да се засмея, но за сега все неуспешно. Доста тъпи шеги. Вероятно сам си ги пише.

И този сульо като Славчо Учиндолски вече си въобрази, че е мног озабавен. Очаквам след някоя година и той да събере партия - "Нема такъв идиот".