Николета предлага звездна нощ на абитуриентка

Съпругата на Валери Божинов Николета има идея да предложи звездна нощ на някоя от абитуриентките, на които предстои бал през 2013.

Обратно в новината

Коментари - Николета предлага звездна нощ на абитуриентка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А аз искам да ми купи мерцедес за предстоящата ми сватба.

....... накърнява доброто име! МНОГО ДОБРО ИМЕ ИМА , НЯМА ЩО!

Каква новина само....Католическия свят избра Папа , но на кой му пука важното е че тая мърла ще прави благотворителни актове....Цяла нощ няма да спя сега толкова много се развълнувах.....

Как не се е сетила да основе училище за проститутки и тя да му е директор.

ето я курволетка в целия й блясък. Снимката е култова link/article-569?page=14

За това ли е думата: "Николета Лозанова без маска и без грим"?

Мама миа-тази от кога стана такава гранд-дама, че започна и парцалките да си предлага! Я "Нищо", обратно в дупката от която си изкочила!

Хаха!Убедих се,че Николета е пълна кифла,без капка мозък.Написах и коментар под публикацията да подари "звездна нощ" на деца,които заслужават.На отличничка например,която иска да учи и да изгради,кариера,а не на пикла,която ще накара мама и тати да теглят кредит от 20хил. лв,че да си сложи цици и да е "яка".И Николета,ме блокира и изтри коментара,явно се е засегнала,много е глупава!

И к'во точно предлага маман ? Богати и изкъпани господа ? таа па откога се помисли за сводница ?!?!

Поредния PR като не ни е интересна вече с нейните сватби сега друго измисли...махнете я че ще се издрайфам

Курволета предлага на някоя абитуриентка -Проститутка за една нощ.Какво падение и нахалство е да се натрапва тази в публичното пространство.

тарси си сех партниорка :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мисля аз, Николета може да предложи незбравима абитуриентска на цял клас абитуриенти.Какво са за госпожата някакви си 15-20 тийнове.

Николета има на какво да научи 18-годишните агънца ;))))))))) Все на полезни неща за бъдещето им развитие по околовръстните пътища

Едно от излишните и неща е тая тиква дето я носи на раменете си :)

Много си прав! Вътре има само един конец, който държи ушаците.

Парцалета иска да участва абитуриентка, моля Ви ти се.

Приветствам идеята на Николета! Не злобейте, момичето е красиво и това се вижда!

Явно ние сме слепите..

Е кое му е красивото на това момиче! Изкуствените скули, нос, устни, цици, 5те кофи грим, фотошопа и кой знае още какво!

Nina

чакаи малко, маи нещо не сме се разбрали. ние говорим за николета божинова; ти кое "момиче" имаш предвид?!?

Николета, най-добре подари излишните си дрехи например, или тази вечер на дете в неравностойно положение. Не е нужно да се навираш в полезрението ни като шофьор. Щом имаш желание направи добро без помпозности!

и идва да покаже колко излишни дрешки си си купила и колко излишни пари си дала за дрънкулки и други подобни.....наистина няколко кашона могат да се занесат в някой дом без това да се обявява по теливизора и да се прави някакво шоу или предаване баш за тази случка.....всичко се вижда рано или късно....

Голямата самарянка, боже, боже..Можеше да подари нещата на девойка без възможности, без да го афишира, ама нали трябва да ни напомня по няколко пъти на ден за себе си.

Да не се окаже нощ под звездите на околовръстното?

дали някой ще и поиска опърдяните парцали

Снимката е направо стряскаща.Плашило

Така е, още оттогава да се знае къде са парите.

ауу..веднъж завинаги да ни докаже колко е бяла и добра. Смях! За Алисия нямам против да се пише - жената работи (ясно, че не всеки слуша поп фолк, но факт е, че се труди жената, пее) а наша Николетка - върховния световен фотомодел?!?

Дано и да не завърши нощта по звезденски като на Николетка, че полсе има да и свири гъза навънка и навътре след такива завършеци...

Nina

вчера прочетох някакво изказване на валери, пак в дир.бг - в спортната рубрика (не, не - нищо общо с кариерата му!) - просто глупости! и си помисли, че не е възможно да има толкова прост човек! сега обаче, прочитаики тази статия, си мисля че всищност може!!!

Ей Циганета, къде се загуби ма? От вчера не бяхме те виждали!

Добра идея, браво!

Друга работа нямаш ли бе нещастнице, ей не се спря, само и само да се пише за тебе.

Николета = силикон + изкуствена коса + пластични операции на скули, нос, устни... + лигава + облечена като к---ва + преследвачка на мъже с пари

Късите крака, забравяш късите крака. Тях е сложно да коригира - добре, че има фотошоп.

И фотошоп, и тонове грим. На улицата няма да се забележи с ръста на джудже 1.50

И колко ще струва това ? При тази красавица всичко е пари. Няма безплатен обяд нали ?

И за без пари да ми се пробутва, пак няма да я поканя на масата си тая крадла на чужди мъже. Нахална натрапница.

А една звездна нощ на абитуриент защо не предложи?

Тая, за да получи звездна нощ от някой абитуриент ще трябва да си плаща за услугата.

Тази кифла е готова на всичко само и само да се говори за нея, пише, да я показват по ТВ и т.н - много е жалка и смешна, става само да се натрапва на хората - но ние не сме всички футболисти да ни се лигави

николета защо не си гледа дететео а се занимава с глипости.по празноглава жена от нея няма.това ли е предсцвата и за добър човек.само се предлага за да си праби реклама. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.