Коментари - Николета с обяснение в любов за рождения ден на Ники | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи арабите дескриминират жените айде бе.напротив в запада са много по десриминирани защото ги оценят по външен вид. Арабина поне се гриижи за жената и не я оставя сама да си изкарва хляба

За умрял нито добро нито нищо, ама аз не съм съгласна ако имам дъщери да се озоват по цицори в списанията.така че нарушавам поверието. Аз вярвам в друг свят.

Чакаме за следващите новини за зайчетата на покойния държател на зайчарника... как му беше името с американския харем. Ония основателя на мъжките списания. Нека господ ми прости аз мисля че не е богоугодно. И наче арабите нарушавали правата на жените.

А за дърти списания има ли да се снимаме? Образованието не помага искаме и ние. Взели сме кредит за пластични подобрения.

Не спирам да се чудя на хората,живеещи само заради показността в интернет.

Да, пеав си умрат ли фейсбук и инстаграм....умират и те, ще започнат разчекнати на двуколки да обикалят градове и села за да ги видят кои са и що са.

Всъщност тези жени са много хитри. От малки са прозрали че в България не се успява с образование. И сега ни се смеят на хейтърите щото са надушили обстановката преди нас.

Защо не пишете за някоя жена с сериозна професия а само с модели за снимки ни занимавате. Нима няма по улиците красиви момичета също така и по фирмите и институциите. Това някакъв умишлен ПР ли е?

Тая не спря да се чекнети само и само да взема пари от реклами че за друго не става, ама и за това май вече и мина времето.....Жалко че едва ли има с какво да го учуди или да му пкажете за рождения ден завалийката....

Кой измисли тия две букви "и" и "й", както и правилата за употребата им?? Само да се обърква народа!!

Малката перука и Гни Ло

Мане го тоя..дуупппкккааа..по голяма от тая та жена му от долу.. Само са фърля кат мек уй на дъска..

САЙТА ТОТАЛНО ...ПРОПАДАААА

Дали ще го обича, ако е беден?!

остана да "изтече" слчуайно тези дни в ефира..

Стойностни жени има само в книжките с блудкавите любовни истории, всички жени са простипутки, които си предлагат канализацията срещу заплащане, веднага, след, после..

То щото стойностни мъже под път и над път има. Повече от един гол уй и торба с лъжи не могат да предложат.

Значи все пак предлагат гол,,,ама и той вече май не става при такива разпоретини за това що е предназначен и сексмагазините все по големи размери им предлагат....

Трябва да оцеляваме някак си в един свят пълен с лъжливи мъже. Дето освен да слагат женски глезени на раменете си и някой да им прислугва нищо друго не искат. Поне някой лев да изкараме.

Се е разкрачила като разпоретина

като?!?

На снимките - дива чалгария. Погледнах първите 2 и не продължих нататък. Текста на статията изобщо не четох, не ми се повръща преди да заспя. Но ако случайно се напия на някой купон тия дни и се почувствам зле, ще намеря тая статшя та да повърна и да ми олекне. Представата на жълтите хроникьори в Бг за това кой да причислят към родния елит и съответно да пишат за него е меко казано странна.

Писна ни да ни облъчвате с разни изключително прости и нахални плеймейтки и проститотки. Аман от разчепени корви!

тяхното няма нищо общо с любовта, просто ефтин пр. Утре тя ще е в прегръдките на следващия ритнитопковец, а той- на следващата чалгаджойка.

Не ми липсва комунизма, но такива леки жени с непристойно поведение,личи от посочените снимки, не намираха място на страниците на вестниците! Нищо лично , но тя прилича на маймуна и то от най грозните!Е,добре е ,че се мисли за хубава,като ни се,показва полуоблечена!Ако може да чете, защото такива трудно се справят, те служат за компаньонки, нека прочете нещо за морал, човешко поведение и т.н.

То вестници нямаше, но класни курви имаше в изобилие, висяха по скъпарските хотели в София, Варна и Пловдив в Тримона.

Никлозета Куртизанова.

защо не спирате да ни занимавате с тия джендъри бе, напишете статия за времето в Аляска по-добре ...

Тези, и двамата стават за еб@не. Ама май ТОЙ е малко по-лесен.

Защо не пишете за някоя стойностна жена, а пишете за скъпоплатени проститутки, които "обичат" всеки с пари? Пишете за младите учителки, лекарки, медицински сестри, полицайки, жени-военни и т.н. Българките са умни, красиви, успешни, но не пишете за тях, а за някакви утайки. А мамин Ники даже няма да го споменавам, ако не са парите на баща му, ще рови по контейнерите, толкова нищо не става от него.

Чудесен избор на снимката! Все едно ДНК-то са си лепнали-напълно сме наясно какво точно представляват заедно и по отделно.

Животът е пълен с елементарни хора...не ми ги споменавайте само кято си представя сагата с Божинов ..Алисия и Николета..и Никито..това си и шизофрения

За какво ли си говорят тия двамата с IQ на подрастващ шебек? Направо изгарям от любопитство....

Хахахахахах

Не обиждай шебека бре . Или си искал да кажеш : " ...с IQ на подрастващ шебек, ама двамата взети заедно ..."

Свиркулета Лозанова и Келешчо Михайлов ... "два боклука са повече от един" : древна минетчийска мъдрост.

Аз не мога да разбера . Уважавам Николета защото явно полага усилия да изглежда добре. Но от друга страна ходила съм при лекарки сэс сериозни професии които изглеждат по добре.и не ги пишат по новините.вие журналистите не сте коректни

Лекарките, които изглеждат добре не са пълни с гума и пластмаса... Селянчето от пловдивските села изглежда добре от разстояние , или с фотошоп, защото 30 % от теглото й е пластмаса и гума........ За всеки влак си има пътници- сумарното IQ на Малката перука и Валерко надали ще доближи IQ-то на възрастен пинчер...

" лекарки сэс сериозни професии" - какво нещо е това???

Два меки силуета.

Тия двамата напълно се заслужават един друг.

Ами пишете за накоя докторка, инжинерка, но те ни избягаха в чужбина, защото им писна

Сите наше ритнитопковци, вместо да тренират са по разни " събития" ," фотосесии" и там подобни. После що не играят?

Аз имам въпрос към мъжете. Добре харесвате такива жени изглеждат супер. Ако е вашата дъщеря и лежи опуена за нови гърди вие съгласни ли ще сте? Така ли трябва да правиме жените?

Чакай вуйне, не всички мъже харесват такива жени. Такива жени мжеш да си купиш, но дали си струва?

Наздраве баджанак !

И перца да си боднат все тая.Простотията ходи по хората.

Нека си живеят живота както искат, но малко ме плаши факта това да е образец на подражание и от утре всяка девойка да си имплантира силикони. Да се поставя под рискова наркоза само и само да изглежда като кукла.

Какво работи тя? Еротичен модел ли е?

Това е гаранция че и тази година ГОВЕДАТА ЩЕ СЕ БОРЯТ С ЗЪБИ И НОКТИ за почетното 3то място

Скъпи Дир, не съм чел и дума от световната новина, занимаваща ни с една неука селянка и един неуспял ритнитопковец. Влизам само да изкажа нежни поздрави на всички роднини от женски род на редактора публикувал тази статия........ Айде със здраве...

Дано, Ники продължи с Николета, за да може да му приключи кариерата по-бързо и да не пречи на левски и националния.

Спомням си подобна предизвикателна снимка на същата госпожа като бременната съпруга на Валери Божинов, с негово участие в подобна "арт инсталация". Тези хора плащат ли им да се правят на интересни в различни роли? Някого вълнува ли го нечий личен живот?

Хвани единия, та го блъсни в другия! Много е важно за сайта да се рови в чаршафите на две посредствени нищожества!

Сагата продължава...

Николета, Преслава, Антония, Златка, Гущеровица, Емануела, Алисия, Петкановица, Моника, Гъзослава и Свиркомира. Всеки ден статии, снимки, продуктово позициониране. И никъде няма цени, предлагани услуги, имат ли терен, нямат ли, колко е транспорта?

На снимките без филтри истината е много плашеща...

На малката перука му пожелавам да се научи да лови топките

Г.Н.У.С.

на какво ще научат тези младите футболисти :).

Яко, яко, яко. Още много вратарски години (само в Левски).