17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман ат тази пача.

"Проста любов" - особено на сн. 4

Моля покажете видео продължението на снимка # 4...

"Влюбени по белите плажове на Пунта Кана"... м'чи то само чернилки по тез плажове бре, и ич не изглеждат влюбени - само гледат да ...

Ужас. И с тези устни. А четвъртата снимка кърти.

Seaseal

Ма що са с гащи? Доколкото съм запознат, в този вид филми се снимат без гащи...

Тази е психично болна развратница, детето й кой го гледа, докато тая се крачи, мърсува и се снима

Разсмърдя се на гонорея и хламидии, да вземе да си затвори краката тоя цигански парцал, че обществено достъпната й пещера вони

Започвам да си мисля, че тоя татуиран гейзър и набеден вратар и е фотограф и сводник на тая разпоретина....

не е ли обратното? Михайлов в прегръдките на Лозанова

чичко паричко... Не знам, да имаш толкпва възможности и с чанта, втора употреба

е, кой Валери

Младите да се обичат, ние ще помагаме с каквото можем от село. Като гледам момата ще се върне с пълна кошница от берекета.

Какви са тези устни!?!?!? Не се спират с тоя силикон.....

Ако се смятате за НЕжълта преса, престанете да качвате вулгарни снимки. В социалните мрежи всеки може да си качва каквото пожелае, но "журналисти" да ги популяризират, идва в повече.

а миш маш може ли да сготви? само циците и задника си показва това го знаем

Не е от гнусливите.

Guys, Punta Kana vuobshte ne e skupo mjasto za pichivka. Ima dalech po-skupi i exotic destinations. Da za zivi I zdravi.

Що за снимки са това?Тая мърша навсякъде се е разчекнала, надупила, изтърсила силиконите и раззинала джуките в очакване на...И това го гледат деца!Стопроцентова порнография.Има даже и мъжкари с наточени сабии.Отврат!

Този вратар май не си е сложил плувки за Пунта Кана,че се е изтипосал по слипове!?

За 1000 евро - толкова!

Ако Николайчо ми

Ако Николайчо ми я държи така - да й мушна един динамит в задния двор и само да пална фитила , ще му дам 100лв суха пара! После може да пуска! За динамит говорим !

Изключителна новина !!! Ще си отбележа в дневника.

кой снима тая "непосредствена" и "любовна" простотия, бе? нейното или неговото дете?

И що все е с разчекнати краци? Скъпи вещи върху евтина жена с евтино излъчване. С колкото и материални възможно6ти да парадира, евтинджосът си остава евтинджос

След 5 години ще са ми любопитни... 4 броя провиснали топки. Дали няма да пламне нова любов с гущер...

хубава работа, ама циганска!

Ама как всеки път този късокрак силиконов лилипут излиза на снимки като че ли има нормални краци.

Тоя как я идъжа тая, само снимки дай прави. Със сигурност не я е.. толкоз колкото я снима. Каква ли е досада само “ миличко я е снимай и в тази поза” . Сигурно и в кенефа я гони с фотоапарата. Отврат!

е това, тази никога не е срещала любов.

Образцовата мама качва снимки в Dir-а, та детето да знае къде и с кого е и да не се притеснява.

Четвъртата снимка показва как Николетка се подвизава в Пунта Мара.

Толкоз свикнах да я гледам полугола, че като я видях с рокля и се сащисах. Не предполагах, че ходи облечена някога.

Истината е, че не си ли се отъркал в палма, не си ли се разкрачил на кормило, не си ли вдигнал топка върху маса и не си ли спал отново с ритнитопковец( да не обиждаме истинските футболисти), не си бил на почивка. То така се ходи на море, вие как я мислите тази работа. Ахахахахаха

Може ли толкова хубава жена да си обезобрази и лицето по този начин. И как може на някой да му харесва подобен пластмасов външен вид.

У сурата вече е Майкъл Жаксън... Другото бива

Там, дето се е отъркала в Палма, ако се загледате, струва ми се, че се е напукала... Палмата е мокра точно между краката й...

От толкова разкрачени снимки се усмърдя.Не е лошо понякога да си прибира краката и да си затваря устата, ако е възможно...

Alright Много е погрозняла. Ако съм на нея ,ще почна по малко да се снимам с рокли. Да продължи да е интересна...

Изглежда, че вместо на почивка, Николета е на работа. Толкова позиране и нагласеност, не ми се вярва да е с любителската камера.

Ритнитопковците получават грешни пари, защо да не се облажи и Мурволета.

О М Г !

Бате Ники за снимките ли е така нарисуван или си е просто така?!? Прилича на близкоизточно килимче:)

Ех,Ники,Ники, пресоли манджата с тези нереално фотошопирани снимки с дълги крака и перфектно дупе.Който те е виждал на живо знае,а ние те помним и от ДЕНС АКАДЕМИ,където лъсна цялата истина за ръста, краката ти,фигурата ти и танцувалните ти възможности. То така всеки знае с Фотошоп,грим -моделиращ лицето,така че всяка грозна жена би се превърнала в красавица. За едно шапка ти свалям ,че и ти като мадам Кардашиян с ужасните ви физически несъвършенства успяхте да се превърнете в запазена марка и да изкарвате луди пари от това. От което хейтърите и лузерите,вместо да ви хейтват, да се учат. Продължавай напред . Но ако искаш и занапред да си интересна ,трябва да смениш имиджа,защото преекспонирания изкуствен сексапил ,и той писва.

Известна жена със семпло съдържание. Ако не бяха креватните й изпълнения никой нямаше да я знае.

Еее,колко да са й креватните изпълнения.Това че се снима чисто гола ,надупчена и разкрачена, не означава,че изпълненията й в кревата са кой знае какво.С тези си soft porno снимки ,в мъжките фантазии може би е една разкрепостена сексуална партньорка,но в реалността,едва ли е такава.Обикновено такива като нея са фригидни,но това е спомени на очевидци ;).

Кои са тези световно неизвестни, та ни ги навирате?

Две Пунти Мари се снимали на Пунта Кана.