Нина Добрев е на гости на ”баби” и ”деди” в София

Канадската актриса с български произход Нина Добрев официално потвърди слуховете, че е в България, като се похвали със снимки в профилите си в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Нина Добрев е на гости на ”баби” и ”деди” в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В последно време се появиха много филми и сериали, в които вампирите сякаш са от добрите. Това нямяше да се случи, ако не беше дългата пауза на Уесли Снайпс. :)))))))))))))))

Познавам я лично и каза че май ще се връща за постоянно в булгария че там много скъпа квартирата дето живее.

Мартина НавратилОВА, Ана КурниковА, Мария ШараповА, но Нина е Добрев! Канадският актьор Добрев дошъл да види баба и дядо.

Просто другите не са с канадско гражданство и не им се е налагало да сменят документи. И не е толкова важно окончанието на името колкото отношението към България.Все пак не е забравила баба,дядо и роднините си.

Шовинистка сволоч! Всички изброени без Нина Добрев са родени и израснали в етническата си родина, където имената им са обичайни. Ако това как окончава фамилията на даден човек ти е показателя за качество, жалко за теб!

Ох като започнат да се кръщават Добрев, Тодоров и т.н. Като си е дошла в БГ ще се казва Добрева. Толкова е малоумно това залитане по чужд модел, че е чак смешно.

Глупавите американоси не могат да се оправят с "Добрева"... не знаят как да го кажат, защото са наистина изключително тъпи. Затова се прекръстват хората. А и тя се снима и не може да има трудно име. Пречи на бизнеса.

Не е залитане.Просто там където живее такива са правилата.И материала не го е писала тя, а български журналист на който нищо не му пречи да напише Добрева.

Само не разбирам по какъв начин най-тъпите коментари са се сдобили с десетки + ( 50 и нагоре) без -. Само част от тези, които имат коментари с друго мнение да са написали -, пак щяха да имат поне по 10.

Какви е деца раждала, ражда и сега българска майка юнашка.

TIREX

чак пък актриса. на снимките виждаме една повлекана ...

mnogo ste prosti i zlobni i ste izpusali strashno tupi i ogranicheni komentari. Gordeia se s Nina che e bulgarka, krasiva i talantliva e. Az sushto jiveia v Severna Amerika ot blizo 20 godini. Izumiava me zlobata vi "Bulgari".

TIREX

дебелите стринки бачкащи на 2 места и живеещи на кредит в усраел са най ниското стъпало в еволюцията.

до "да" използувам транслитераця, умнико ! затова текста е в този вид : не разполагам с кирилица !

Купи си :)

Не разбирам защо авторите на статията очакват читателите да изпадат в луд възторг, защото някоя си дошла при баба си и дядо си. Тъпо е да си мислите, че хората се вълнуват от личния живот на някоя си-- та тя да не им е роднина та да се вълнуват за нея. Участваля в някакъв скапан филм, е и какво сега, да падаме по земята. Ама вие сте смешни, никой не се вълнува от тази госпожа.

Ами аз се вълнувам. и? Предпочитам тази новина, пред тези от парламента.

А аз съм на кон.

не разбирам засто триете коментара ми ! явно статята е порачкова и трябва да садаря само положителни изказваня ! написах ,че дамата е останала без работа и ангажименти и затова е при "баби " и "деди"в бг. и ралица василава я ижварлиха от снн. вапросната дама в канада не е по различна от фолк певиците тук : без образование, без професя. текста е транслитериран !

Поаро, без обратно към Агата Кристи да ти оправи правописа. Нищо не се разбира, ман!

*без = беж

ние бг сме такива комплексари,че се радваме на някаква девоика,която се е появила в една холив продукзя.това все още е нищо,има актиори които зял зивот си остават на наиното ниво.една птичка пролет не прави.по спокоино,а иначе тя се плущи на ляво надясно и се дуе,прудла.

Няма лошо да им се радваме, проблема е,че после ги оплюваме при първия провал. В двете крайности сме. Успехите и провалите на Кубрат Пулев и Григор Димитров са пример за това.

Между жиголото Григор и Нина Добрев няма нищо общо.А пък за мутрата Пулев да не почвам...

Страхотна е! Дано дълго ни радва с роли и има шанс да се издигне в киното, колкото и да е различна.

Голама досада е тази Нина Добрев, като чалга певица или миска, все ще ни информира къде ходила, какво направила.

поредното доказателство че сме уникална нация-----уникална жена и сексапил, е аз съм мъж ако някой мъж ми каже че тая жена не му...значи не е наред

Има една XXX актриса - Ava Addams дето прилича малко на Нина.

Обикновено момиче и какво е пробила толкова.

каквото ти никога няма да успееш!

Канадската актриса с български произход Нина Добрев ... Тя не е ли съвсем българка, демек и двамата и родители са българи,.. демек тя е българа живееща и работеща в Канада, като са и дали и канадско гражданство. По същество тя сега каква е? Май нито едното, нито другото.

По същество е родена българка, но от 3 годишна отгледана и възпитана в Канада. За мене си е канадка, щото нито има нашите разбирания, нито манталитет. Капиш сега?

Като постои malko тук ще си оправи разбиранията, това се наваксва бързо, така че си е българка, капиш?

ахахаха много си т.....п

Б.ò.Л.и. М.е. Ф.а.Р.ъ.Т. !!

Хубаво девойче дано има късмета да направи голяма кариера. Добре е че все пак не забравя корените си.

Татко й е страшен пич!

Първо няма да е зле да си оправиш правописа защото е срамно да пишеш заглавие с малка буква очевидно си пропуснал училище на времето... Но това не ме засяга. Като и харесват американските п*и да ходи да си ги гледа. Важното е ти за кой си за православието или за окултните общества... ако ми кажеш за кое си тогава ще си помисля. Но ако не ми кажеш съответно си избрал второто... заради което няма да бъдеш наказан на този свят ами в другия след смъртта.

Ех,че си хубавааааа.Браво!

Хубаво, че България я прославят и такива талантливи момичета ан не само убийци, крадци и контрабандисти ...

Една успяла българка, да е жива и здрава и много още успехи в киното от сърце и желая!

Много добре помним кои заминаха с първия самолет, уж за Куба и останаха в Канада. А ние вдигахме двата пръста и викахме: "Кой не скача е ченге!"

Pодителите и са имали точната информация и подадена в точното време,сигурно са изпратени от дс или от кгб за спяща клетка.няма случаино успели емигранти в Америка или Канада,парите се усвояват и превъртат от същите другари за изпълнението на специфични задачи.Kолкото и да блъскаш и спестяваш повече от бояджия с 4-5 човека бригада не можеш направи.

Нищо под небето не е случайно, и защо трябва да се прехласваме пред някой си световен неизвестен субект? Евтина популярност - е, успех...

Нищо под небето не е случайно, и защо трябва да се прехласваме пред някой си световен неизвестен субект? Евтина популярност - е, успех...

Нищо под небето не е случайно, и защо трябва да се прехласваме пред някой си световен неизвестен субект? Евтина популярност - е, успех...

...насила да гледате в захлас селската физиономия на Панделиева?!?

Помня аз, докато вдигахме двата пръста, вие ядяхте кебапчета и въртяхте чейндж пред Магурата. Всичко виждахме, но се надявахме и вярвахме на лидерите си. Лошо ли е това? Виж какво правят държавите, които имат достойни лидери и вярват в тях, да ти изброявам ли държавите?

Момиче с късмет. Да отиде емигрантка и да успее. Жалко, че успелите българи са все в чужбина.

а са я занеси като нищо неразбиращо дете. Родителите и си знаят. Децата не разбират нищо.

Да, но има и други семейства, които далеч не са толкова успешни и известни. Нашето момиче е много красива и страхотна, но е имала и огромен късмет, че са я харесали, което е изцяло субективно. Външния вид е много важен, трябва актьорите да са красавци. Филмовата индустрия там е огромна и самият актьор е само една малка част, въпреки, че се само той се забелязва. Пък и нейния сериал пое сила от вампирското течение, създадено от "Здрач".

Не е хитра тази мома. Отишла в Канада - правилно, пише се Добрев. Дошла в България - ами кажи си "Добрева", какво ще ти стане !? Не може да се усети, че предизвиква същите асоциации както Кончита. Смесва женското с мъжкото. Може ли да има по-мъжко име от "Добрев". Оттам нататък където и да легне, каквото и да покаже - не върви и няма как да тръгне.

друго няма какво да кажа за тебе

бе господин станков, нина вече е приела канадското гражданство и се казва добрев - в англоезичните страни като приемеш тяхното гражданство не се казваш примерно както нина добрева, а добрев - имената на жените също са в мъжки род - аз не виждам теб какво те бърка това - момичето си е оставило българските имена, докато много други станаха джон, уил, саманта и т.н. - успех нинче, голяма си, личи си, че имаш много българско в себе си, не е само името

Така като чета взех да се чудия как на жена ми фамилията тук завършва на ova. Дали пък в Канада не се казваш така както напишеш в документите за гражданство, а?. Апропо фамилията ми завършва на ов (ov), не исках off - демоде е, на жената, както казах ова (ova). И в България и в Канада сме с едни и същи имена. Напрао не мога да си отговора!

По добре да си Нина Добрев в Канада отколкото Патрик в България!

от Канада!

и братовчедка и е много сладка. :)

Какъв е тоя господин Добрев, когото са кръстили с женско име, Нина?

Поне не е дошла да си прави зъбите като повечето би емигранти

те поне си ги правят. ти кога за последно прегледа кратуната? хахаахах

Нина е много готина Мацка и има супер тяло. Току що проверих на гоогле снимки. Супер си, нинче ако дойдеш в Люлин, се обади.

Много позитивна и със страхотно излъчване. Много рядко го казвам, но Нина е сред много малкото емигранти, които ме карат да не се срамувам, че съм българин. Успех, Нина, запази усмивката си и не забравяй корените :)

Аз дадох "+" на коментара ви заради позитивизма в първата му част. Само не разбирам по какъв начин повеето българи-емигранти ви карат да се срамувате...

stan_posta@

Няма и да ви обясняваме. Който е за родината си - ще разбере.

децата нищо не разбират от това през което минават възрастните