Коментари - Нина Добрев честити Националния празник на Щатите с изненадваща снимка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дразнещо е винаги празно ухилени на снимките. Такова едно в план Така трябва. Българите от друга страна са вечно кисели, наморучени, недоволни и подозрително сумтящи. Пак дразнещо. А да направиш от една снимка свободно съчинение и да ти платят за това е работа която бих напуснал, ама всеки с гледните си точки Бъдете щастливи и внимавайте за външното което е опасно

Кога за последно е честитила националния празник таз красавица неземна? И за чий ... трябва да се занимаваме с поредната американска случка от ежедневието????

Ей, как сте хаитянски овце. От днес нека всички се поздравяваме така. Честито!

Парцал с виза

Майка и баща българи, родена в България. И на това му викат "български корени". Че какво повече ти трябва, за да се наречеш българин?! Доста глупаво.

Хайде да не сме толкова лоши и нека чистим празника поне на обикновените американци.....

Явно извършва неправилно нЕкои действия! Дано да се пази!

Офца с български корени

Значи каката честити не български празник а краварския!? Чий чеп го търси е българска медия. Българска и медия е силно преувеличено. А вие и се радвате колко е чудесна хахахах

Добрев е родена на 9 януари 1989 г. в София, но едва на две години емигрира заедно със семейството си в Торонто. Говори свободно английски и български език.[3] Има по-голям брат Александър, който следва инженерна специалност, баща ѝ Камен е компютърен специалист, а майка ѝ Михаела е художничка. Камен Добрев избягал от България като взел полет до комунистическа Куба през 80-те години, но по време на прекачване в Канада, той не се върнал на самолета, и се преустановил в Канада. По думите на Нина Добрев, баща ѝ казал, че половината българи на самолета емигрирали в Канада по същия начин.[4] В интервюта Добрев заявява, че се гордее с българския си произход.[3] Нина учи в училище J. B. Tyrrell, където играе балет и художествена гимнастика и участва в джаз класове. По-късно учи в Академичното училище за изкуства Уексфорд, което се намира в Скарбъроу, Онтарио и в университета Райерсън в Торонто със специалност социология. През 2008 г. прекратява ученето, за да се съсредоточи върху актьорската си кариера. Добрев взима уроци по актьорско майсторство в студио Армстронг в Торонто.

Дали мислиш, че ми пука?

Ако е родена 89-та и е емигрирала две гдишна, означава че не е избягала през 80-те, а 91-ва от бушуващата "демокрация". А Куба именно затова е известна като Острова на Свободата, защото е комунистическа. Също като най-развитата икономика в света. Fun fact: Знаете ли защо на губернатора на канада му викат Джъстин Castreau?

Дтеба в кравата ганьовска

Точно за слабоумен добитък като теб ставаше въпрос

Летящият домат е супер готин човек, страхотен атлет и луда глава, пожелавам им да са все така щастливи с Нина

Това да си в САЩ ГОЛЕМА работа брееееей .......

Тая па коя е...........на некво прости ми прилича.

Виждат ми се разстроени, трябва да им се чукнат две яйца за застройка.

Хубаво момиче е тази Нина Добрева !!

И чаровна.

Тя не е Добрева, амш Добрефффффф... При това, сама си е променила фамилното име. Въобще, странна птица, но не е само тя... Като излязат зад Калотина, доста българи дори"забравят" българския език...

В Канада семейството е с еднаква фамилия. Или баща ѝ да е Добрева и брат ѝ - също, или и тя и майка ѝ да са Добрев. Така че нищо не е избрала. Нормално е обаче да си е повече канадка отколкото българка, все пак Канада и е дала шанс и тласък в живота.

В САЩ фамилното е по избор. Ако на мъжът и жената леко се различава, се казва "customized" и пак се водят една фамилия, макар жената да има "а" накрая. Такива са случаите при българи, руснаци, чехи, поляци, югозападни българи (макета), и др.