17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лелее, какъв е този модел-сценарист-режисьор. Дъхът ми секна!!

Пише се . Българката с канадски паспорт Нина Добрев

Не, тя е канадка с български корени.

Чиста българка, емигрирала в Канада. Български корени се казва, ако има някакъв процент българско у себе си. Тя е 100% БГ.

30+ и заприличала на майка си. Тревожно!

Загрознява. Това е от американското ГМО

В Щатите доста пишат за нейните шмърковати навици - и си личи!

Вярно ли е, че баща й е бил сутеньор?

Какъв е извода - не се влюбвайте, щото ще се състарите и погрознеете.

Коя е тая?

леле! хич не изглежда добре, особено сравнено със свежата й хубост в "дневниците". пък и тя надали знае българската поговорка-като изтървеш питомното (синеокият красавец йън, който всяка втора влюбена тийнейджърка си го слага на аватар в социалните мрежи), тогава ходи да гониш дивото (обикновените и неособено известни пичове, описани в статията)! п.п. как може дърти хора да се интересуват дали приятелите им одобряват новата им връзка?! като в детската градина...

Нещо ми изглежда позастаряла. Не можа да задържи успеха след вампирите. Влачи стари лаври, но скоро и това няма да важи.

Просто времето лети. Не усещаме как се изтърколват 10-15 г

Кой го интересува нина?!

Разбира се, че никой!

И на мен ми се вижда състарена, някак без живец, а има иначе сладникава физиономия! Странно за жена на 30 с нейните възможности и лошо за кариерата и! А младежът е твърде хубав за нея, но в любовта няма правила :)

Страстна пушачка била май.

И орална магьосница!

Дано има късмет за щастлива връзка "нашето" момиче, но силно се съмнявам. Поне от снимките, "женихът" изглежда пълен въздухар и позьор.

Сбабичасала се е.