Нина Добрев се раздели с приятеля си

Грант Мелън и актрисата бяха заедно около година

Обратно в новината

Коментари - Нина Добрев се раздели с приятеля си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма омъжване/оженване това нещо.

теб това какво те касае??

Не мисля че тази може да има приятели. Твърде голяма егоистка е...

понеже лично я познаваш от години, та знаеш....

Как така Нина, пък Добрев? Откъдя накъдя?

Тя и Нина не е Николина Добрева по рождение Но трябва да е вери спешъл и мноо куул та затова Чудя се Ева Херцигова как не е прозряла истината та да стане Херцигов Пък да не говорим за Мартина Навратилова ..

докато напишат че излизат и вече са се разделили

Кое е това момиче/жена Нина Добрев?! С какво е известна? Надявам се, че не е известна просто, че е известна.

По-известна е от теб и е Българка простьо. Но като всяка Българка явно има ментални проблеми и партньорите и бягат от нея.

Че като имате ментални проблеми, защо са ви партньор и деца изобщо? За да ги побърквате и тях?

Това "простьо" - комплимент ли е или обида - как да го приема? Попитах: "с какво е известна"? Не се сърдя. Благодаря за разяснението, че момичето/жената има ментални проблеми - поне това ми се разясни:)

Заменила е Гранд Мелън с някой /с/ по-голям ъпеш.

Какво да се случи... Като станат на 30 години 90% от жените изперкват и хукват да гонят Михаля... Това се е случило... Между 35 и 40 ще се сети, че иска дете...

аз съм м-у 35-40 и не искам дете, никога не съм искала и си живея живота. Живея в чужбина, работя, пътувам много и изглеждам минимум 6-10 години по-млада от отрудените, затъпели от памперси и пюрета бг мамки на моя възраст. :) Поздрави!

естет

Моята любовница и тя така мислеше, досущ като теб. Само купони и лайф, пътувания и живот и бяха в главата, отделно казваше, че мрази децата. Вярно, има много пари и може да си позволи охолен живот. Хубаво, ама като стана на 43 години изведнъж и текна, че иска дете. Оказа се обаче, че не може да зачене. Хвърли над 100 000 лева за какви ли не процедури, 2 пъти ходи до Турция за инвитро процедури, нищо не помогна. Имала слаби стени на матката и не може да задържи плода. Опитваха с присаждане на някакви клетки да я направят по-стабилна, не става и това. Накрая си осинови едно момиченце - циганче и сега е много щастлива. Така че не си мисли, че вечно така ще мислиш

Познавам една зъболекарка, която си осинови циганче преди 5-6 години. Чух, че го е върнала, не можала да свикне с циганския нрав.

ЕстетО пак се изказа мега компетентно! От написаното излиза,че спиш с пенсионерки, а честито!

"аз съм м-у 35-40 " ВТФ ??? и живееш някъде в чужбина ?? между англия и македония сигурно ???

добре че беше затъпялата ти бг мамка, за да те има тебе : ) поздрави

Много се радваме за Вас и Вашето благоденствие. Свещените мъдрости на древността ни казват, че отглеждането на потомство не е за да имаме радост или за да си осигурим старините си - този акт учи човек да премества фокуса от себе си към друго същество/ или няколко същества. Тоест забравя за свещения си егоизъм ! Бъдете щастлива!

Аз пък съм на 40-45 години и изглеждам 10 г.по- млада! Имам прекрасно момиченце на 2 г.и въобще не се чувствам затъпяла!Живея си живота,но представи си тук в България! Хубав ден ти желая и дано Господ ти даде Акъл (ама надали)!

до лелята-майка на 40-45- много силно се съмнявам, че сте такава прелест. Защо чакахте да станете за пенсия пък тогава да раждате, като всичко ви е толкова супер??? Или за по форумите анонимно е така, а иначе сте поредната стара самотена майка. Идилия!

Айде стига с тия деца, бе! Децата са смисъл на живота само на хора, които нямат нищо друго!

аха, бърши детските лайна и повърни и се радвай на "смисления" си животец, бг мамо!