Нина Добрев влезе в ролята на българска стюардеса за Vanity Fair

В забавното видео Нина обяснява, че вече не иска да играе в хитови продукции

Обратно в новината

Коментари - Нина Добрев влезе в ролята на българска стюардеса за Vanity Fair | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гаргарата в това видео е че мнението на американците не е особено високо към България - малка страна, неизвестна страна, измислена авиокомпания която съдържа в себе си думата air - въздух авио на английски. Това контрастира с известността и опереността на Нинка, която хич не и пука да прави на пух и прах хорските предразсъдаци към родната и страна, и хич не и пука да се асоциира с родината въпреки тези предразсъдаци. Като и казват, че България е по-малка от Ню Йорк сити, тя завърта палачинката и казва че е много доволна от това че целия ню йорк сити ще види това видео. Определено прави реклама на България и разчупва съществуващите стереотипи.

Така сладко говори на български, че ми рипа набора.

Този дрезгав глас?! Внимавай момиче, хубаво си, младо, богато. Не се затривай въпреки всичко!

Ама много преиграваш бе, момиче. Чужденците ще си помислят, че всички българи сме психически неуравновесени.

Добре се справя момичето.

Не е и намекнато, че е тъпа държавица. ( И не е) И да, ами 7 милиона сме в страната и още 3 навън.

Тъпотии.

Дали са й сценарий и Нина Добрев си го изигра с кеф. Гордо заявява, че е българка и дори изрецитира не малко изречения на български, което е уважително. Заслужила си е хонорара. Вече може да имаме някои забележки към сценариста, но са свършили каквото могат хората :)

За пореден път заявява, че е БЪЛГАРКА. Прави го непрекъснато в интервюта, даже го пееше в една своя песен. Това - в отговор на непрекъснатите подмятания от зоблудени душици, че не била българка, а "канадка с български произход" :)) Родена в България, с български родители, твърди, че е българка, връща се непрекъснато тук. Каква друга е, освен 101% БЪЛГАРКА? Благодарение на нея, безброй нейни фенове се интересуват, информират и откриват България като туристическа дестинация. Без преуверичение, Нина доста е допринесла за българската икономика :)

леко тъпичко ми се видя това клипче... особено това накрая с подмятанието извън кадър че България била само 7 милиона и колкото Ню Йорк. Един вид, някаква си там малка дъTржавица която средно интелигентен американец даже не би намерил на картата? Това с twerk-ването пък наораво изби рибата... значи това да си подмятащ задника щото в негърките в САЩ го правят (по подобие на прароднините си в Африка) - Уааау, мноо куул. За мен си е чиста простотия.

Е какво. Толкова глупости се снимат и въртят в нета, Нинка поне се е потрудила :) Много са ми сладки говорещите български с акцент. Ама това направо обра точките: "За да поставите предпРазните колани, фмъгнете металния накрайник в заОкопчалката и и изтИглете края на колана, за да го затегнете." Сладурана:))

що е то туърква? ------------------ пп Иначе приказката за гарвана и лисицата я знаем.

Наше си е Нинчето, въпреки акцента.