Нора Недкова се снима със Софи Марсо, помислиха я за кинозвезда

Носителката на титлата "Мис Плеймет" за 2017 посети филмовия фестивал в Кан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаа. Тая селска пръчка с претенции освен с курва с друго не може да се оприличи. Просто та вдлъбнато

Кой би помислил това недоразумение за кинозвезда? По-скоро да са я помислили за проститутка и не са сбъркали.

Грешите, тя не е кинозвезда, тя е порнозвезда!

Кинозвезда на Vivid Entertainment hahahahahahahahah

Стига бе, помислили я за звезда! Не бих се закачал с външния вид на никого, но да си противен, а да се имаш за хубав и да си фатално прост и да се имаш за умен - това си заслужава присмеха!

Една от многото Мата Хари бе

Родна проститутка !

Извинете, но тази с сламена шапка няма как някой да я сбърка с кино звезда. Нито подхожда на тоалета, нито на мястото...

Кинозвезда е, но от филмите за възрастни. И по-конкретно тези с извращенията, плюенето и така нататък.

МЕЖДУНАродна проститутка !

Софи Марсо изглежда като човек , който се извръща, за да излезе от кадър, защото или не й е искано разрешение за снимка, или си мисли, че попада случайно в кадъра на някого за снимка

Съществото е от породата на вечно надупените травестити

Каква ирония - любимката на френската нация, нежната и прекрасна Софи Марсо, олицетворението на женствеността за няколко поколения, световно известната актриса, художник и спортист, е толкова земна и достъпна ( и както се оказва - с ярко изразено чувство за хумор), че не е възразила да се снима дори с вулгарна надуваема кукла, олицетворение на плиткия мозък и силикона, на липсата на фантазия и алчността на естетичните хирурзи. Тази снимка трябва да се разпространява с учебна и възпитателна цел - за да разберем кои сме, за какво да мечтаем и какво искаме да постигнем в живота.

От една страна снимката, на която се виждат двете дами, говори сама за себе си. От друга страна, всеки път, когато видя Нора Недкова, не мога да не си спомня за Кулагин и вулгарния прякор, който ѝ беше лепнал - Маймун Пешо.

Ама после размислиха! :-)

Но сега всички българи берем срама.

Я ОБЪРКАЛИ , ТЯ СИ Е ЗВЕЗДА , НО ОТ ДРУГ ЖАНР , ОБЪРКАЛА Е МЯСТОТО ,НА ТОЯ ФОРУМ ПОРНО НЯМАА А!!!

Горката Софи Марсо....

Е не искам да звуча грубо, но нашата прилича на циганка, само че лъсната и взета от някой бардак.

Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боклуците на Боклук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ??? Ако на някой олигофрен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка и шал през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято !! Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязат да гласуват с маски !!

Kenn1111

Винаги си личи ефтиното и пошло до класата

Езикът на тялото, изражението на лицето на Марсо - казват достатъчно.

Каква наглост.... Колко е проста тая девойка. Няма срам няма култура, бутай се напред където не ти е мястото.

Какво прави там тази селянка?? Как е минала през охраната?? :)

Евтино

Като я гледам до Софи Марсо какво джудже е, а после удължените с фотошоп крака, чак е ми е жал за нея. Яки компликси има тази пластмасова кифла. Как още не могат да ги правят по-високи, че нашите "убавици" все са табуретки начело с Николета Лозанова.

Ми отишла е да заработи нещо тъкмо се е "разработила" в Дубай /предишната фотосеКсия беше от там/ и прескочила до Кан, чели сме"Вечери във Византия"

Норчето е дарено с неземна красота, пищност и изящество. Природно интелигентно момиче, което знае как да постигне високите свои цели - да превърне всяка клетка в силикон, да надуе устенца и да покаже хубави гънки излезли току-що от фабриката на някой добър пластичен хирург. Природата само може да завижда на такова съвършенство!

Ковра + платена статия…

Е сега ше видите, като си повярва Норчето, по цял ден ще я гледате каква звезда е!!!

Разбрах,бе Норчето с порчето напрай десант в Нормандия.

Помислилия я звезда ! Че и сама си го казва... Помислили я... Нора недкова до Софи Марсо. Гротеска! И много ми се иска да разбера, какво би казала дъщерята на Марсел Марсо за снимките и въобще за образа на дъщерята на ... бе на бащата на недкова, който и да е той.

Повече на тунингована циганка ми прилича.

Французите могат да я помислят само за проститутка от балканите.

Пхахах, най-веселата новина от вчера. Неновините са жалки аматьори.

Хубаво е човек да може да прецени дали има място някъде , или е по- добре да погледа и да си тръгне, понякога ти става тъжно, но - се ла ви.

Па да не е златна златка пустото му видре?

Звезда в порнофилми

да не се налага да я видим след 20 години на какво ще прилича

Тази е толкова тежка селянка, че не бих я докоснал и с лайняна пръчка! Направо се чудя на мъжете, които я спонсорират. Но както е казано - за всеки влак - пътници....

Тази Софи Марсо си я имах на плакат.Преди ..30 години.

Крещящо село струй

Изглежда като че Софи изобщо не знае , че има някой до себе си. Малко е като монтаж. Не гледа в обектива.

Поредния изкуственяк.

Тази, ако е била преди това в Дубай, ясно откъде идват парите. В Дубай проституцията на европейските момичета е в разцвета си и печелят много. А тази, на всичкото отгоре, прилича на циганка. На събития като това в Кан, проститутките са част от форума.

Щях и аз да споделя мнение,но Вашето е отличен анализ,след което няма какво повече да се добави.

Най-вероятно са я помислили за второкачествена порно звезда.

Вижда се че е монтаж ! Циганка !

Защо пускате циганоиден дериват на една пиянска нощ до Софи Марсо? Това е естетически дебилизъм.

Мис Проститутка 2017г.отишла чак в Кан да търси клиенти защото там никой не я знае какво представлява както тук у нас.