17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те понеже в България катастрофите свършиха и вече следим тези в лос анджелис.

Е грозна без гримовете.

Да оставим за момент другото настрана, но ... блъскаш се в къща и става пожар, заради който идват 59 пожарникаря и го гасят 65 минути ... Какъв пожар е това, какво е имало в тази кола, какво е имало в къщата ... ? Хубаво е, че няма други пострадали. Иначе дано се оправи жената, независимо дали е виновна или не!

В Америка къщите се строят от дърво и картон

Пределно ясно ми е, че преобладаващото строителство там е такова, но все пак ... За да се запали такава къща, трябва да има подходящ източник (колата не е), а дори и да се запали, ще изгори за няколко минути. Дори и няколко къщи в съседство да са се запалили, това пак не обяснява намесата на толкова много пожарникари, на които е било необходимо толкова много време за гасене. Освен по някава причина да се е запалил склад за гориво/газопровод/ склад за фойерверки ... не мога да си го обясня по друг начин.

В действителност Ан Хеш е пострадалата в инцидента.

Не се ли прпизнася ХЕЧИ името и,?

че има голямо значение, но всъщност името й се произнася Хейч (/heɪtʃ/

Хейш се е напушила с Хейшиш

Аве Ако ти е писано да се Удавиш !@ Нема изгориш у катастрофа Мъдрост на векове

прощава.

Смотаняци дирници, казва се Ан Хечи.

от де да знаем

Не си прав! Произнася се Ан Хеш! И всеки може да го чуе ако иска!

Важно е как се пише а не как се произнася, произношението може да варира, докато написаното не се променя толкова лесно.

Аааа, вчера след кларнетист нищо не може да ме Очуди.

Ще е чудо ако оцелее и трябва сериозно да преосмисли и променя живота си.

То за кога вече?!

Време е вие да преусмислите живота си. Да пишете гнусотии в събота сутрин е доста жалко съществуване. Вие сте пропити в злоба, а Господ не е много милостив към демонични души като вас.

Е, той не е точно "демонична душа". Да наричаш посредствен злобар без култура и възпитание "демонична душа" е все едно да наричаш кротко серяща полска мишчица "Годзила".

Пияна на мотика и с бутилка алкохол в колата се губи и влиза в комплекс с църни, където се блъска в гаража. Наобикалят я и и казват да излезе. Тя се панира, дава заден и после изчезва с мръсна газ. Стига до Т-образно кръстовище от страната която няма продължение, обаче дори и не се опитва да завие а се натриса в къщата със 100+

УмноКрасивите ЖълтоПаветници, Др0гирани Либерали, винаги така Завършват Живота си! Позорно!!

Гадже на Елън дегенерата няколко години от което кариерата и пропада и се пропива яко

После има връзки с мъже и не се връща към жените. Има 2 деца.

Елън дори физически е гадна и противна. Но за вкусовете , на американците, не спорят. Богата и известна, Елън, де

Блъска се в гараж, после дава на задна и събаря половин къща. Това само жена може да го направи. Дано е останало поне един от 9-те и живота, та да оцелее.

""""Носителката на "Еми" Ан Хейш е в критично състояние след тежка катастрофа .Актрисата се е блъснала с автомобила си в къща, причинявайки пожар" .Е ,у нас има ,още по -тежка"

Славата не понася на всички! И защо повечето на ВЕЛИКИЯ ЗАПАД се дрогират, пропиват, обръщат резбата.... Цялата тази помия и реклама на лъскавия живот на ЗАПАДНАТА цивилизация се оказва нещо гнило и проядено от всякакви прокази общество. Явно има много, които не желаят това да се разбере, за да може наплива от тъпи и зомбирани хора към това общество да не спира.... За да имат свежа кръв за пиене. Като гледам и на тази нещо й се е разхлопала дъската преди да подкара с бясна скорост колата си.

А в Бг-то всеки втори управлява МПС дрогиран или пиян. Кво ша каиш ??

Малоумнико, България е част от “Западната цивилизация” тъпа мършо. Западната цивилизация е тръгнала от земите на Гърция. Вие сте толкова прости и малоумни, че писаниците ви нямат никакъв смисъл. Вземете прочетете някоя книга вместо да драскате глупости в интернет.

коката и зад океана не прощава

Но Хечи. Хейш няма

Хейш е. Тя самата е казвала в интервюта, че често го бъркат и я наричат Хечи, но името й е Хейш. Дано се оправи и добре че няма други пострадали...

Не ли Ан Хеши. Я така я знам. И че обича катерици...

Господи, събери ди вересиите.

Има видео с репортаж на FOX News...Чуй как произнасят името ѝ в него, НЕ Хечи, а Хейш! Това че навремето у нас не са знаели точно как да го кажат е друг въпрос

Хейш си е жената! Ако в чужбина се обръщат към мен като Джордж, това означава ли, че не се казвам Георги???

Леворезбовите и Господ не ги обича.

Злобни дребни душици като теб ли ще говорят за Господ?

Ако на вас душата ви е отзад, сигурно е много широка.

Лекувайте се очевидно сте болен мозък.

На Вас лечението помогна ли Ви?

Ан Хечи ѝ е името.

американците произнасят името й "Хеиш", мисля че те по-добре от нас знаят как се казва

Не, бе! Ние сичко разбираме. И американците ше ги научиме на American English.