Как родните популярни лица посрещнаха Коледа

Някои предпочетоха домашния уют, други – далечните дестинации

Обратно в новината

Коментари - Как родните популярни лица посрещнаха Коледа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Потресаващи са..... Жените, които и да са те, изглеждат абсолютно идентично! За излъчването им .... не мога да измисля подходяща дума.... Жалко, много, много жалко....

Дир, моля, не пускай такива тъпотии за елементарни хора, които наричаш абсолютно грешно "известни личности"... Названието VIP на англ.ез. означава за дадени хора всичко друго, но не и това, което вие внушавате за нашите родни смешници, които са известни с това, че не трябва да са известни... (звучи като "умна" мисъл на друг ваш герой, Божинката, нали?), а още по-малко да са пример. Та тези ваши "изтъкнати" личности са тотален провал и като хора, и като имена за подражание... С какво, например, ще давате пример от живота на повечето от тези ваши избраници, които нито се трудят градивно, нито имат морал и етика, нито са с образование и поведение за пример пред обществото....

Много забавен текст! Посмях се от сърце! Весели празници и все такива забавни материали да пускате!

тия парцали си плащат да ги снимат и после квичат 'хейтърите тва хейтърите онова' :)))))) ами спрете да се снимате бе оръфляци :))))))

грешка - плащат им за реклама на маратонки

Какви известни личности, какви 5 лева !!!! С какво са толкова известни, какво са постигнали или направили за хората ?

Николетка е за пример.Затова се навъдиха толкова тпи птки.Да си проста и лесна е много яко нали

Кака Никол най добре си е изкарала. Особено в надупената снимка

Забелязвам, че много от тях са се снимали по голи задници. Защо ги наричаме “популярни лица”, ако са по-известни с друго?

Джаферович няма пари за цигари а камо ли екзотични екскурзии.

Дълбок Поклон с ОГРОМЕН Респект за тези нови икони и будители !!!!

Много жалко че популярните ни лица мязат или на цигани, или на травестити (особено женките)

А стига с тези пачаври, а...........

И кого го интерисува??? И с какво са популярни????

На оръжие, братя! Абе, дори в Нидерландия не ограничиха ли поне малко вече проституцията? Явно има още върху какво да поработим докато ни допуснат да наминем към Шенгенска околия, ха-ха-ха! Гледайте, дечица, и благодарете на тези мили лелички и чичковци, че са ви подбрали такива хубави коледни приказни фотоси, че като пораснете, да знаете и вие какви трябва да станете и никакви други, чухте ли? Защото тук е така - говорят ви едно, а ви тласкат към друго всъщност. Нищо не е такова, каквото изглежда, дори и уличниците им са наполовина подменени и стават за рециклиране!

Щеше да е добре ,ако думите Ви бяха само сарказъм ,но за съжаление,такива се вменяват като "елит".Не се дават лица на ::лекарки,учителки,инженерки,архитектки,математички,физички,химички,генетички,програмистки и т.н., и т.н., а се показват някакви същества ,които трябва да бъдат обект за подражание.Колко жалко ,така започва началото на края на едно общество

Не същества, а вещества

А и тези дето ги изброи и те с най старата професия си правят кариерата. Жената като разбере че има зелена карта между краката и не можеш да я спреш

Защо бе, Саня, си напомпа устните? Беше хубаво момиче, сега си ширпотреб. Изглеждаш евтина. Не беше от най-умните, ама пък чак толкоз?

Ще извикам като Моканина """" "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!"""""Към същото може да се добави ,колко простащита, мизерна показност,парвенющина има по този свят ,боже.

На Гала по-голямата част от библиотеката й е празна! По някоя статуетка да беше сложила поне, а то - отделните сектори тотално прази, особено горните. Пет книги на кръст... тотална духовна нищета. Да беше сложила друг шкаф, а не библиотека. Прочее, Тоца къде е? Нищо не се чува за нея от доста време. А на НиЛо кой й гледа детето, като все е по курорти в разни точки на света? Егати мърлявата майка! Блях!

едно време беше модерно да имаш в библиотеката си точно определени заглавия , например ' шогун . доста народ ги купуваше само за да им седят, без да са ги чели . специално за гала, решението са едни фалшиви блокове от книги, които са пластмасови и един блок имитира 5-10 книги. отзад са кухи

.. ама тя е търсила художествен ефект :) даже са подбрани по цвета на корицата . що го закриха тва ШЗО едно време ...

Поредното доказателство ,,че простотията ходи по хората не по гората...

За някои простотията ,преминаваща в простащина е начин на живот.Нека не се забравя ,че масовото използуване на силикона,който е полуорганичен материал ,в който участвува силиция е първата стъпка към превръщането на човека в киборги.В случая жените са първопроходчици в тази област, все пак силиция се намира в огромно количество в пясъка

Къде са ви мъжете, а - какво семейство е това само от разведени жени. Срам. Че и се показват да се излагат. Глория ще прави от дъщеря си готвачка, голем успех. Виждаме на снимката някакво младо момче прилъгала, дали ще му роди деца Глория!? Срам.

Боже, опази България от тези т.н. известни личности... Ако това е цветът на Родината ни, позор и срам за цялата нация...

абсолютно

Егати селянията. Да се снимаш с коледната украса в магазина на диор. И то с официалния анцуг.

Също бях по анцуг в мола. Удобно облекло за след короната, конфортът над всичко!!!

КоМфорт! Правописът преди всичко.

Аз пък нямам нито един анцуг (джоггърс). Имам клинове и шорти, но тях ги нося в парка или фитнеса. Естетиката не изключва комфорта освен всичко друго, но като го гледам този амсалак, не се води нито от едното, нито от другото. А Глория се е облякла като проститутка. И как позират до елхичката в шопфлора, майко мила. И като имаш предвид, че за някои ти трябва предварително запазен час за посещение, излагацията е пълна.

Тези хора ако имаха някакви качества- щяха да са успяли в чужбина, това е мерилото- а не в разнебитената ни дръжавица. Разбира се, за успех не се брои проституцията, подлизурстването и мишкарството.

Ужас.

Аз приятно се изненадах. Българите уж сме много бедни, обаче и дрехите и прическите и забавленията и домовете са ни като на звездите. Браво. А представяте ли си ако бяхме по-богати.

на България! Компрометирани,неприятни и агресивно рекламирани - не ги поглеждам дори с крайчеца на окото си! Мръсна пасмина отвратяги!

Това семейство накрая изглежда симпатично... Другите хора от снимките дори не празнуват коледа, а просто снимки от тик ток...

Коледата на Босна

Разгледах снимките. И разбрах, че Глория се плющи с Лърдж от сем. Адамс. Благо ходи със сигнално зелени чорапи като токийски травестит. А Николета ходи на плаж с гол гъз и дълги ръкави? Джафаровите всеки път са ми като вместо филм на ужасите.

кви са тия тъпотии, дайте някви цици поне

Това ли са популярните личности в България? Мноого зле ако са това

Оф, не и ли писна на нилото да ходи на тия Сейшели 100 пъти...там е прекалево диво да ходиш толкова много и то с един и същ мушморок...няма ресторанти и заведения освен в хотела и изобщо няма кой знае какво да се прави...поне с нов мъж да беше да не излизат от стаята....

Той тоя само снима. Явно има постоянно клиентела на Сейшелите.

Популярни личности. Едните са физкултурници другите инста кифли. ...? Нищо коледно.

Колко фалш,позьорство и силикон!!!

_stankow

Е каква е тази коледа, по прашки ? Това е християнски семеен празник. Какво семейство създаде Лозанова, колко деца отгледа ? Какви християнски ценности изповядва, та празнува Коледа ??

Глория - видях доста снимки на световно известни хора и никъде нямаше такъв кич под елхите да има купчини от торбички от разни магазини. Но няма как да очакваме друго - все пак тя е от село. Николета - толкова преправена снимка и Андреа ще и завиди - Николинка е кинта и петдесет, ниска и кривокрака, това на снимките е нещо толкова нереално за нея, че е смешно. Човекът вълк пардон глас - ...самотата му тежи и му личи. Благой е смешен, горките деца с такъв баща. Златка ужас - от трън на глог, каква е тая мода с тези опънати чорапи на бос крак, някой да обясни на новата и либофф, че това е грозно, ама какво да се прави и те са от село. Останалите не ги запомних, ама и те са същите маскари.

Благо май се е скъсал. Само зъбките ще му останат

Като погледнеш снимките на повечето, ти прави впечатление че са ГРОЗНИ, изгоряли от слънцето, брадясали... И това е ЗАРАДИ чуждите ШПИОНИ в София- араби, негри и китайци( грозни и гнусни).. Тия искат да могат всичко да купуват с ПАРИ.. Мутрите са идиоти, ИЗЛЪГАНИ от тия чужди шпиони, че ако ограбят други българи, ще имат всичко. Обаче ние, в БЪлгария от 1400 години( и мъже, и жени) ги убиваме тия араби, взимаме парите им и после пируваме и гуляйстваме.

пари не давам нито как са я посдещнали, нито как са я изпратили!

Боже,колко се промени мирогледа ми за света. Аз си мислех, че тия шматки ходят на луната и ядат звезден прах, а те правели същите неща като нас ! Пълно разочарование !

На тази Саня от "ходене" до Дубай много и се е разцентровал диференциалът.

на Николета Ø-то не може да достигне.