17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с полупразна торбичка, а от години прави нещо реално. и без клипове и селфита.

Лицемерието на САЩ: бивш наркоман, п...ст, и настоящ мюсюлманин, честити Рождество и ходи с шапчица за да го снимат камерите!

Мнооого си прост и тъп.

Популизъм.

Е, по-тъпи коментари не бях чел скоро! То бива деградация и човешко падение, но чак толкова! Хора като мразите толкова много поне го запазете за себе си и оставете другите да живеят спокойно!

между омраза и презрение. а ти пък си един добър подмазвач старичок, направо отвсякъде.

Обама преди няколко години в официално интервю каза, че не познава по-сладък звук сутрин от гласа на имама призоваващ мюсюлманите към молитва. Исляма позволява на мюсюлманите да се преструват на християни, да лъжат неверниците, ако това е необходимо, за да постигнат целите на Исляма. Предполагам, че Обама е носил и раздал копия на Корана или нещо друго, което да подскаже на болните деца коя е правата вяра.

Черен дядо Коледа няма. Колкото и да му се иска да е бял.

че спокойно могат да построят, модернизират или закупят модерно оборудване за детска болница. или да заредят най-скъпи лекарства за безплатно лечение. на какъв се прави с тая торбичка, пълна с играчки и банани?

а тръмп се дегизира като Dermophis donaldtrumpi

Трите влъхви са били африканци - това по повод на твърдението, че дядо Коледа е "бял". Бял е в рекламата на газираните напитки, щото до скоро белите дечица в САЩ, дето трябва да пият отрова, са били повече от останалите с друг цвят на кожата. От друга страна, има доста ревностни християни-африканци. Но Обама не е от тях, той е мюсюлманин. В случая лицемерничи.

"барак" на иврит, означава "светкавица".

На малките кучета казват барак.

не Дядо Мраз, а Торбалан

"Елин Пелин, Дядо Мраз и внуците му (1910)" Е, то е ясно, че си неграмотен, но явно не си и българин.

Какво беше-жена шофьор и негьр скиор...

"Добричкият" О'Бонго дето изби милиони по света и у нас.

Този е ислямист а се прави на дядо Коледа ..егати и лицемера мръсен .....все едно вълка се е преминал в червената шапцица

На съвестта му Две войни ,стотици хиляди убити невинни и заля Европа с ислямисти терористи а сега мултимилионер от една заплата играе добрия дядо коледа

- Червена шапчице, къде си тръгнала сам-самичка? Чий го дирищ сама посред нощ? - попита големият, страшен сив вълк. По дяволите, не трябваше да се бръсна - помисли си Дядо Коледа.

Не мога да разбера защо българите сме толкова лоши. Защо не можем /или не искаме/ да видим доброто в хората. Защо дори в навечерието на Коледа най-обичаме да плюем и да се гаврим с околните? Аз искам децата ми да растат сред добри хора, за да станат Човеци, а не зверове. А вие?

А, не може ли да престанем да сме такива чак балами и да не се радваме на тея, които се гаврят с нас.

За тази цел не трябва да ги отглеждате в България.32

Браво на Обама, нашите политици са светлинни години назад. всъщност те нямат време горките, заети са с лапане на милиони от корупцията.

В COLSA не ви ли учат, бе българският Дядо Коледа не размахва училищен звънец и не крещи като ненормален "Хо-хо-хооо"?

Освен колко ще му пусне кукловода му Сорос за друго грижа няма

Най-после се намери един дядо Коледа дето е намерил време през лятото да отиде на море!

Дядо коледа е бял!

Обама е по-бял от тебе, поне генетично. Ти си носител на гените на всякаква сган, преминала през Балканите. Османци, гърци, кръстоносци. Нищо общо нямаш с бялата раса. Ти си българин, а това говори достатъчно.

Моше, теорията ти, че външния вид няма нищо общо с гените е невървежна!

дядо Коледа е комунист и се казва дядо Мраз, а свети Николас е германец

"Първообразът на добрия старец може да се търси в лицето на Свети Никола, роден и живял трети – четвърти век във византийската провинция Кападокия, днешна Турция. " Какъв германец те тресе, не е ясно. Или те е "тресъл", а!

"Елин Пелин, Дядо Мраз и внуците му (1910)" Е, то е ясно, че си неграмотен, но явно не си и българин.

този Дядо Мраз не е същия, и Никола не е същия като Николас