17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я че таз нежната половинка на Елън много добре изглежда :)

като си нямат неадерталец с бухалка да ги пази

Ако имаш много пари, и парите ти НЕ са от кражби, ще ти трябва и ОХРАНА да те пази.. Щото има всякакви крадци.. Освен това има и групи от крадци- шпиони и доносници, които следят, подслушват и изнервят хората, за да ги ограбват... Тогава може да ти потрябва по- Специална охрана да те пази.. А не просто някакви бабаити или въоръжени хора... Отделно, тия трябва да ходят в болници да се лекуват... НЕ е нормално жена да се жени за жена... Нещо са психясали... А ако имаш пари от Кражби, тогава и охрана няма да ти помогне...

Ха-ха, сигурно са от БЛМ. Нека им е. Почти всички холивудски знаменитости са леви и подкрепят БЛМ и са срещу полицията. Нека сега БЛМ да й помогнат на Елън.

обрал лесбосите..Голяма работа. Но да не ни обвинят в сексизъм и расизъм или друг -изъм. И какво сега, Черно море да стане Светло ли, че да се харесаме някому?Трябва да сме състрадателни към такива хора, част от които е болна и нелечима. На "Анонимен" да му кажем - ами стани и ти обратен и ще пишат, щом толкова искаш, къде ще ходят! За едни домът е крепост, за други - килер и склад с провизии от село за зимата.Нали си чувал, новина не е, че куче ухапало човек. Новина е когато човек ухапе куче. Та такива ми ти работи по нашенско и света.Но айде стига с глупостите, че събота-несъбота, работа ме чака, тежък физически агрофитнес на вилата, а ще вали и бързам рано-рано.

на елън ще й спират шоуто и е трябвал малко PR.

предположение, нали.

Истина е. Рейтинга на лезбото е паднал от началото на пандемията. Явно никой не я намира на смешна без платената публика в залата.

Не ми е ясно как толкова красива жена като Порша се търкаля с туй чудо Елънъ.... Явно парите могат много неща.... Тъжно...

браво,браво,браво.

Изчезнала уникална колекция от вибтатори и изкуствени членове

Явно крадците са си мислели, че са нещо уникално, ама те са си тъпи не задоволени лезбийки...

Хак и дойде! А иначе Веднага звънна на полицията, която иска да дефандне. Сега ще види зор с разюзданите демократски уроди.

Мъжът в къщата също е изчезнал-колан с вибратор.

Моят дом като го обраха никой не писа по новините.

Ще си купят нови.