Официално: Разкриха причината за смъртта на принц Филип

Съпругът на кралица Елизабет е издъхнал от старост, пише в смъртния му акт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега вече сме спокойни. Та, да се върнем на темата - четохме някъде тук из коментарите, че нашата Ваня Костова се споминала неочакване след втора доза на зенека-та....Вярно ли е, чул ли е някой от вас нещо по въпроса и ако е така, защо се прикрива? Преди ни плашеха с графики, листчета, чували, камиони и т.н., а сега пък размахват разни оптимистични графики и се самооценяват, че едва ли не са отклонили вируса от страната, което, разбира се, е невъзможно и невярно! Кой раздава инструкциите какво да се говори и изнася пред камерите? Това коментирайте, а не от какво си е отишъл и без това един вече изхабен човек.....

".след което бе преместен в частната клиника "Крал Едуард Седми" за лечение на инфекция, за която беше оповестено, че не свързана с Covid-19". Инфекцията не е свързана с Covid-19, а с ваксината против Covid-19.

За британската колония България.

Тоя през живота си що рептилчета е хапнал.

На 99 години от какво може да си е заминал човек.Защо ни занимавате с това семейство.Българинът надали го интерисува нещо,което съвремения англиганин отдавна трябваше да започне да ги възприема като един от тях.

Свобода за Шотландия ! Свобода за Северна Ирландия ! Сега ! Няколко века английско Присъствие стигат !

Глупости, умориха го с ваксината, можеше да си поживее още човечеца.

".след което бе преместен в частната клиника "Крал Едуард Седми" за лечение на инфекция, за която беше оповестено, че не свързана с Covid-19". Инфекцията не е свързана с Covid-19, а с ваксината против Covid-19.

От "старост", а?

Тук определено щеше да е Ковид19 (сега това е модерно). През изминалите години - от всякакви други болести - белодробен тромбоемболизъм, внезапна сърдечна смърт ... Тук такава диагноза няма! Вие чули ли сте в България някой някога да е умрял от старост?

Аз друго си спомням, преди казваха ,че много притеснил когато блъснал жената с колата. И това му съкратило живота с 50 години. Та тъй от притеснение си отишъл.

От ваксината си е отишъл

Умрел е начи от дъртоза. То си беше ясно , че нема как да е умрел от работа.

Пред Бога всички сме равни!

И лекарите са им като УчЕните им.

Да бе, тъпите британци... Кви учЕни имат Тея бе! Глупав ли си?

Група британски изследователи установили, че са пакистанци ;)

Група британски учЕни установили, че са пакистанци

Какво финансиране на науката имат само.И какви схеми за привличане на добрите млади учени ! От цял свят идват да им работят. Но ми се струва че изсъхват тези потоци.Човешки същества продължават да напират. Но качеството...

Няма човек издъхнал от старост. Ако е така това означава, че е умрял абсолютно здрав.

Чисто млад си е отишъл човекът, какво сега. Биваше да си поживее още поне 100 години.

Баси, от всички коментари има само един смислен - този който цитира Тодор Колев.... После приказки за мат'риала който останал тук...

Тоя на снимката е всъщност Чарли, сина на покойния младеж. Винаги е жалко, когато умират млади хора, па макар и от старост. Аз още съм жив....

Той млад си заминал. Сега какво, да жалим ли, да плаче ли.... Изпитвам някакви такиииива чувства....

В България щяха да го броят починал от болести на кръвообращението, а сега от ковида. Той го и мина предната година. А тук броят починали констатирани с ковид-19. Отговаря на тази дефиниция.

Почти 100 годишен човек умрял от старост ! Ама как така , защо? Не мога да го проумея това ! Тази новина е изумитела ! Не знаех , че някой на 100 години може да умре от стсрост ? Лекаря който е открил това трябва да му се даде Нобелова награда! А журналиста написал това да се уволни незабавно !

И защо ни давате тази несъществена информация.

а може да е джин без тоник

Сигурни ли са? Я да го изровят и да проверят пак. Нещо ме съмнява.

Май той млад си е заминал. Колко е несправедлив живота.

Тоя колко прилича на Чарлз. Да не би да му е син?

Шокиран съм... това не мога да го проумея

Тоя младеж да е починал от старост?! Че той не трябваше ли да живее поне до 340 години? Сигурно е било катастрофа с мотоциклет при 250 км/ч, ама пак ни правят на абдали.

Тоя са го пратели да спи 500 години докото му е ред пак да управлява.

Бети го е уморила

слава богу аз си помислих,че е умрял от детцки паралич.

Възраст си е отишъл.

Човек на 99 години... каква ли страшна травма може да е предизвикала смъртта му? Лека му пръст, беше пич!

На всекиму пожелавам толкова. И като него да кара автомобил на 98 години. А иначе за причината ... не бе, младежът, така като го гледам, сигурно се е качил на някой влак да си прави селфи и го е пернала волтовата дъга! Каква изненада в причината за конпината на човека. А на семейството им пожелавам да са щастливи, че са го имали толкова време до себе си, в почти перфектно здраве.

Както казваше великият Тодор Колев: Стареем, но това е единственият начин да живеем по-дълго!

И аз така си мислех, че причината за смъртта му е неговото ЕГН.

Не бива да се скъпим с благодарностите към Дир и Стилиян, защото Това е информация, с която се печелят състезания като "Стани богат"!

Голям праз

причината за смъртта му е, че се е родил на 10. 06. 1921г

Браво на английската медицина! Хвала на такъви учени! Ако измислите лекарство за подмладяване, тоест против старост, обадете ми се, шоту не ми се умира от старост, сакам да живеем поне 3500 години!!!

Бафф маааму! Е таа диагноза не сме я учили! Как може човек да умре от старост??? Та нали всички сме като Дънкан МакЛауд? Впрочем, наскоро принц Филип и жена му, кралица Елизабет се бяха ваксинирали с Астра/Зенека. Но явно не това е причината. Не може това да е причината? От ваксина никой не умира, нали? Или... дали?

на 99 години е бе, кретен, сига с тия ваксини

За съжаление няма ваксина срещу простотия...иначе задължително ще ти бият поне три

На камилата

Дирници, сега и след смъртта му ли ще занимавате хората с тоя?

След 10-на години Ингилизите ще кажат кои точно Ватенки са тия "старост". Ще се умра от смях, "страост", а е стига Ве, бахти и медицинта.

Е, как е възможно само на 99 да си отиде от старост!? Отровили са го с новичок! Това е истината!

Ами погледнете смимки на Юлия Скрипал преди и след навичок. Тя направо се разхибавила с 10 точки. Навални след Навичок възкръсна, отслабна, кожата му светна… Ако бях д-р Емилова щях да помоля за формулата.

Е то на тия години от куродръв ли да се гътне рептила

Е не е блъснат в тунел като Даяна, то ясно...

Не е и от Астра Зенека.