Огромна фабрика за марихуана обгазява дома на принц Хари и Меган

Собствениците на съоръжението са обещали да инсталират нови "системи за контрол на миризмата"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия двамата, кои бяха?

Нещо гнило има в тази информация. Първо , ако не бъркам те нали се отказаха от титлите си? И второ, там не живеят ли други хора? Искам да знам и тяхното мнение, иначе информацията е едностранна....

Весели деца се гледат лесно.

Скапан кравешки друсалки

abe toi ne e printzbe idioti ,sam se otkaza ot titlata ,vie produljavate da go nabutvate.

Нека им, нали са джендъри и подкрепят джендърските политики, една от които е легализиране на наркотиците за да зомбират обществата още повече..... да си пробват собственото "лекарство", да видим ще им хареса ли....

Да закриват тая фабрика за наркотици !!! Един Наркоман, който пушеше марихуана, ходеше да бие напълно случайни и НЕПОЗНАТИ хора по улиците.. Накрая го застреляха...

При тебе как са нещата ?

Ами как не са се сетили да направят новия Уудсток там. Чака се подходящия час и всички започват да пеят джулай морнинг и лет ит би!

Либерастите се оплакват от марихуана.Нее, постройте им още пет фабрики.А да и да се преместят да живеят да речем в Оукланд при бедните и онеправданите афроамериканци, а не да живеят сред богатите бели колонизатори.Нали са се отказали от робството.

Ха-ха-ха-ха, либерастите легализираха марихуаната и сега нека изключително уок (woke- пробудените) Черната (по характер, не по друго) Меган и Тъпото Хари да берат плодовете от това решение на изключително прогресивния щат Калифорния. Нека им се усмърдяват душите, не че вече не са им вмирисани от подлост и предателства. А пък компанията производител май ще си го премести. Щели, да "конторолират" миризмата , не да я премахнат. Ах, нЕма такава смехория!

А кой го направи лабилен? Баба му ли? Аааа... всъщност, да... баба му, беше. (8-D

Защо го титулувате принц? Той не желае това. Иначе му личи, че е извънбрачен. И слава Богу за него, де.

херцога и херцогинята на Съсекс не се ли отказаха повече да са "херцога и херцогинята на Съсекс"? Нали искаха да стзнат нормални американци? или в този "10 минути път с кола" район не живее никой друг?

с пълни гърди и да се веселят, това им остава.

Тея фабрики за марихуана в Канада се оказаха излишни и сега залежават хиляди тонове непродадена трева. Скоро ще трябва да я горият, защото материяла изветрява. Канадците инвестираха милиони в този бизнес, а той се срина.

Мегън направи толкова поразии на Англия колко няколко войни не успяха…

Воини*

За първи път в този сайт виждам някой да поправя правилното! Дайте й награда!

Сори брато, вие си ги гласувате законите. Скоро и едно изречение нема да можете да вържете.

10 минути с кола?! По магистрала, това могат да са 20км. В градски условия и 5. Кое точно е?!

И второ, като са купили имота са знаели кой живее, какво има в околността. То да си вземеш панелка разузнаваш предварително какви спирки, магазини, училища/градини има. А те ще вземат имот за 15 милиона и изведнъж аууу то имало фабрика дето ги обгазява.какви са тия простотии или се чудят какво да измислят, само и само да се пише/говори за тях.

Оф, от тия ми се повръща.искаха нормален живот, хубаво, човешко, разбираемо. Получиха го. И какво? Не спряха до се навират по медиите. То не беше кой им е виновен, то не бяха интервюта, то не беше Опра, па втора бременност, та сега подхватаха фабриките в околността. Няма нищо достойно в поведението им. Айде тая Меган тя не знае какво е, ама Харито е расъл в двор, той поне трябва да знае как да се държи.

Поуката е...не водете в къщи всяка циганка която ви е лапала пишката! Хари си съсипа живота заради цигането което абсолютно целенасочено прави всичко това!

Баба Лилибет е виновна Мегито да се оплачи на Оприто!

“Гандруд, докато шофирал по магистралата близо до фабриката, той трябвало да спре, защото "загубил хода на мислите си". -Де да работеше така конопа. Ако те хващаше от плантацията, докато си караш колата по магистралата, нямаше да съществуват дилари. “Местните жители многократно се оплакват от специфичната миризма…оранжерии за отглеждане на коноп се намира на по-малко от десет минути път с кола” -Плача. Ние колците ги ядем с доматите. Предлагам на благородниците бартер. Да преместят миризливатс фабриката в София, а Данчето да им построи топ, еко, зеления инсинерстор за горене на боклуци на нейно място.

Е какво,друсат се безплатно

Да продават "двореца" и да си купят нов на 1 час път с кола от фабриката...Ама Опра вече няма да им е съседка и да може наднича зад оградата им и да им подава реплики за пред медиите...

10 минути път с кола ... това е все едно леля Стефка - старата мома, която живее на третия етав във вход "Е" на панелката, да се оплаче, че бай Димитър от шестия етаж на вход "Б" я обгазява, когато си запали цигара на терасата ...

паразити, водещи абсолютно безсмислен живот , все нещо им пречи . Дали няма да поискат една отделна планета само за тях и да се връщат на земята само за да дават интервюта ?

Ееее, па се уредиха пасивни пушачи - безплатно ;)

Трябва да има нов раздел в сайта, който да се казва паразити. Именно там трябва да се съхраняват безценни данни като горните.

обяснениевто за необяснимото им глупаво държание и несвързани дрънканици. Предлагам им да се преместят, докато още могат да разберат написаното.

Те са свикнали на удобствата на дворците на кралицата и сега по трудния начин разбират, че в живота на хората има малки или големи битови неудобства. Заради тях може даже да се наложи да напуснат жилището си. Те не са свикнали така.

явно нарочно са си избрали този дом, фенове са на марихуаната.

И това обяснява неадекватното им поведение!