Олег от "Оркестър Калуш" никога не е дружал с руснаци

Културите ни са различни, казва фронтменът на победителите от "Евровизия"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румънско полска група пррдставена за украинска

Руснаците са интелигентни хора и не дружат с такива боклуци!

И дъщерите му ще са олеГОВНИ.

А защо не е казал, че никога не е спал с мъж, например. Това би било признание със същото значение

Според статистика публикувана но 5 07.21г. От киевския режим 56 %от украинците са казали че с русия са един народ! В статистиката не са участвали крим,луганск и домбас където са 100% руснаци! Предвид огромните полски, бг,унгарски .,румънски ,арменски евреиски и мюсулманки малцинства-над 100 народности живеят в украйна ,и предвид че проучването е правено по правителствена поръчка,които са русофоби, представете си истинската картина! Този няма как да не познава руснаци като 2мо от 3 ма в украйна са руснаци !

И това е много важно за света, за морала на един човек, голем принос за цивилизацията, та тоя дебил се ,,фука,, с това пред германците. Ама наистина са голема простотия тези украинци

Даже и не се сетих веднага кой си. След още 1 седмица пък въобще нямаше да се сетя. Ако не заговориш против руснаците, няма да ти обърнат внимание и че си украинец. Ако си тоя, който пя на Евровизия - супер, хареса ни това сръбско парче, кхххх :))))))

Не е достойнство(не казвам голямо),да не дружиш с хора от определен етнос ! Украйна и украинците трябва да понесат голям удар и подобаващо сътресение ,за да разберат ,че не са богоизбрани,а са разходен материал за англо-саксите !!! Така,че никаква милост спрямо Украйна !

Сега е модерно така да говориш, като ти почукат руснаците на вратата, а това ще е скоро, друга песен ще пееш. Няма да е Стефания, вече ще пееш Катюша. Ама каквото си търсите, ще си го получите всичките и то по много!

ма що един ?? Отивате всичките !

А спомена ли как спечелиха конкурса? За протеста на румънците, които много са се изненади, как така гласуват за Молдова и изведнъж разбрали, че са гласували за Украйна. Не се знае кой още други не са гласували, но все пак са гласували за Украйна. И що така се правят на праведни и великите творци, спечелили с измама един конкурс. Жалка работа.

Песента им се нарича "Стефания" Някой чувал ли е да се използва в украйна името Стефания ? На мен много ми прилича на крадена от нашия регион - България, Сърбия, Македония , Босна,

Какъв аслан, какъв герой, не дружал с руснаци, като ти гледам селската мутра, май никой не иска да други с теб!

Не, не. Не са фашисти и нацисти в Украйна. Как може таквоз нещо. Ета проста нивазможна будет

На тея укро-перекендета краварите яко им промиха мозъците

_stankow

Ами като му гледам татуировките - трудно ще се сприятели с руснак по тия години. Те сега руснаците такива търсят, с татуировки. Да ги тричат :D :D :D

Измислени изпълнители с измислена награда, взета с измама, ръсят мозък

какво европейско име - Олег! Дори не европейско - направо американско... Ей, бетер сте от македонците.

Тези са си руската македония отвсякъде !

Кви култури бе, леке? Тоя укра език го говорите за пред камерата, а помежду си плякате на руски. Обща ви е културата, всички олигофрени по света сте еднакви, курви в името на парата и социалната валидация. Це олигофрения! Слава Кокаине!

Верно ли? До кой век Киев е бил руска столица, та нямали нищо общо?! Тези са същата напаст като макетата! Всъщност, може би е прав, защото Украйна не е държава. Даже в ООН-то не е вписана с границите си! Дебил!

Този сигурно е гей.

tonk11

Тия повярваха, че са спечелили.

Голям праз! Олигофрен!