"Опенхаймер" доминира на наградите "Златен глобус"

Режисьорът на филма - Кристофър Нолан, бе удостоен с приза за най-добър режисьор, а Килиън Мърфи - за най-добър актьор

Обратно в новината

Коментари - "Опенхаймер" доминира на наградите "Златен глобус" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Опенхаймер" е филм за целева аудитория, която знае, че е имало нещо наречено "маккартизъм" по името на един изкукал сенатор, дето е объркало живота на хиляди хора в САЩ. А двама умерено невинни евреи даже е пратило явлението на електрическия стол. Издавали на комунистите тайни, дето не ги знаели. Иначе хората съвестно са се трудили някъде из проекта "Манхатън". Или поне аудиторията им трябва да знае, че имало проект "Манхатън". Или пък, че е употребявана атомна бомба в хода на военните действия през втората световна война. Е в краен случай да знае, че е имало нещо такова като втора световна война. Иначе излезе според филма, че ядреното оръжие е сътворено не просто от евреи, а от евреи-комунисти. С изключение на един, дето все напираше да направи направо да създаде термоядреното оръжие. Той беше само евреин.

аман от евтини пропагандни филми! - ама той бил много добър човечец тоя дето измислил атомната бомба, бе :) - а 1917а година била много важна, защото тогава двама войника бягали през калта, а не защото Ленин е преобърнбал Света и вкара в защитен режим империализма, - и 9ти май не бил Ден на Победата, а на Европата, защото някой някога прочел една реч на тая дата. Е, те се сетили за тази реч 30 години по-късно, ама е важно да се затрие спомена за 9ти май Макя ви Хамериканска!

Филма не беше лош, но ми идва малко в повече с толкова разпъване на локуми!

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Комунистите не обичат американски филми.

Не съм комунист, но за да гледам такъв филм, някой трябва да плати. Не гледам холивудски от почти 2 десетилетия, ако не и повече. Обикновено еднакви предъвкани глупости и 0 нови идеи.

“Не си комунист”, но харесваш НРБ?