17-11-2017 20-11-2018

Коментари

требвАло и да и свърши върху очилата...

ако беше Ар Кели, щеше да я нацика с клес

Либералите съвсем са ни вкарали в концлагер. Утре ще забранят срането на публично място.

абе олюшко, тебе ако те наплюе някой, или да се изсекне на тебе, гот ли ще ти е?

Абе на пънк концертите се редяхме най-отпред и с трепет очаквахме, като шаферки на сватба, кога изпълнителят ще хвърли букета, т.е. л ата или ще ни поръси с п ня.

Менсън приближил лицето си до камерата и се изплюл. Жената твърди, че имала слюнка по двете си ръце. След това Менсън отново приближил, покрил едната от ноздрите си и се изсекнал върху Фаунтин. Много натуралистично описание на действията на този ДЖЕНДЪР! А дали си струва да ги знаем и да ги коментираме?

ПИПО

Като не го знаеш защо коментираш? Защо въобще ръсите мозък за хора които дори и не познавате. Нямам никакво намерение да ти обяснявам кой е Мерилин Менсън, влез в нета и чети. И като прочетеш и разбереш тогава изказвай някакво мнение.

Да ходи да снима детски рожденни дни:)

Ако й беше извъртял един конилингус пред камерата, оная Дили щеше да реве? Бутайки се у извратеняка какво точно е очаквала операторката? Би следвало да е подготвена за всякаква простотия. Ако ли не, да ходи и да снима детско предаване, ама за по-малките, че и при големите не се знае какво може да й се случи

Ако беше попаднал на човек,главата. му лепенки щеше да ражда....

До тук видях коментари само от пълни боклуци - същите отрепки като Менсън. По-големи дори понеже той поне е направил нещо (музика). Обвиненията са му много по-сериозни от оплюване, това е само поредното. Но дори и само то да беше заслужава да го наплюе целя тъпла. Срам ме е, че хората които пишат коментари и го подкрепят са ми сънародници.

Да бе мамка му, само българите пишат такива неща. Затова Менсън е звезда в СВЕТОВНИЯ музикален бизнес.

"Но дори и само то да беше заслужава да го наплюе целя тъпла. " Тоест приемаш, че плюенето е допустимо, стига някой да го прецени? И с какво самочувствие реши че този някой си ТИ?

смотан, Аз направо щях да и се изсера

Айде Ганьовеца пак се прояви

Пичага!

И за това нещо арест и наказателно преследване?!? "Либералната демокрация" е пълен, тотален т*шак!

Този е пълен куку!

"нападението"?!? Малииии, колко ли е пострадала от това нападение, сигурно и двете ѝ ръце са били счупени от силата на плюнките.

Нали затова го е направил това, тоя гнусен бездарник, бе! За да може тая смръдла после да дойде да си писука колко е обидена. Всички са огладнели за слава и внимание, поради силна и видима некадърност. Трябва да се яде за жалост.

Какво значи “се изсекнал”?

Каквото значи, значи. Като не знаеш, не ни занимавай с тъпите си въпроси. Къде си расал, български не знаеш ли, или се срамуваш от произхода си?

РасЪл

расал, не иде ли от раса?

да дойде да се секне върху нашите мисирки!

Всеки с ценностите си.