Още четири обвинения в изнасилване срещу Харви Уайнстийн

Едната от жените, подала иск срещу продуцента, е била приблизително на 17 години

Обратно в новината

Коментари - Още четири обвинения в изнасилване срещу Харви Уайнстийн | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да пренесем практиката от US към БГ. Тук актрисите спят ли с продуцентите и режисьорите? Според мен - да. Защо не повдигат темата? Как ще ги погледнат хората после? Изнасилване за това, което се случва е пресилено. Ако мъж покани жена в хотелската си стая не е за четене на любовни текстове. И без да си свръхинтелигентен е ясно какво ще се прави в стаята. Делови срещи в хотел се правят в заседателната зала или на разговор в лобито.

Абе щом и Киану Рийвс се намериха да го обвинят, ама нещо не мина, смятай... После там що са все обратни. Еми никой не смее е да си легне с правилния пол, че може да се окаже насилник...

Онзи ден гледах един не лош американски филм, от времената, когаъо бяха хубави, и с изненада видях, че този му бил продуцент. Па да върнат човека, че от както всеки почна да става продуцент филмите станаха егаси бозите.

Значи самото обвинение вече става смешно. Вижда се че на този са се редили на опашка да ги уважи, само и само да станат известни. Ами какво да кажат тези, които не е успял да уважи, заради по напористите? Освен те да съдят тях?

Дайте пълен списък на "актрисите" за да видим коя е станала известна с умения и с "умения"

насъскаха глутницата metoo, понеже са видели, че номрът минава - до коментиращите външността, когато е бил млад все да е изглеждал по-различно, за една роля във филм, който ги изстрелва в категорията звезда, жените са готови на всичко. там му е била грешката, че се е занимавал с празноглави златотърсачки. освен това не само той, а много други бяха ападнати от феминистката глутница. но при него номерът мина, защото беше изгодно на алигаторите от кинобранша. не за друго.

Ей този пич не е имал време да си прибере патката в гащите! Само не разбирам тия -урви дето нарочно са му се пускали какво искат?

дали помнят колко са им го вътрили, а опрели до Харви, че са сетили за от преди 30-40 години.

Бе, като ви чете човек, стига до извода, че много бихте се възбудили от секс с Харви.

аз бих му врътнал свирка за роля в негов филм. Човека си разбира от занаята. И щеше да ми спичели пари и слава. ТРУДНОТО Е БИЛО ТОЙ ДА ГИ ЗАБЕЛЕЖИ И ПОЖЕЛАЕ - НЕ ТЕ ДА МУ СЕ ПУСНАТ ЗА РОЛИ.

Всички са се натискали да се фраскат с него , от него е зависела кариерата бъдещето и парите. Няма ненаказано добро.

Така е! За да натъртя на това колко е отвратителен Харви, питах мъжа ми - защо се съмняват, че тоя е изнасилвач? Ти можеш ли да си представиш да правиш доброволно секс с тоя. И той се замисли.... и вдигна рамене :DDDDDD

До Scott: Значи би му пуснал, но с уговорката в устата, а не отзад, хахаха Той обаче ще напира да ти скъса гащите и ти ще крещиш: - В устата, в устата, Харви, не в г#за!!! НО! Той щеше да те изнасили и ти след това да го съдиш за пари, защото откъде накъде едно е#ане би ти подсигурило роля във филм??, къде го пише това, моля ти се :))))))

идиот! Например Джулия Робъртс. кандидатства ти за роля на проститутка в "Хубава жена", тоя я кани да му гостува в стаята в 2 през ноща. ЕМИ ЯСНО Е - ОТИВАШ МУ НА ГОСТИ И ГУШВАШ РОЛЯТА. ТА, АКО БИХ МУ ПУСНАЛ ЗА РОЛЯ ВЪВ ФИЛМ: ЩЕХ ДА ИЗЧАКАМ ПОКАНАТА ЗА ГОДСТУВАНЕ В 2 ПРЕЗ НОЩА. ПРЕДИ ТОВА - НЕТ,НАЙН И НИХТ! Ако нема покана, нема сех. Отвратително ми е да се прават на "изнасилени" като са се натискали.....А СЕКИ КОЙТО Е БИЛ ТЪП - САМО ГО Е МИНАЛ И ГО Е ЗАБРАВИЛ, ХАРВИТО. АМА НЕ ЩОТО ТОЙ Е ЛОШ, А ЩОТО КАНДИДАТА ЗА СЛАВА: ТЪП!

Като гледам как тоя извратен има 50% защитници, си мисля, ако не беше толкова уродлив, всички щяхме да се застъпим за него :)

Още си мислят с путките дъртите разпоретини!!!

То е ясно че тук коментират най-вече козари и евреи, за които явление като изнасилване не съществува и брака е нищо.

Абе тоз и мен ме изнасили. То отдавна беше ама на, сега си спомних и разбрах защо имам нощни напикавания и дневни насирания. Къде да се наредя и аз за хранилката?

А то я що се сетиха чак сега, след като свърши делото? Да не са се усетили, че не са взели пари от обезщетенията ??? Ма чак сега? Да не ползват интернет Експлорър?

То имаше една 100 килограмова уж актриса дето също се оплака . Как пък почти всичките дето се оплакват са неизвестни. Добре, че известните им дават подкрепа да се разчуе. А и известните и те са си направят реклама. Като Опра Уинфри, дето също подкрепи уж пострадалите от Уайнстийн. Аз само да припомня, че Опра е една от най-влиятелните жени в Холивуд и изобщо в САЩ. Тая е много навътре с нещата. И има десетки снимки ухилени с Уайнстийн по партитата. Партита, които са се случвали години след уж изнасилванията. И тая чак сега е разбрала ??? И и вярват ???? А ако е знаела още тогава ? Ма не е казала ?

Ако стане звезда всичко е точно, ако не стане е изнасилена. Нали за това имаш мениджър бе муцка, за да не ходиш сама в стаите на такива като Харви.

Пък в средата на 90-те бях в пубертета и Клаудия Шифър ме насилваше психически от страниците на Блясък !

дано не е довело до някакви трайни психо-соматични увреждания..никога не е късно да потърсиш помощ и подкрепа или да я разобличиш публично, че и други като тебе да съберат смелост :)))

#metoo

харвито с обвинения, а нема кой един свестен филм да им направи вече. ХЕЙ, ИЗГРЕВАЩИТЕ АКТРИСИ, НАПРАЗНО ПРАВИТЕ СВИРКИ И ВИ ЕБЪТ. Скъпоплатени звезди нема да сатнете......просто продуцентите ви са тъпи и некадърни. И си ви ебът без покритие, тоест не изпълняват обещанията с които са ви накарали да легнете с тех.

И мене, и мене ме изнасили през1974 г. През океански го извърши.. Да ви такова такова ката тъпи либерастки.

Маркс е казал, че историята се повтаря, но вече като фарс!

във физиономията. Както се развиват нещата този противняк, ще го изкарат най-големият изнасилвач в историята на серийните изнасилвачи, дори Епстайн ще бие, щото няма късмета да го свитне някой

че ти се е пуснал. щото си съща виртуална хубост.

Ти пък що го изживяваш толкова лично, че чак си правиш труда да нападаш моята виртуална хубост в стил "искрено и лично":)) Аз ще сe справя с душевната травма "че не ми е пуснал". Това ти го казвам в случай, че не съм те разбрал правилно и не ме нападаш , а си просто загрижен:)))

Харви го отнесе заради всичките Холивудски продуценти, на които жените са гневни вече 100 години. Обаче, не мисля че "успехът" се дължи на убедителни показания на жертвите, по-скоро големите акули сред продуцентските компании така удобно си преразпределиха един сладък пай. Ако имаше справедливост, защо педераса-изнасилвач Кевин Спейси се измъкна, а един от жервите му и още една свидетелка загинаха мистериозно? Всичко е за пари, а правосъдието е угодно на големи задкулисни интереси.

правилно си го казал.

Гледайте „Бейби драйвър“ заради момента, в който Спейси обяснява как главният геой навремето му е откраднал колата и се изцепва "I couldn't believe the balls on this kid". Не знам как са я оставили тази реплика във филма. „Американски прелести“ изведнъж също придоби съвсем друг контекст ...

се случва в така наречения "цивилизован" свят! Те за това жените мечтаят за Америка...ден голем, ку...дебел, а парите малко!

Толкова много грешни стереотипи имаш, ти да не си от циганската махала на около 30 години?

Тоя май само друговерки е изнасилвал.

Тоя поне си е отеВал

направо да забранят секса и ухажването.

коврите удариха на камък. Пази Боже да си таланлив, известен и богат - веднага ще се намеря ощипани златотърсачки.

Джо Байдън каза че не помни... и му се размина, дори медиите забравиха. А този сигурно е вярвал в съдебната система и затова отиде да дава показания.

дато Джо.

сори за правописа. друго си е то да е политик...

Е, анджък де... оповавал се е само на вярата, то и затова го опънаха само заради споменит на нЕкои известни забравани;)

как се доказва изнасилване след десетилетия и защо не е било заявено на момента?

Ами трудно... то и затова този го осъдиха без доказателства.

нали твърди, че нямало доказателства - макар че имаше запис. затраяха си, ясно защо.

А туит, де, или Фейсбук кампания и този който припомня случая ще види къде зимуват раците.

След тази драма само ще пострадат леките жени продаващи се за едната роля и малко слава. След Харви никой няма да иска дори да остане с жена насаме. И така поне ще знаем, че актрисата е актриса, защото е талантлива, не като сегашните бездарни фръцли. А похотливото поведение на Харви се е знаело от всички, има видеа в нета как “звездите” го гушкат и го боготворят и си го знаят точно какъв е. Дори една беше казала преди години, ако сте млада актриса не ходете на среща с Харви, ако ви покани в хотела си. Какво да добавя, всички в Холивуд са просто едни гнилочи.

да, точно така - всичките се изкараха свети вод ненапити.

По университетите в САЩ, когато е час за прием на студенти, вратата на преподавателя требва да е широко отворена. Иначе следва обвинение, че блажи с дебеланите....

Ако бях съдия щях да наредя на полицията обстойно раследване на тези жени. След като в три дневен срок след предполагаемото деяние не са се оплакали в полицията и не са освидетелствани медицински, значи всичко е било по взаймно съгласие или платена любов. Имайте в предвид че заплащането на кариерен ръст със сексуални услуги също е вид проституция. Че то иначе всички застаряващи или не успели актриси със заеми към банките ще решат че са изнасилени от някой продуцент или собственик на киностудия, и ще си оправят кредитният рейтинг.

щотосто на сто са жени. Научете най-после, че холивудският продуцент Харви Уайнстийн е осъден на 23 години затвор. На неговата възраст това е почти равносилно на доживотен. Дано сте доволни.

Е, ми ако е равносилно на доживотен, значи са по-скоро 5-6 г. Дано да е доволен.

Баси, за тоя изнасилванията са били като ч#екии. Не ги е броил даже. И със сигурност има още и още.

абе как става така, че тоя е изнасили толкова жени...ама не е в затвора.. защо сега се оплавкат?

Тях пък да ги съдят за проституция .... ку@венски истории. Чисти проститутки са тези, получават роли срещу кекс, а ролите им носят пари .... и то много пари! Ама се оплакват, чак като станат застаряващи актриси, че пак да намажат нещо покрай случая.

щото са грозни некадърници, драпали за роля, която не са получили. или грозобойници, с които е избягвал да се вози в един и същи асансьор, понеже са го преследвали. доколкото се сещам първата, дето повлече крак, беше някаква застаряла гардеробиерка (или нещо подобно), която бил гледал похотливо - според нея.

Харви е като един втори Исус - разпънаха го за да изкупи грехопадението на мурволяка.

не се наситиха да лъжат. вече е опасно да си продуцент.

пояснявам - завист и злоба, които затриват.

щом не си спомня на колко точно е била, страда от тежка деменция. може би има и видения вече - тогава е шизофренна.