Чарлийз Терон осинови момиченце

39-годишната Чарлийз Терон осинови второто си дете – новородено момиченце Оугъст.

Обратно в новината

Коментари - Чарлийз Терон осинови момиченце | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасна е Чарлийз, пожелавам и от сърце да има и биологични деца !

Глупачка, вместо да задържи Шон Пен се занимава с глупости.

При положение, че тя го напусна защо трябва да го задържа?

Прилича на Даян Фоси на тази снимка.

Хубаво, че цензорите не знаят коя е Даян Фоси. Иначе щяха да ме "резнат"!

Има много красиви жени, но тази е изключителна.Тя е красива, има интелигентно и одухотворено излъчване.Гледала съм и нейни интервюта- много естествена и непосредствена.

дразнещо е когато богати бели хора осиновяват чернокожи деца. В повечето случаи се цели някаква показност. Жал ми е за самите деца, защото те никога няма да имат същата връзка, която биха имали с родител от тяхната раса или етнос. Това момиченце ще израстне с комплекси.

Хубаво е, че поне ваша милост няма комплекси. Действително - ще израстнат с комплекси, неизбежно е! Нещо, което разбира се "нямаше да се случи" в никакъв случай, ако бяха израстнали в сиропиталище. По-добре е да израстнеш в сиропиталище безпросветен, така ще имаш по-добър старт в живота, отколкото да те осинови човек с възможности от друга раса. Прочее какво мисли ваша милост за психиката на неизвестните деца на известни родители, за некрасивите деца на красиви родители, за глупавите деца на умни родители и т.н. и т.н. Комплекс, за какво? Заради цвета на кожата - засрамете се!

По грешка натиснах "-". Съжалявам...

и пречи да си роди и отгледа дете ? Или ПР-а е по - важен от майчинството ? Но, на новият ни Голям брат ценностната система "намирисва" отвсякъде, промивайки обаче мозъчетата на децата ви !!:((

Дано си роди след време и нейни, както направи Анджелина Джоли, ще е жалко такива прекрасни гени да не се предадат през поколенията.

Още една изключителна Жена. Обичам я.

Страхотна жена и актриса!!! Красота, финес и интелект!

осиновеното момиченце е сестричка на вече осиновеното преди години момченце, родено в Южна Африка. Значи ли това, че някой ражда деца, а да бъдат осиновени точно от Терон?

По добре е да купи спирали за чернокожите, а не да купува децата им.

Жалко е, че такава хубава жена няма да даде живот на дете от бялата раса. Ще гледаме само чернилки и после що атакували Лондон и Франция. Щото са осрали тяхното и сега идват и тук да съсипят.

Браво!

Абе тая горе-долу фаща око - пък се оказа много тъпа шутка! Откак съ фана с тоя Шонпен-Пномпен - съфсем затъпя!

Тебе който и да те 'фане', няма как повече да затъпееш.

Ей, тия вагини злати, бе! Че и на цезарово сечение се мръщите, белези остават. Нищо, че се заличават с лазер. Дай да си го вземем детето от магазина, като домашен любимец. Бързо, лесно и удобно. После защо над 55 процента от населението в Лондон изобщо не е от Европа, а кореняк Лондончани бягат в провинцията. В Азия, Афирика и Латинска Америка раждат поне по 3+ деца. Да не казваме 5+. И те идат. Помислете си какво ще е след 20 годинки - всеки иска слънчице и всеки драпа към хубавото. После се натурализира и има равни права с местните...

Вие колко деца имате?

Хубаво, могла - осиновила. Ама защо мангалче бе? Защо постоянно ни лежат на белите хора на гърбовете тия маймуни? Докога ще ги гледаме и ще ги влачим! Аман вече от тях!

Щото е разбрала, че бялата раса не е читава, затова. Ти не знаеше ли?

за лапетата добре, ама нещо не разбирам не може да роди или да не се отлаби ... ако може да беше родила едно поне да не се притесняват всички в дир-а ...

Така и не се реших да осиновя, въпреки че не мога да имам деца. Продължих напред и без деца и не съжалявам, но за някои това е цел в живота, направо идея фикс понякога

Това е много лично решение и засяга само Вас. Не дължите обяснение никому за това как живеете живота си.

Разни хора, разни идеали. За други пък е фикс идея, че осиновените деца са второ качество и лишават живота си от семейство. Не ги съдя, но определено се чудя на публичната им смелост да демонстрират глупостта си.

Вие колко деца имате осиновени?

Кое е глупост, не разбрах?

Пном пен и Шон Пен не са роднини !

на една достойна жена. Браво и живи и здрави!

абе друго си е николетка....

пак безумни писаници...абе вие слепилисте ..каде сте виждали такава жена човек и актриса.....

когато човек не може да има деца, гледа на осиновените си деца като на благодат от Бога. тези, които имат собствени масово ги приемат за досада след 1-2 годишната им възраст. също масово явление е най-големите к--ви и к--вари да се сдобият с дете от раз, а наистина нормалните хора да чакат с години...

което обяснява защо в момента растат поколения без никаква ценностна система, готови на всичко за кариера, власт, пари - просто са отгледани колкото да се каже, че имат родители

Браво!

Това, че бели хора осиновяват черни деца не е новина вече. Новина ще е ако черни осиновят бяло дете, пък и черно дете може, изобщо да започнат да се грижат за другите. Не съм чула досега за подобна милосърдна постъпка. Бийонсе и Джей Зий да не би да са по-бедни, че не могат да го направят. Опра много плещи, ама само за себе си - досега трябваше да е осиновила поне 6, нищо, че дава за благотворителност.

Бионсе и мъжа й са позьори, при тях всичко е фасада и вероятно собствените им деца са метнати на бавачки 24/7, ти чакаш да осиновят :)

млда жена е поредната жертва на шоубизнеса. Вместо да си намери нормален мъж (а не този излислен Шон Пен - бивш съпруг на Мадона-та!) и да си роди деца, тя ще направи нещастни чужди такива.

Тази хубава жена какво е чакала толкова време? Никой не й е виновен! А Шон Пен е изключителен актьор!!!

Чакала ли? Да ти изглежда на жена, която чака?

Само така - черни и цигани да осиновяват и всичко ще е розово. Да почнат и сирийци, индийци и т.н. да осиновяват и след 20-30 години направо трета световна и да се свършват мъките.

Защо.... черните и жълтите и червените нямат право на живот ли? Само белите да виреем, че и да владеем света. Що за хитлериско мислене. Като се замисля я да виреят само русите и синеоките, ама да се отглеждат и други за да им служат. Чудесно е, че е осиновила две дечица и ще им даде добър живот, какъвто никога не биха имали. Дали е ялова, дали си е имала проблем, не знам, но със сигурност щеше да е по-добре за света, ако родителите на тези злобари, които я оплюват бяха ялови. Поне нямаше да ставаме свидетели на лудата им злоба!

Защо смяташ, че си нещо повече от сирийците и индийците? В повече ти е само простотията.

Щото техните така са му казали. А тяхното мнение е меродавно, също като неговото.

Защото очевидно не е направил кенеф в къщи за да се бие с френската полиция да премине в Англия. Защото очевидно не е изхвърлял християни от лодката за да се докопа до християнска Европа, където ще му дадат помощи. Ако продължа няма да стигне мястото. Помислете за себе си преди да давате оценка на другите колко прости били...

Тая май няма никакви деца, ялова коза. При цялата и велика прехвалена красота, ще й заровят гените в земята.

Не си анализатор, а чист простак! Ако нямаш пищов, скочи от балкона - няма никой да те жали

Може пък тепърва да има, а ти нали имаш и твоите гени са продължени, що се кахъриш за чуждите тогава?

да, и аз съм забелязала, че гените на посредствените, злобните и мързеливите по-лесно се продължават. може би просто такива хора са по-подходящи за планетата земя!

Боже какъв бокрук си!!!Повече няма да пиша, защото като се има предвид изказването ти, явно е че няма да разбереш!Нещастник!