”Речта на краля” и Колин Фърт триумфираха на Оскарите

Филмът "Речта на краля" спечели 4 награди Оскар в едни от най-престижните категории.

Обратно в новината

Коментари - ”Речта на краля” и Колин Фърт триумфираха на Оскарите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам, но Charlize Theron с каква рокля беше .....птосто няма равна!!!Невероятно красива и стилна беше както винаги.Роклята беше със страхотен дизайн.На пръв поглед просто рокля,но бе мн. хубава.Мисля,че бе Версаче.Просто изби рибата на партито на Венити Феър. Дано дир.бг да публикуват малко снимки и от там за да видите....

Хубави филми, заслужени номинации и спечелени Оскари съответно.

Колин Фърт и Джефри Ръш- велики!

много ми хареса роклята на де ниро.стоеше му много добре

Нещо не виждам на церемонията актьорите от "Стъклен дом". Особено Елена Петрова, где е?

Браво на Колин Фърт и Натали Портман.Майчинството прави Натали още по - чаровна и великолепна!Истинска мадона!

награда за цялостната си кариера като артист получава илаи уолък. роден 1915 година.играе главатаря на разбоиниците вав 'великолепната седморка' и злия в 'добрия ,лошия и злия'.

Без да е шедьовър, "Речта на краля" е много силен и много човешки филм. Според мен си заслужава оскарите. С изпълнението си на ролята на логопеда, Джефри Ръш бе достоен и за наградата за поддържаща мъжка роля.

Велико признание за велик актьор! Много се радвам за Колин Фърт!Много!

Радвам се за Крисчън Бейл. Любим артист от много отдавна.

Много се радвам за Колин Фърт и Натали Портман-заслужени отличия!

Браво, Колин! :) Отдавна заслужен оскар!

Много се радвам за Колин Фърт!

наталъ портман толкова естествена,прелестна е,неслучаино някои някога беше казал за нея,че ще владее света(на изкуството),мдаа,роклите,на скарлет сащо е интересна ,а анет бенинг и гуинет изглеждат много класно,а и не само те......

Гледах "Речта на краля" и много ми хареса!

Dir - оправете си линковете към снимките

Ех, че хубаво, че прехвалената боза "Социална мрежа" не е взела нищо в основните категории!

Че е боза, боза е, но и "Речта на краля" не е по-различна. Филмът, който заслужаваше признание за уникалността и атрактивността си определено за мен беше "Генезис". Друга е темата, че винаги печелят прехвалени драми.

Ти какво очакваше Генезис да грабне наградата за най-добър филм може би? Слез на земята, такива супер продукции освен за едни специални ефекти, музики и пр. никога не са взимали и няма да вземат оскар. Кое точно те кара да мислиш че филма заслужава повече - актьорската игра или сценария? Генезис бе моментна сензация и ще се забрави бързо за разлика от King's speech или the Facebook

Ужасна новина!То не,че не се знаеше,че фаворит е този Крал,ама тази година хич няма актуален филм.Радвам се за Натали Портман!Заслужена награда!

Защо "ужас" ? Оскарите не са социални награди , а награди за изключително филмово изкуство .

Харесват ми роклите на Кейт Бланшети и Мила Кунис, но първата е направо удивителна!

Ели говорим за филми,не за рокли. Някои жени наистина са много прости!!

Не говорим НИЕ за филми, защото доайените в областта вече си казаха тежката дума.Ти и да говориш, все тая.Който е гледал филмите/като мен/, си има мнение, и то си е субективно, и за собствена обработка.Както виждам, тук 2 еднакви мнения за тях няма.Също всички знаем, че церемонията е арена за дизайнери и стилисти, не само за артисти и режисьори, сценаристи ит.н.Щом са добавени и снимки, няма да си затварям очите и устата - а заради теб, най-малко..комплексарче такова!