Коментари - Остър конфликт вдигна имението на любовта във въздуха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предаването е пошло и просташко!! Излага се на показ простотията на проституиращите участнички . Дали това не е истинската роля на "българската" телевизия ?

Повечето от участничките май са с основно образование. Добре е момчето да се тества за срамни болести след предаването

А в анала дали е проникнал ?

Тая в средата не е ли от порно индустрията. Някъде имаше нейни голи снимки на трътката.

Най накрая менте ергена се реши да изгони грозното цигане цър-пър, но остави гримьорката - клюкарка Криси и налудничавата стюардеса Йоана, която го възбужда с лудоста си. Най интелигентното момиче Надя няма шанс сред тази злокачествена компания

Загорелите за секс, пари и известност тъпачки клюкарят и се оплюват взаимно. Много ниско махленско шоу ни предлагат от БТВ. Редакторките сигурно също са на подобно антиинтелектуално ниво

Долнопробни зрелища вместо опиум за народа...

Отколкото да поддържаш Репресивен апарат в ДС.

Тази година не стга, че са избрали нелицеприятни моми, но са наблегнали на интриги, злоба, завист и простотия. Почвам да се чудя до там ли я докарахме да се радваме на вербална агресия от незадоволени моми. Ергенът почва да влиза в ролята на ветропоказател. Откъдето подухне и той натам сочи. Та каквито момите, такъв и ергена - не стават.

Валерия дойде видимо щастлива и доволна от срещата си . Засипаха я с въпроси , а тя отказа да споделя и я нападнаха яко сори след като сподели малко и не я оставиха на мира. Мисля,че никой не длъжен да споделя лични преживявания с друг. И върхът беше въпросът за проникването.. супер тъпо! Това преля чашата и стана каквото стана! А онази верно е грозна . Валерия просто каза истината. А от истината винаги боли. Такъв е ефекта!

криси е хем тъпа, хем грозна , хем клюкарка

Лелка стара мома. Няма мъж, който да изтърпи вечно кисела, мърмореща и зла жена, колкото и добре да прави мусака и дори баща и да има магазин за алкохол.

Въпросната Криси е на 27 години.

Без снимки 18 плюс не вярвам.

Казват, че грозна жена няма. Но това, което не споменават е, че една жена, колкото и естествно красива да е, може така да се наклепа с тъпотии, че да отврати всеки нормален мъж.