Коментари - От грозното пате до красивия лебед – няколко удивителни трансформации | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо повечето докато са "грозни" са с очила, а "красиви " винаги без?

Не е само външността да промениш, а и излъчването като цяло. Което се получава с вътрешна промяна.

Някои от тия само са отслабнали, но не са станали красиви.(освен факта че като си по слаб си по хубав отколкото като си свиня ама пак не са станали красавци)

Абе аз лебеди не видях.

Възприятието за красота се налага от обществото и социалната среда. Там е казано - щом си с очила си грозен и инвалид!

Ами снимките винаги са първо тинейджърски и после на възрастни. Тази трансформация засяга всеки човек. Ама нищо де, статия написахме:)

Някои и сега не са стока....иначе се успокоих за своята усмивка...като гледам кви вампири са били.... добре,че са избили пари за ортодонт.....а по повод по-долните коментари..... наистина , защо хората носещи очила се имат за грозни....аз също нося и не веднъж съм се тревожела за това как хората мислят Абе без очила но била по-хубава

Уф, нали това е смисълът! Пате в лебед - много ясно, че става въпрос за растежа на човек, то се подразбира, че това е темата, ако не си схванал. Загрявай по-бързо моля те. И много ясно, че това ще показват и снимките, а не покълващи семена, превърнали се в домати!

Nr.15 е станал хубав

Сега да пуснете фолкаджийките, преди и след, ... Те, всичките сестрички на Галена станаха. Нали, ходят при един и същ хирург. Няма човек, който да не преминава през визуални трансформации, в процеса на растеж. Това не е новина. Това са факти от живота на всеки.

Ами нормално, всеки сам си носи кръста, респективно изгражда визията си и мястото си в живота. Ако те мързи и разчиташ единствено на това другите да са солидарни с теб а ти да си невзрачен и неуспял грозноват хипопотам, няма как да се получи. Само в приказките тиквата на Пепеляшка се превръща в каляска.

Абсолютна дискриминация спрямо патките се крие в тази статия и насаждане на разбирането, че патетата са грозни, а лебедите - красиви. Патката, дори и не така грациозна, колкото лебеда, е доста по-полезно животно.

Оплакванията към Ханс Кристиан Андерсен...

Статиите на стелиан са от малкото грамотно написани в дира.

ти ,mimi',не си от малко грамотните в дир-коментарите.

езеро?

Да де, но не става въпрос за полезност, а за красота!

Красотата също е до време,начин на живот и т.н.Много красиви лебеди след време се превръщат за съжаление не в патета, а в нещо съвсем различно. При всички трансформации винаги е добре да имаш ,,ЛЕТЯЩИ високо крила,,.