Коментари - От износените дрехи втора употреба до бляскавите дизайнерски рокли: Анджелина Джоли на 48 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тяло - изсъхнало от наркотици ; гръб - нашарен като изписана тетрадка .... Страшна убавица без мозък ! " В Китай не считаме човек за наистина красив , докато не го познаваме дълго и не знаем , какво се крие зад фасадата му . " Джан Зий

Не ми харесваше още в "Хакери". Има нещо несиметрично в лицето, а най-много се харесват хора със средни черти. Иначе като тяло бе добре сложена.

Скалъпена история на холивуд-пепеляшка, е как при богато семейство е ходила с дрехи 2-ра ръка бе идиоти, още преди да се е родила Джон Войд е в клуба на милионерите, и Бил Гейтс бил почнал беден в един гараж а се оказа ротшилдово копеле откраднало труда на талантливи хора и си го присвоил за свой

Джон Войд е отсъствал от живота й, не са били в добри отношения и почти не е контактвал с нея детството й, освет това Джон Войд е отказала и да плаща издръжка , така че да ,не са били в цветущо състояние финансово в дествто й , въпреки , че баща й е бил милионер

Ок, милинката, баща известен актьор, майка известна манекенка. Иначе тя гола и боса ходила, видиш ли, износени дрехи втора ръка. И всичко сама била постигнала в тоя живот... Да, и един мармот...

Питам за един познат на Джони Деп. Иначе си е токсична путка без конкуренция. Рядко противен човек.

Тамън може да си паснат с Джонката. И той от тия дето се изпускат в леглото... от кеф може би

Още една кукундела и луда.Стига вече с тези извратени холивудски актриси!!!

Айде стига с тая луда кощрамба. Тъпа, скандална, безчувствена, извратена

Реплики като "тая луда кощрамба" не отговарят на смирения образ, който сам сте си изградили....

Бая луда изтърбушена парантия

Кукавела, съсипала мъж и семейство

Но добре че е намерила път към живота. Това с Брад Пит е трудно да се повярва, но пък защо да се разделя с него. Не е ясно дали нейната психика няма някаква роля тука.

Нина

Има късмет да е дъщеря на когото е, да е красива, да е талантлива и да има Брат Пит до себе си! Но има нещо странно в тази жена! Някаква особена лудост!

Дъщерта на Джон Войд с дрехи втора употреба?! Че тогава имаше ли такива работи? В България поне нямаше, дрехите или ги наследяваше по-малката сестра или се изхвърляха директно на боклука! Ама на, американците пак са ни били изпреварили с няколко обиколки - продавали са си боклуците!

Най-красивата жена!

Радвам се, че бг. мъве нещо ги вълнува.... четат за Джоли!

Какъв ти е поинта? Що да не четат за Джоли?

Какво е ,поинта,,.?

Днес само дълги, пре-дълги лакардии предназначени за читатели идиоти ли ще пишете? К'во списваш толкова? Анджелина Джоли всеки булгар я знае, е верно, че изглежда по-дърта от 48, ама това к'во ни бърка?

На 30 годишните жени вече не представляват интерес за младите мъже, затова те трудно намират партньор, приятел между тях. Това ги принуждава да търсят връзки при по възрастните, но и те не ги зъдържат дълго време, защото бързо ги заменят с нови, а такива с лопата да ги ринеш.

С една дума - вече и в България жените не се срамуват да изразяват собствено мнение! :-))) И понеже това на българските мъже не се харесва, се женят за чужденци, пък даже и на 40 години раждат деца пък и работят :-))) А пък за български мъже чужденки много рядко се омъжват... защо ли?

Остави го Сандо да си помечтае за това колко е златен... То цял свят се върти около желанието на мъжете и млади и дърти да бъдат лъгани.

Още от 13 - 14 годишни почват да се лашкат и на 30 жените са вече полово изсипани.

ти за тва ли си такъв задръстеняк, щото когато си бил на 13-14 всички около тебе са се лашкали, само ти не си могъл и на ръчна да го вдинеш?

Жените над 30 вече са с некви психични проблеми, ку-ку са, майтап няма. Едни като луди са, устати, инати, проклети. Сега с тия ваксини стаха още по зле, непоносими са. Има бум на разводи, раздели, щот мъжете не могат да ги траят и ги гонят. Пълно е със самотни жени, дори при по младите. Статистически 30% са самотните майки натирени от половинките си и сигурно има защо.

Но при мъжете какво чудо е. Добре, че има все още малко % нормални и истински мъже. Че то по-нежни и психично неустойчиви от жените за които говориш станаха. И една крушка не могат да сменят. Пък какъв пример за бащи и мъже са....не знам. А сексуално колко неиздръжливи....дълга ще стане темата.

На малумниците се ваксините са им виновни. Не вижда се къф е пор смрадлив и скъсан, па ваксините са му кусура. Илитерати разни...

Често срещан случай на психично болен от западо и тя е то.

Много хубава и добра. Жалко, че е толкова страдала. Никой не и е помогнал да реши психичните си проблеми.

От хора, които са имали стещи с нея, зная че е изключително истински човек. И че лично проверява как се харчет парите, които дава за полезни цели, за нуждаещи се. Преди това лично проверява и проучва, за да попаднат нужните средства и ресурси по нужния начин на нужното място. Ако ще да е за индианско племе в Амазонка. Отива с хеликоптера, каца в джунглата, вижда, докосва с ръцете си, проследява всичко лично. Без флиртове к формалноти, без тъпащини. Много действена жена.

Посмали ,манго. Парите за хеликоптера и антуража са повече от дарениет на тази празна жена

Не си прав. Не познаваш как пистига помощ там, където е нужна. Не е по пощата или по имейл. Просто не си компетентен. Тази е като въздесъща, като поеме мисия. А за цената на хеликоптера и помощта - потърси приятел финансист, който да ти обясни структурата на разходите при блаотворителна дейност. На практика. И че понякоа без хеликоптери не може, понеже камилите вървят бавно и не плуват през океани и морета.

Тази уста не е била само за усмивки...

С две думи: лицемерка. А устните сигурно отдавна ги е напълнила с изкуствени добавки, след мвнупауза производството на колаген от организма спира.