17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тези къси крака далеч е стигнала! Бравос!

Боже,колко шестаци! Абе хора,ама наистина ли сте толкова първосигнални!Наистина ли нищо хубаво не виждате в жалкия си живот?

Тази проби със задни части. Тръгна с един продуцент, който и уреди първия филм с Киану, който сам си каза, че му върши услуга.. После беше Бен Афлек, Крис Еванс( Капитан Америка) и сега както гледам и Брат Пит е хванала. Тези работи стават само с гооолям креватен талант. За другите наивница ще кажа, да продължават, да си носят розовите очила и да вярват в приказки хахаххах

Нито нещо знае, нито може. Ясно е как е преуспяла. Да не би да може да лекува рак. че я изкарват толкова способна.

и спортен гъз. Така се сбъдват тия мечти...

Тройка с Анна и Амбър Хърд ще ми дойде добре....

Ей, тази се издига по политически причини, да покажат на кубинците как преуспяват като напуснат Куба. По същата причина има сумати рускини в Холивуд, Америка си прави пропаганда и разяжда вътрешно Русия, всяка втора рускиня иска да се махне от азията

кой през испания, кой през финландия, всичко бяга от кому-низма

Вие специалист по бягствата ли сте?

Във филмът "Deep water"" , руски превод ,при това много добър заглавието е "Глубокие воды", там ролята И е на нещо средно на психически не особено уравновесена млада жена,което едновременно е вещо средно между нимфоманка и квартална курва. както се полага Бен Афлек е талантлив инженер в областта на съвременната схемотехника и изпълнява ролята на кварталният рогоносец ,наивник и посмешище. Докато Мелинда се чука нагло пред очите на местното общество от горният край на средната класа в съответният град ,той се прави на поредният съпруг загубеняк.Когато му омръзва да бъде така на бърза ръка убива двама от последните и любовници ,които тя даже в къщи на вечери и заживяват щастливо.За да бъде унижението му пълно ,тя даже на спи с него в една стая ,не го допуска до себе си ,липсва по цели нощи ,привежда пари на един от любовниците си ,не му дава никакво обяснение ,но иска той на попита къде тя е прекарала нощта ,като издевателствува с върху него ,като му предлага дали иска му покаже къде и е направена "смучака".разбира се той е над тези неща и развитието на събитията продължава. На съвместно парти в чужда къща ,тя се чука с любовника пианист ,а той наблюдава как тя първа се измъква от стаята по бански , а няколко секунди по-късно и любовника по къси гащета, като купона продължава в басейна.Вечерта е топла и романтична всички гости се забавляват по свой вкус ,но завалява дъжд и те се прибират в къщата,но Любовника го няма ,Мелинда излиза да го търси и започва да крещи ,че Чарлз/любовника И/ е в басейна с лице под водата .Настава суматоха ,изваждат го,като за повече драматизъм го изпускат на плочките ,започват опити за реанимация, но всичко е загубено.Идва полиция ,да разследва и Мелинда го обвинява пред следователите ,че той го ликвидирал.Всички съседи свидетелствуват ,че не е възможно защото винаги са били заедно,но Милинда изказва мнение ,че той трябва да лежи на дъното на басейна.Почти веднага , тя се обзавежда с поредният любовник , кани го в къщи ,"натиска" се с него пред очите на съпруга си . Бен Афлек случайно дочува разговор ,че се кани да избяга с Тони/поредният любовник/ в Бразилия.Под предлог ,че иска да покаже на Тони ,подходящ парцел за инвестиции ,Бен Афлек го води в гората и с камък го зашеметява ,а Тони по законите на динамиката и земното притегляне, пада по един склон където си пръсва главата в един камък.Следва прикриване на убийството ,чрез потапяне с помощта на камъни под водата и т.н.Е, има още едно убийство/нещастен случай на писател ,който е повярвал на Мелинда.Всички останали заживяват щастливо .Става да гледане

Браво. Дошла, не знаела език и успяла Американска мечта. Имало е "чук, чук".

При тебе липсва ли чук чук, че така си си заврял носа в чаршафите на другите да воайорстваш?

Още един, който чете коментарите, вместо статиите. Виж: "Още при дебюта си в Меката на киното, Ана де Армас попада на звездата Киану Рийвс. Двамата си партнират в психологическия трилър "Чук, чук" от 2015 г..." /цит./. Та как да няма "Чук, чук". Това е филм бе извратеняк. Ти какво си помисли.

Хаха. Ти сериозно ли? Е па то, само ти четеш целите статии в Лайфа, тука се четат само заглавията и то по диагонал, и се коментират коментарите на коментиращите:)))) А и в случая извратеняка вика , дръжте извратеняка . Написал си "Имало е "чук, чук"", с извратената помисъл да предизвикаш ответни извратени помисли:)))

Е па не можа ли да мине през Мексико като останалите актриси , че да пробва и тя европейската мечта ?

Ама какво ни пробутвате бре? Няма надути джуки няма изкуствени цици и да е не е надупена нитр повдигната на пръсти или разкрачена. Да не сте се объркали нещо? Това не е вкус бе. Я вижте нещо като мис крокодил.... Или поне тита.

Как да няма бе?Виж й снимки преди операциите, сменени зъби,операция на челюстта, лифтинг на вежди, фейса й е фейк от до.

Ще я разработят холивудските лизбийки, хубавичка е.

Гладна кокошка просо сънува