Откриха тялото на популярна китайска манекенка разчленено в хладилника на дома ѝ

Заподозрени в убийството на Аби Чой са бившият ѝ съпруг, неговите родители и брат му

Обратно в новината

Коментари - Откриха тялото на популярна китайска манекенка разчленено в хладилника на дома ѝ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди имаше само руски корви, сега има и китайски.

Има ли значение, като хлебарки са, само тази нощ са направени половин милион нови китайци.

Има прекалено много китайци за съжаление, колкото и да ги пъхат в хладилника - пак остават и за извън хладилника

9999

В Китай човешкият живот не струва нищо. Скоро гледах клип от Китай, в който откриха мазе с 2 големи контейнера пълни с тела на мъртви деца, които са били използвани за органи. Трудно беше за гледане, естествено по медии няма да чуете и думичка за това.

И по Южна Корея и други околни е май така, ако не и по-лошо. Дори по филмите им тип The Man From Nowhere или сериали тип Kill It си е така.

В украйна изчезват много деца. Причината не са руснаците.

Причината СА руснаците Хиляди деца отмъкна Путака в Русия, като в момента им прилага програма за промиване на мозъка и претопяване. Фашизъм се казва.

чукнали са я чужди камбани под опашката и рогоносеца не е простил изневярата

Жалко за красивото момиче

А- а такива неща не се случват в комунистически държави, нищо че Китай е на първо място в света по търговия с човешки органи! Повечето органи са на политически дисиденти и преследвани малцинства в Китай. Но това е неудобно да се коментира от демократите- глобалисти.

Не си наясно май , че Хонг Конг не е Китай и точно там е пълно с араби продаващи наркотици под тайната фраза 'искаш ли часовник'. Наизуст приказвате колкото да не заспите вече.

Ти не си наясно, затваряй си устата. Хонг Конг е отдавна под ботуша на комунистите и е факт, че убиват политзатворници и им продават органите.

То за Хонконг се бият Англия и Франция в Опиумните войни. Където китайците са искали да забраняват наркотиците. Западни евроценности, като сега.

Българските журналисти пишат че делото е отложено вместо насрочено

""По думите на Бърнард Чън, приятел на жертвата, Чой има четири деца - двама сина на 10 и на 3 години, чийто баща е Куан и две дъщери на 8 и на 6 години от настоящия ú съпруг Крис Там. Според Чън, манекенката е била в добри отношения с близките си и често е пътувала със семействата на настоящия и на бившия си съпруг едновременно.""" Нещо не го разбирам ,излиза ,че най-голямото и най-малкото дете са от съпруга с ,който е разведена ,а двете средни по възраст деца са от настоящият И съпруг , тогава как се появило най -малкото

брей, правилно си разбрал. а за последното - появило се е като първото. малко необичайно но като са се разделили да не би да са отишли в манастир?

но казват, че изреждането е сгрешено

Аз съм Костя! Харесвам я, защото прилича на тайландски травестит и ме възбужда.

Костя дет сра под мостя!

Които четат само позитивни новини.

я изяли.

Викаш ако бяха рашките, щеше да има пир!?

кажи, къде да се смея?

И това в секция "Лайф"?

9999

Еми това е част от живота, по-добре грозната истина, отколкото щастливото лицемерие

комунизъм и милиони?

Какво общо има това с комунизма?

комунизмът е равенство и справедливост

Хубавите момичета ги водят /насила/ при някой 200-килограмов комунистически "вожд". Изнасилват ги жестоко и ако не починат от изнасилването ги убиват. За прикриване на следите е удобно да ги разчленят. Е това е общото с комунизма

Избрала си е силни и власни мъже, богати, както знаем, с честен труд не се става богат, които да я могат, да я убият и разчленят. Жените харесват и избират такива, после мъжете виновни... Тед Бънди, който си призна за изнасилвания и убийства, пак се намери една да забременее от него в затвора... Толкова свестни мъже има, които са само, защото явно не отговарят на изискванията за агресивност и незаконно забогатяване. Получават си последствията от избора си де...

МЪЖЕТЕ НЕ СА ДОБРЕ ДА УБИВАТ ЖЕНИ САМО ЗАЩОТО СЕ ЧУВСТВАТ ОЩЕТЕНИ и техните родители, братя и там подобна измет. Ето... една правилна фраза, дано ви влезе в главите! НЯМА оправдание за убийството! НЯМА!

Еми, те са си ги избрали. Да не са насилени, да се женят за такива, по две деца да прявят? Мъжете, защо бягат от ненормани жени? Жените не са добре да избират такива.

Само мъжете ли убиват? Нещо нередно има в цялата ти “схема” ако е жена ще е с предимство ли?

Още един инсел, който се успокоява сам, че жените все си го заслужават

Разбира се, че са си го заслужи, защото жената избира и всеки избор има последствия. Ако не осъзнаваш, че здравия батка, който се зоби и си инжектира тестостерон е агресивен и теб може да запука по някое време или да ти извърти вратлето или, че богатия станал такъв с престъпления, нищо не му пречи ти да си поредния труп в кариерата му, защото вече е сугирен, че няма да го хванат, както не са досега...

Жалко, много красиво създание.

Горкото момиче. Каква красота си е отишла. БОГ да я прости

"Алекс Куан, баща му Куан Кау и брат му Антъни Куан са обвинени в убийството на модела Аби Чой, а майка му Джени Ли - във възпрепятстване на правосъдието." Какви са тези еничарски имена? Възродителен процес трябва...

Евроатлантически ценности.

Азиатски ценности, където между другото се намира и любимата ви русия. В Азия.

Можеше да я изядат, китайците ядат всичко.

Изглежда крехко

тенджерата за какво мислиш е?

Сега ще се обзаложим ли колко време ще се точи делото преди да изпълнят присъдите?

Бързо ще е. Смъртни присъди. Там няма измъкване..

Спрете да побликувате нещо на черен ФОН бе толуп

Аз пък смятам, че на черен фон с бял текст е по-добре. Дразни по-малко очите от колкото ярко-бял фон

Много жалко за момичето, никой не заслужава такава съдба и нищо не оправдава подобна постъпка. Аз се чудя, проблем на превод ли е или е странна ситуация, но това изречение е много странно: Чой има четири деца - двама сина на 10 и на 3 години, чийто баща е Куан и две дъщери на 8 и на 6 години от настоящия ú съпруг Крис Там.

Естествено некадърниците от Дир-а са го объркали. Има 2 деца от бившия - на 10 и 8 години и още две от сегашния съпруг - на 6 и 3 години.

Да не би бившият да я е осеменил, докато е била с настоящия си? Нали са си отивали на почивки семейно всички....

Не, проверих го в други медии

Хонг Конг е в КИТАЙ, а страната на изгряващото слънце е ЯПОНИЯ, необразовани драскачи!

100% е изневерявала.

здравият ти разум ли? А, не не може да бъде, такова нещо изначално липсва при тебе. За пари става въпрос, милиони хонгконгски долари и акции.

Е, щом е така, със сигурност си го е заслужавала. Бърже да пуснат горкото семейство, глей как са се мъчили чак в хладилника да я натъпчат, като можеше просто да я хвърлят на боклука... Нещастник!