Отличеният с "Оскар" за най-добър документален филм "Навални" с ексклузивна премиера по родния ефир

Лентата с българска следа ще бъде представена премиерно броени дни след тазгодишната церемония на филмовата академия

Обратно в новината

Коментари - Отличеният с "Оскар" за най-добър документален филм "Навални" с ексклузивна премиера по родния ефир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Определено не

Само убитаци се рекламират вече... Навсякъде. АМАН!

Как така един човек, който е бил отровен, т.е. опитали да го убият, толкова усилия положени да го изведат , да го излекуват, над него тегне угроза да отиде в затвора за неспазване на условията на условна присъда, та този човек се връща обратно! Защо/? Кскво ще прави? Ще влезе в затвор, не може да се бори, само да вдига някаква пушилка и да бъде жертвс. Та това е идиотизъм.

Грозев - Мария Певчих. Певчих е уникален интелект.

Защото няма никой да го гледа на кино!!! Няма да го гледам никога!!! Един престъпник го направиха борец срещу корупцията и за Свободата на словото!!! Т.е. в Западна Европа всеки терорист да го направим борец за Свободата на словото!!! Или нашите цигански барони представете си борци за Свободата!!! Егаси малоумниците!!! Ако беше такава тирания в Русия, той как е в социалните медии 24 часа на ден от Сибир?! Адвокатът му мислите ли, че цял ден от Москва седи в Сибир и записва и предава "умните" му слова?! Я се замислете малоумници!!!

"Ако беше такава тирания в Русия..." Ти сериозно ли?!

Най-обичам някой като не е гледал нещо да се изказва с мнение за него! Ами гледайте го, пък тогава коментираайте!

Напишете в Гугъл "Христо Грозев Делян Пеевски". Друго не ви трябва да знаете за този.

всички с маски, символично

Ако се дава филм, в който има някакво българско участие, и по този филм се плюе, без да са го видяли, само защото не хвали Русия, въпросът е: какви са тези които плюят филма - българи или руснаци?

Възбудени копейки от "Возрождение "-Варна Проваления кремълски проект АТака ряпа да яде. Бялата Златка - Кьорав фотограф от техникума "Киров" завижда на Копейкин.

Бтв гледат само баби,защо ги лишавате от турския им сериал в 20 часа?

Ще е 100%

Тъп

Интересно е колко хора биха дали пари за да гледат подобен пропаганден филм?

ЕЕЕЕ престараха се с пропагандата ! Платените медии пак засвириха под чужда акомпанимент! Не ни интересуват ничии чужди шпиони извън нашата страна- да си се оправят с тях. Да се направи обективен документален филм за виновниците за тоталната разруха на България след 1989г. - е това заслужава особено внимание! ! !

То при нас няма шпиони ! ДАНС все пак обучава кадрите си в библиотекарския с преподаватели КГБ агенти а насттящ кгб Генерали ни избират президента :) Опозицията ни е оглавена от полу руснак 3 поколение болшевик интернационалист :) какви шпиони ?!

НПО-то Навални. и агент Щирлиц - благодаря на родните медии, че такава реклама не са правили за нищо.

Абе чудя се, ако Навални седне да а.а и го снимат, филма дали ще вземе наградата Оскар, Сезар и не знам си каква Мечка, нищо чедно да спечели МастърШеф и ХелсКичън наедно.

Филм за Зеленски, за Навални, за на баба им шортите... и накрая филм ВСТАВАЙ, СТРАНА ОГРОМНАЯ! и - "айн, цу цвайн, цу трайн...дрън"

Тъкмо да видим този ,,шедьовър'' от колко хора ще бъде гледан.

ТОЗИ ЖУРНАЛИСТ ГРОЗЕВ СЕГА ДА НАПРАВИ ФИЛМ И ЗА ЕДУАРД СНОУДЪН И ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ПОЛУЧИ ОСКАР ИЛИ ОТКАЗ ЗА ВИЗА ЗА САЩ

Добре, че го спомена. Има доста известни американски филми за Сноудън, включително игрален с многжество награди. Когато Русия направи такива за Навални, ще има моята подкрепа. Както разбираш, това няма да се случи по времето на Путин.

...защото там където е сега сигурно не е същото, ако не и по-зле

Искрено се надявам този филм да бъде гледан без предубеждение както от русофили, така и от русофоби и всеки сам за себе си да изгради мнение за истината, по начина, по който я разбира.

Тъпотияяяяяяя! Каква истина в този филм? И истината еб една

Стойностните български филми като "Време разделно" ги излъчвайте в 23.30 ч., когато всички са си легнали, а долнопробните, поръчкови продукции на доносниците ги излъчвайте в най-гледаното време! Нямам думи! Нито ще гледам тази помия, нито ме интересува! Отвратихте българите от телевизия - подлоги, а не журналисти!

Значи не си гледал филма, но за теб вече е помия!?!

И аз не съм го гледал, но след толкова много хвалби и "помпане" на общественото мнение, определено имам някои подозрения... "На прехвалени ягоди, с голяма кошница не ходи!"

Няма и да го гледам. Христо Грозев е комунистически потомък, измамник и шарлатанин. Не заслужава внимание.

Каквато "журналистиката" - такава и документалистиката!