Коментари - Отпаднал участник обяви война на "Гласът на България" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..............

Обзалагам се, че непеещият да английски, пише съобщенията си на маймуница. Да му бяха дали нещо на Кобзон, нямаше да квичи.

Бтв копат дъното от край време

Правилно ! Докога англииски песни в българсия ефир

Превключва ли на дистанционното на Бтв и заспивам веднага. Добре, че имам избор с 200 други ТВ канали и с едно кликване се оправя настроението ми.

Хахахахаах БТВ бързо ме загубиха с това за доказаните “треньори” със богато минало. Мария И. Е супер доказана със 2-те си песни които никой не слуша а пък Дара милата освен цици друго доказано няма( и тя с 2 песни на кръст). Въобще целия псевдо елит е такъв майтап. Само ни натякват едни и същи маймуни по всички телевизии и формати. От едното предаване в другото и обратно.

Телевизията си гледа нейните си интереси. Както казваше сержант Билко - "Най-мразя да не знам предварително крайния резултат от мача". Шоуто е режисирано, реакциите са отиграни предварително, аз дори съм сигурен че се знае и победителят. Не че нещо, но мой съсед преди години участва в телевизионно реалити, което спечели. Не говори за това, защото със сигурност е подписал клаузи, които му забраняват, но индиректно намекна (всички знаем, че има начини), че всичко е нагласено и е отишъл там знаейки предварително, че той ще е победителят. Така че тия от телевизията да не се правят на ощипани госпожици.

Не че защитавам формата, не го гледам, както него, така и вс РИАЛитита. Храна за простолюдието, за да не мисли глупости. Така е от древен Рим. Но! Когато има изисквания към някаква игра с парична награда, трябва да се съобразяваш с условията, за да я спечелиш. Като не ти изнася, просто не участваш или си тръгваш. Струва ми се, че търсите лесен ПР, а всъщност мрънкате. А кои са мрънкащите? Слабите характери, на които все някой друг им е виновен. Животът е една борба, разберете го! Всеки батИ си има батИ! Поздрави, не съм робот.

Aбе какво ги защитавате - БТВ като цяло е с нескопосана програма и не е за много интелигентни хора. Лошо й е управлението и служи за осъществяване на правителствени интереси, които не съвпадат с народните. А самата продукция Гласът на България достатъчно се излагаше до скоро с присъствието на чалгаджии в журито. Имаме си българска естрадна музика, какво търсиха там чалгаджийки ментори, сложени за да опростачват още населението и децата ли? Не са си на мястото нито Дара, нито Мария с разголените им тоалети и пошли танци. Миро достатъчно издънки има, за да служи за пример като ментор- хората всичко знаят за менторите по отношение на личния им живот! Като се има предвид това, подбирайте ги внимателно, де.... Правилата са под всякаква критика, щом се нарежда на певците какво да пеят, щом има протежета като Съни на Мария.... Константин си е напълно прав! Менторите не са там за да командват участниците и да слагат бариери, камо ли да се заяждат целенасочено! Радвахме се на чудесни български таланти и гласове- само това беше приятното за публиката! И на добрите отношения между участниците! Всичко друго трябва да се реорганизира и да се включи мнението на публиката във и извън залата- тези пред телевизорите. Менторите служат адекватно само до края на първия етап с обръщането на стола. Смешно беше наистина оправданието на БТВ- пак беше прав Константин. Поздравления за него!

Някой си отпаднал и много се обидил... Това е телевизионно предаване - шоу. Има сценарий, има режисура. Развлекателно е и забавно. Каквото трябва да бъде едно шоу в неделя вечер. Обидените участници да ходят да копат картофи.

Хора, не гледайте риалити предавания, адски тъпо е. И за децата е ясно, че всичко се движи по сценарий и е нагласено. Тона са някакви абсолютни паразити, неспособни да създадат нещо стойностно, и затова се намърдват в халтурата. Жалко за всички талантливи хора, които минават през унижения, за да участват в тези пошли предавания.

Нито ме дразни, когато някой почне да оправдава неуспехите си с патриотизъм. Видиш ли - аз съм българския мъж- пък джендърските англосаксонци ме дърпат надолу за това. Първо - форматът на предаването е ясен от 10 години - като не ти се пее на английски, за чий си се записал в този американски формат ? Че всичко е нагласено - ясно - бил съм на един от записите и наистина всичко е режисирано предварително - няма никаква спонтанна дейност. Даже публиката е платена. Но отново - като имаш такъв голям потенциал, защо си се записал в това предаване, което за 10 години освен Дата, Титан и Михаела Филева не е произвело нито един друг певец, а съдейки по техните качества, може веднага да се прецени какъв тип хора се бутат напред.

Този конкурс е за млади таланти, те са като пластелин и все още не са претенциозни. Чичиковци и лелки нямат шанс, те ако ставаха щяха да са се доказали вече

След като Дара е ментор в предаването. Това е достатъчно. Пълен смях.

Тя не е там заради менторските й качества, а за да обира пуберския интерес. Шоу е все пак и трябва да се кешира от реклама и SMS-и.

Незнам кой е крив и кой прав в случая и не ме и интересува,но това което ме озадачава е какво прави Дара там? Нема ли тякой с по-дълга траектория,професионалист ами цопнаха Дара! Като зяпне с тези джуки!!

Отвратителна телевиии с отвратителни простотии като фермата и гласът, а също и с тъпанарските турски рахат филмови локуми! ОТВРАТ!

Организирам петиция до БНТ под заглавие: "На всеки километър от днес до края на света!" Искането е за нон-стоп въртене на култовия соц-сериал всеки божи ден: след последния епизод - отново първи, и т.н. Крайно време е да се отпор на чуждоземната филмова агресия! Аман от Скорсезета, Фелинита,Кополи и други чужди на славяно-православното целулоидно възприятие търгаши и шарлатани. Да пребъде българското!

Подкрепих те в аванс. Но без "Овчарчето Калитко" забрави за рейтинг и гледаемост от мен.

Най ме кефи, когато някоя от големите медии реши да заплашва тези които са повдигнали завесата и са паказали кирливите ѝ ризи. Добре е бъдещите участници да имат информация и да знаят какво ще им се налага да правят ако решат да се захванат с подобна помия. Подобни формати може и да са трамплин за кариерата на малка част от участниците в тях, но те ще трябва да си платят цената за това и е добре да я знаят предварително.

Има регламент за участие и го спазваш. Не ти допада регламента - не участваш. Къв е тоа и квой туй безкрайно риалити? Сякаш отпреди 20 години се върти това шоу, когато беше първия му сезон.

Ама дай да го видим тоя регламент, поне в общи линии. Ще преценим съвпада ли с версията на този участник и т.н.

Е аз не го знам регламента. Той казва, доколкото разбрах от почти логорейното му писане, че го карали да пее една песен на английски, а той не искал. Ми ако правилата в договора са да се пее на английски, защо изобщо той се съгласява да участва, ако не му допада?

БТВ е американска телевизия и “риалитата” са по техен маниер,тоест режисирани до най-малката подробност ! Всички участници и журито включително трябва да си продадат душите на Мефистофел ( “Фауст” на Гьоте) Жалко,че младите не го изучават в гимназиите !

Само началото на изповедта на участника говори ясно, че не е трябвало да е участник. Неговото място е прослушване на разбит тротоар с дупка, изоставена сграда , стар трафопост в полето . За жури идеално стават група маргинали , с които преди това се е бил и когато е - един, два зъба да започне да пее на български. Неспазването на правила е идеално мото за всеки средностатистически идиот. В договора клауза за неспазване на правила и уронване престижа на формата, няма ли?

Егати формата,кой го гледа този бълвоч ? Захаросани риалита за повредени психики !

Не въпроаса дали трябва да се спазват правилата, а защо се крият, а и сигурно даже го пише в договора - клаузи за конфиденциалност. То така навремето всички млади актриси са минавали през леглото на продуцента. Сега е същото само дето е "законно" - описано в договора!

Айде още един патриот. Абба, Роксет - не пеят на шведски, Монескин и Соната Арктика - не пеят на италиански, Жо Десен има много песни на английски, пее и на испански ... пей, пей на този необятен български пазар за музика.

ЗЛОБНИЯТ И ОТМЪСТИТЕЛЕН АНДРЕШКО БЪЛГАРСКИ ПРОДЪЛЖАВА ДА ТРОВИ КРАСОТАТА В РОДИНАТА НИ. ГНУСНИ ИЗПИСАНИ СА ТУКА ПОВЕЧЕТО ДУМИ ОТ АНТИ-ЧОВЕЧЕТА! НО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАГАСИ, ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ! ПРЕКРАСНИТЕ ГЛАСОВЕ !

Всяко казване на истина е обявяване на война ?!

.................

Десето къде се е натресло в шоу за пубертети!?

Дедето...

Голямо чудо. Наскоро гледах клипове от американските и английските музикални формати на хора, които обясняват как стоят нещата. Разбира се, че всичко е нагласено. Навремето особено като имаше “смешни” изпълнители, да не мислите, че това не беше нагласено? В този формат е същото - с избор на песен и тоналност могат да подведат публиката, както си искат. Това се случва редовно. В гласът пак няма толкова драма, колкото имаше навремето в Мюзик Айдъл и Х Фактор. Още помня Иван Ангелов. 100% го бяха побъркали човека и му бяха казали какво да прави, а после се правеха на ударени. Тези неща, за които се оплакват, бледнеят пред това, което разказваха за американската версия.

И телевизията Им, и предаването Им, и участникът Им са кретенски! Не ги гледайте - достатъчно им е! Ще се предпазите от токсичността Им.

Аз съм некадърен и баща ми ме урежда навсякъде

То това предаване какви избра за жури . Какво разбира единия от рок. Другия от солфеж а третия от класика. Голям смях.

колкото и качествено да беше журито, международното на Синелибри, международния филмов фестивал в София...

Конкурентката му пя като за световно - изобщо нямаше даже конкуренция. Но хубави би било да чуем за тези нарушения, ако беше останал във формата. Дали?!

Ма тая повърна била по БТВто ли?....еее нищо чудно

Това е второ участие на Константин Кацаров в "Гласът на България". Първото е било 2016 г. и негов ментор е бил Данчо Караджов. Тогава не е ли имало такива неща?

Не очаквах, че чичкото е такъв киселяк...

Ще го разкатаят от дела. Идея си нямам какъв певец е, не гледам подобни хуйни, но просто не е премислил срещу каква мафия се опитва да се изправи. С едно тъпо интернет радио бях направил над 3000 слушателя аудитория, само ГДБОП дето не ми нахлуха в къщата. Кой съм аз дето с един компютър правя по-висока слушаемост от "велики радиа".

Нещо за авторски права на музиката плащал ли си? Това не ти е да си дърпаш мп3 и да си ги слушаш в колата.

То според вас трябва само да се страхуваме и да мълчим ли? Затова дереджето е такова!

Ако ти кажат на Фжагапонски на джагапонски ще пееш, ако ли не улево. Направи си формат и си прй там каквото искаш

Санким бТВ гей лоното е впрегнато да пише коментари. Не се хабете ЛГБТ исти , никой не ви харесва. Дори тези които ви харесват го правят по користни подбуди. Инак дори те знаят че сте мизерници

Вtv то , не се хабете, никой не ви верва. Пълни нещастници и дебили сте

Няма как тв-шитня да не е нагласена.

И с мен се случи, ама за Мастър шеф! Отказаха да ме вземат щото исках да готвя само Българска кухня!!! Дадох им списък - таратор, дроб сарма, боб в гърне, шопка салата, вита баница, попара с чай от лайка! Казах им - или готвя това или няма да мА снимате! Аман ви от разните френски, испански, италиански, англосаксонски фуширани фръцни.... И ни мъ взеха! А аз освен че съм кадърен готвач ( имам бистро у Лево мъдаре, в дясно до сухия орех) съм и голЕм патриот!!! Balgaria natri mureta!!!! Bog snami!!!

Всъщност, целия този скандал е ПР ход и социологическо проучване. 1. кой гледа предаването?, Кой харесва бТВ? Преброяване на комплексарите които харесват човека от снимката. Всъщност те много приличат на него по фалцет и прическа. Разбира се и 5 минути слава за човека от снимката. Утре никой няма да си го спомня, но пък той с години ще се хвали и ще псува бТВ, което пак си е форма на реклама. Обичайте се. Правете любов, а не мразете всичко около себе си. Всъщност започнете с любов към себе си. Влезте в банята хогледнете се в огледалото и след това знаете какво да направите:))) Успех!

Да целунем огледалото.

Сравнявал комерсиални посерковци с истински артисти. Несъпоставими са, независимо колко слава имат пред посерковците дете ви гледат

Предаването е пълна деградация, но участник като въпросния е пример за много добродетели. Но той участва в това предаване, значи е част от цялата помия. Предаването не става, но хората го гледат. Всъщност не го гледат, но го коментират. Параграф 22 е особено актуален в българското битие.

ни сме най великите професионалисти на професионалистите. Айде оставете на зрителите да преценят. 10 ИЗРЕЧЕНИЯ С ЛАКАРДИИ КОЛКО СТЕ ВЕЛИКИ И НАКРАЯ ЕДНА ОТКРИТА ЗАПЛАХА.

btv са измамници и не само те и нова също. Реалити форматите са жестоко манипулирани, само и само да измамят зрителите и да спечелят още и още пари. Хора "не им вЕрвайте"

Правилата са за всички , а той е явно с малка пишка и малки орехчета

писклив гласец който се е взел насериозно.

Пича , че пее - пее и още как , Обаче е очевадно , че и егоцентрик , Форматът е "Галсът на Бълагрия " а не "българскаат песен "..... Но като цяло , тия формати са пълна прототия и пронография

В такива продукции винаги има нагласено и винаги ще има недовални. Все пак успяват да ги видят по тв и това би трябва да им е достатъчно.

Е ,все някога, някой щеше да каже и покаже ,че "Царят е гол"...!?!? "Гласът на България" всъщност звучи на англий ски (в математическо изражение) на 90%...!?!? А "Мастър Лечев",какво е "измастърил",че го титуловат "Мастър"....!?!?!?Или..."Asinus asinum, fricat"...Т.е. -"Магаре ,магарето чеше "...!?!?

Но треньирите са ГолА водА! Само миро що годе може да пее, другите са по зле от който и да е участник. Уж са треньори, а търсят готов изпълнител, не могат да направят от суров глас истински. Да не говорим колко са смешни с клишето, че някой пеел 1към 1 оригинала а те искали различнп изпълнение. Да направиш 1 към 1 хит, който е по известен 1000 пъти от 4 треньори и те да не го оценят, явно си седят на ушите! Да не гиворим за последния избран "глас", даракчи. Тая колко жалко мяука, пародия направо.

БТВ слуги на САЩ!