Отправят към Алек Болдуин 2 обвинения в непредумишлено убийство

За смъртта на операторката Халина Хъчинс ще бъде обвинена и Хана Гутиерес-Рид, която е отговаряла за оръжията на снимачната площадка на филма "Rust"

Обратно в новината

Коментари - Отправят към Алек Болдуин 2 обвинения в непредумишлено убийство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали ако в сцена актьора промуши с нож даден му от шефа на оръжията пак той ще е виновен????Дори не се напъват да проумеят, че оръжието не си го е донесъл от къщи а му е дадено от ония дето отговарят за тях.

Убийства , сега филмът ще напълни касата с истинско убийство ! Като не ходят в казарма ето резултата.

Само тотален идиот може да изпитва носталгия по казармата.

Добре де това е реквизитен пистолет и се използва само в реални сцени.Как така е стрелял по операторката??? Тя не е участник в сцените.

Гледал ли си примерно "Добри момчета"? Последният кадър е Джо Пеши стрелящ срещу камерата. Нищо опасно няма стига всеки да си свърши работата както трябва. Всъщност по филмите има поне хиляда такива сцени и никой оператор не е пострадал досега. Но както се казва един миг невнимание...

Да речем, че има кадри, в които стреля към камерата

ще киха яко тоя или при черните паламарки в панделата

Зависи колко са го нарочили. Но ще се раздели с доста милиончета така или иначе. По начало не е трябвало да има бойни револвери на снимачната площадка както и бойни патрони.

Само пачаври, убийци и педераси. Друго си беше ако бяха дошли да снимат тук - евтино, на почит и уважение, автографи, услужливи асистентки, готови на всичко в името на киноизкуството, талантливи дубльори когато не са пияни, храната му храна, дори и шопска салата има достатъчно!

А пък в "Мосфильм" е още по хубаво, дааа...

Тази соц подлога на глобалистите не му е да имитира Тръмп ( истинския президент) сега! Много се кефя, когато надути суетни подмазвачи си получат заслуженото!

Още е рано да се радваме. Кой знае какви мастити адвокати е наел и се готви да се измъкне по тъч линията. Надявам се да повдигнат обвинение и за нехайство и безотговорност, немърливост към трудовата сигурност и т.н. и да сумират присъдите. Само така го виждам да полежи, където му е мястото-зад решетките! Също със сигурност се знае и че сключи сделка с мъжа на Халина. Така, че това може би ще намали наказанието му. Ако изобщо има такова. Дано да има сериозна присъда за тоя арогантен и безчуствен смешник.

Дебил

Всъщност въпросният балдуин е голямо леке и има цял куп подобни постъпки, за щастие до момента без жертви. И нищо в случката не е "случайно" - правел се е на пич пред мацките и е размахвал пищова пред носовете им.

“… за щастие до момента без жертви”?! Ехооо- има вече една жертва.

Убийството извършено от болен човек!

Ми welcome у довио запад.....

За курни боко меди доганов! Малий кво ш праим ся!

Така застреляха и сина на Брус Лий. Какво въобще правят бойни муниции на снимачна площадка.

Не е така. При него е имало изстряляно метално парче от гилзата на халостния патрон. Нямало е истински куршум.

ПО ЕДНОТО ОБВИНЕНИЕ Е 18 МЕСЕЦА ... ПО ДРУГОТО 5 ГОДИНИ .... И СТАВА КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК

ОТ ФБР КУАНТИКО ЛАБОРАТОРИЯТА КАЗАХА ЧЕ АЛЕКС БАЛДУИН , ПРЪСТА МУ Е БИЛ НА СПУСЪКА НА РЕВОЛВЕРА И ЧЕ РЕВОЛВЕРА НЕ МОЖЕ ДА ГРЪМНЕ АКО НЕ Е НАТИСНАЛ СПУСЪКА :))) .....

ПРОКУРОРА НЕ ОТПРАВЯ ОБВИНЕНИЯ .... АМИ НАПРАВО ПОВДИГА ОБВИНЕНИВ .... ИМА ГОСПОД ... ТОЯ ВИКАШЕ ЧЕ ТРЪМП Е УБИЕЦ. ..... АМА СЕГА Е ЗАКЪСАЛ ЯКО :)) ...

Тръмп все пак е убиец обаче, Детройт е кенеф

Така е!

А дано да лежи и черните мангусти да го разнообразят културно като изтърве сапуна.

Все едно при ПТП с учебен автомобил да отговарят освен инструктора и обучаващия се. Отговорността е на тази, която е отговаряла за оръжието.Болдуин не е длъжен да проверява с какви патрони е зарредено то, може и да не прави разлика между боен и халостен патрон.

Да но те са правили кой каквото си иска с тези оръжия, а бък Боудин им е и шеф, и следва като такъв да си понесе отговорността.

Работата е там, че Болдуин освен актьор, в този филм е бил и съпродуцент. Той е назначавал персонала и по изтеклите вече обяснения от други, за да мине по-евтино е назначил тази двадесет и няколко годишна кифла за оръжейник...Отговорен е и то доста, както за неподходящите условия за снимки, така и за некадърния помощен персонал. Даже няма значение дали е натиснал спусъка или не, макар че кой друг ще е

Учебните автомати, които раздаваха на учениците по военно обучение бяха със срязани цеви, т.е. само за учебни цели, иначе си е бойно оръжие и си има специален ред за извършване на стрелби. А защо законът допуска бойно оръжие да се ползва като реквизит е странно. Болдуин ще го "преследват", защото освен актьор е и продуцент и като такъв е косвено отговорен за назначаването на компетентен персонал, т.е. за некадърността на който и да е по веригата, ще се опитват да доказват че отговорност носи и той...поне докато има пари да плаща обезщетения.

Напротив