Тайра: Най-големи успехи имах, когато бях пълна

Американският супермодел Тайра Бенкс споделя, че кариерата й е летяла най-стремително нагоре именно тогава, когато не е мислила за никакви диети.

Обратно в новината

Коментари - Тайра: Най-големи успехи имах, когато бях пълна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе едно е пухкава (и адски красива) негърка, друго е обикновена затлъстяла бяла жена. Цветните носят теглото си добре (онзи ден гледах една от глухонемите спортистки, които гостуваха тук, огромна мадама, но супер секси и стегната, като шоколадово мече с талия), докато ние напълнеем ли, заприличваме на втасало тесто. Но ми прави впечатление, че все по-често лансират статии в дух "дебели, но хубави". Явно ГМО-то вече оказва масово влияние и гледат да успокоят затлъстяващото население.

.

Така си е. И аз това викам.

Всъщност правилният въпрос е дали въобще някой щеше да я знае, ако беше дебела..? И аз знам отговора ;)

малоумникът пак цъфнал тука, на всяко гърне мерудия, у фсека малоумна тема по 30 мнения

Само че в МИНАЛО ВРЕМЕ! Граматически правилно е да се напише: БЕШЕ супер готина мацка! Защото вече не е. Е, още става, но не е каквото беше!

Е защо така ма, Жени? Защо мислиш, че са злобни? Това си е самата истина - вече не етака млада кака Тайра и това се отразява на търсенето и, какво толкова има? Вие, дето все казвате, че другите са злобни на тема възраст, вече много ли сте стари? Затова ли се засягате, когато пишат за някоя си, че е стара (Тайра, Жени, Джейн и т.н.)?

Тя е водеща на шоу. Не мисля че там възрастта има значение :)

концентрирайте се се не по форумите. и го запомнете много добре , егото на хората е еднакво за всички с его , и разликата между шега и реалност е нещо много важно. и когато не си осъзнал нещо ,не си играеш игрички. и може на някои хора да им е било достатъчно трудно ,за да позволят на някой да прави грешни преценки

Браво на Тайра, че няма комплекси и говори открито за целулита и стриите, които има всяка жена над определена възраст. Поддържането е хубавоу, но вманячаването е яка суета - тичане при естетични хирурзи и висене в козметични салони със съмнителен и временен ефект.

Аз съм на 59 и нямам нито целулит нито стрии. При това бях 96 килограма ,а сега съм 72 при ръст 180 см.Малка подробност , не съм спирал да спортувам през целия си живот.

Ахааа...а телефон нещо ще оставиш ли?Май пропусна само да пишеш колко пари получаваш....

Ти нали си мъж, какъв целулит какви стрии? :))))

Няма как да имаш целулит, защото мастната структура на мъжете и жените е коренно различна. Нашата мазнина има зърнеста структура. А освен всичко, вие, мъжете трупате мускулатура, ние - мазнинки. Природата така ни е създала. Относно стриите - всичко опира до кожа. Казвам го като жена. Виждала съм стрии при +10 кг, виждала съм и кожа без стрии при + - 20 кг. Тайра Бенкс ми е идеалът за манекенка. Много хубава, чаровна жена. И похвала, че така открито говори за женските извивки, браво!

Ами пропуска да спомене, че освен пухкава е била и МЛАДА, за това е имала успехи.

И аз мисля, че ТОВА е причината! Не пухкавостта, а МЛАДОСТТА, която вече си отива!

Супер яка мацка!

Тъй! Ако се казвате Тайра Банкс и изглеждате като нея и вече сте световно известна, то можете да си позволите да станете "пухкава" за няколко години ;) ..иначе сте си просто Мара Дебелата.

Тайра е много красива.Тя е права,като казва,че апетитна ,а не анорексична е била и е най-красива.Странно ,защо никой не говори за нормалното.То се намира между анорексички като Кейт Мос и пълни жени като Фидосова.Нормалното е описано още в древна Гърция.Пропорциите са използвани за строежа на гръцките храмове.Понеже още древните са знаели ,че тялото е храма на душата пропорциите за тялото също са дадени там.После са въведени за Запада от Леонардо да Винчи.През 60 години на миналия век обаче модната индустрия бе завладяна от гейове.Това имаше своето обяснение-защото те там се чувстваха свободни и те наложиха открито траверстното излъчване.Днес вече всеки открито може да е би,транс или хомо сексуален и затова,жените отново си връщат правото да са жени.Не се напъвай скъпи.Да си травестит или гей вече не е подсъдно.Живей си живота,но не налагай глупости,само защото те страх ,да си признаеш,че харесваш мъже.

Че аз нямам никакви възражения всички дебели жени да изглеждат като нея ... Слабички няма да погледна!

Евалата ! Това е най-якият коментар, който съм чел днес. Направо ми оправи деня !

the_devil_himself@abv.bg

..само дето на снимката не е от "пухкавия" й период ;)

абе дупето со е дупе

тези с минусите или са браточки селяндури или жени с плосък задн.к.