17-11-2017 20-11-2018

Коментари

48 hours e purviyat napisan v statiyata be profan , no koito ne chete iska da se somoiztukne po nyakauv nachin.bogat ,beden ne e napisan ,a e naistina mnogo hubav tv serial.

48 часа къде го забравихте ве тигри?

Наистина определението многолик му приляга и наистина може да изиграе всичко. Помня го още от "Богат, беден", защото по него време американски филми почти не даваха нито по кината, нито по телевизията и ни беше интересно да видим американската действителност поне на кино. А и аз бях още ученик и съответно по-впечатлителен. Само дето тогава все още не бях достатъчно зрял да оценявам актьорска игра. От другите филми с него ми бяхя хяресали навремето "Под обстрел", където играе ролята на фоторепортер по време на гражданска война в една централноамериканска държава, доколкото си спомням Никарагуа, но не съм сигурен. Може да е било и в Салвадор. "Принцът на приливите" е разкошен филм. А от тия, които не са споменати мога да откроя "Водопадите Мълхоланд" и "Обратен завой". "Обратен завой" е много добър криминален трилър събрал ярко съзвездие от актьори: Ник Нолт, Шон Пен, Пауърс Бут и тогава все още младата Дженифър Лопез. По ония времена още не беше почнала да се изявява като певица и беше само актриса, при това добра актриса. Да е жив и здрав Ник Нолт. Смятам, че е оставил ярка следа в киното и не е живял напразно.

Голям пич! Да е жив и здрав!

Да си жив и здрав Готин!

дори само с Богат-беден да беше останал, пак влиза сред големиет актьори

Забравихме "Плевели"

pleveli e 3ti podred upomenat kakvo i kak chetete be ?

За още толкова години екшън живот Том Джордаш пия за теб до дъно

Нолти и Чарлз Буковски не само физически като братя близнаци, бе. Къркачи, женкари, диви и мн, мн талантливи. Пичове от всякъдее

Помня филмът “Богат-беден" се появи на екран 1979-80 г,когато бях студент.Бях поканен от една колежка да го гледам у тях. Оказа се ,че съквартирантката ѝ си е заминала и хазаите са на село. Беше подредила богата маса с питиета и мезета,а тя по една къса рокличка.Не беше кой знае каква хубавица,но след няколко питиета зарязахме филма и му ударихме един качествен секс.После още няколко серии "изгледах" така.Еех мили младежки спомени.

Ти незнаеш ли колко нехигиенично е това нещо качествения секс...студент със студент глъм

Джош Бролин прилича удивително на Нолти, а синът му нищо общо...

нищо общо и с Джош Бролин

Joe69

Еха!! Жив и здрав да е! Симпатяга!

Тоя симпатяга на 80 лазарника? Помня го най-вече в ролята на малкото братче в "Богат - беден" със Строс, беше уникален. Където и да се появи, дори за 5 минути, и филмът става някакси друг, залепя те пред монитора! А уж нищо особено не прави, даже и репликите му едни кратки, почти ги няма, но като погледне, изправи се, обърне се, и те втриса. Да ни е жив и здрав още дълго и да не избягва камерата, тя го обича! Както и ние!

Един от малкото случай когато филмът да е по-сполучлив от книгата вероятно вина за това има рожденика

невероятен човек бих му дал 60+, но чак 80 ........... направо не мога да повярвам

Голям актьор! Винаги съм давал за пример "Нос страх" с ДеНиро, където спокойно можеше да изиграе неговата роля, както и ДеНиро неговата. Това са големите актьори.

страхотен Том в легендарната класика "Богат, беден"

Велик.

Мъж, който има 4 брака, не може да бъде мъж на място! Веднъж е допустимо, но 4 пъти говори за лошо семе!

Да, съгласен съм, че е помиарско, но поне има парите. Защото в България е пълно с мизерни чички или стиснати бебеправячи с по сто брака и деца.

Гаранция, че е истински мъж. Не всеки може за го направи, особено пък ти.

Че минусчетата са от женски род (предимно)! Дами, истината изисква жертви, докато лъжата ги взима! - ТАКА ГОВОРЕШЕ Е3ДИН МОЙ ПРИЯТЕЛ...

e tvoyat bat sergo e po dostoen muj ,deto i sinu si ne poiska da priznae ot Iren Krivoshieva ,aide mluknete be pomiyari.

Определения за него е уместно и да се каже: Гениален приятел на "чашката"!

около теб, колко са "неприятели на чашката"?

Голям пич отвсякъде! "Водопадите Мълхолънд" е филмът, с който винаги ще го свързвам! Господ здраве да му дава още дълги години!

Но ние от задругата си задаваме (между другото) как е черният му дроб!

Явно всичко е наред, след като е докарал тези години. Да е жив и здрав.

dobre e shto e na 80.

goadron@

Взе ми думите от ръката ! Водопадите е Шедьовър, 48-те часа също, класики.