Коментари - Памела Андерсън приключи с грима: Така е по-добре за мен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Автобиографичният филм за нея ми хареса, беше интересен и тя изглежда много добре. Случката с детегледачката, която я тормозила и тя започнала да се моли да катастрофира и онази на другия ден наистина катастрофира е показателна - и в хороскопа пише, че за зодия рак отмъщава съдбата, защото тези хора обикновено не отмъщават или не могат да се отбраняват достатъчно. По подобен начин постъпва и при предложението да й платят за крадените й лични видеа, които "случайно" изтичат - отказва да вземе и стотинка, т.е. мръсната печалба си е за сметка и на съвестта на мръсниците. Фактът, че стига до Бродуей е показателен, че невинаги красотата върви редом с глупостта.

Ако освен с грима, приключи и с пластичните операции ще е още по добре за нея. Нека най-накрая заприлича на истинска 50 и кусур годишна жена.

Сега и със силикона ако приключи, направо ще е 6!

Да прибира и катерицата и да мирясва.

се притеснила за грима! Те й разпориха анала, тя за грима!

силиконовия вампир!

А на българската "мама Мецана" ще й издера очите, ако още седмица съм в състояние "бедна".

Тази тенденция я наложих аз, от както нямам пари за козметика. :) На "Back and forth" ли сме. "Cheap mentality". :) No make up. Ayeeee. Въпреки, че винаги съм твърдяла, че жените без грим трябва да са подсъдими. Но пък престъпността е секси. :)

... ама не е добре за тези срещу тебе!

Никога , никога не спете с грим . Това унищожава кожата ви. И с годинките колкото по - лек грим , толкова по - добре.

Е па то не е ли обратното - колкото сте по-млади, по-малко замазка, така де грим, да ви требва, а не както сега се размина с някоя момичка на годините на унуката, она изрисувана като експонат от мадам Тюсо ?

Цял живот спя със спирала на очите. Зрението ми е перфектно, нямам бръчки и изглеждам поне с 10 години по-млада от възрастта си. Грима не пречи на кожата.

Това не говори нищо друго освен че те е страх да ти видят истинската физиономия