Памела Андерсън призова българския парламент да забрани фермите за ценни кожи

Звездата от „Спасители на плажа“ и посланик на ПЕТА изпрати писмо до представители на българския парламент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е какви ценни кожи в България? И кой в българския парламент говори английски, че да разберат писмото? Да го беше изпратила на Радев. Той хем има ценна кожа, хем английски говори

Българските депутати призоваха Памела да предостави бомбите си за мачкане от хора, които никога не са мачкали такива, в замяна.

Оххх, тази за каква се взема. Известна е с някогашните си силиконови ц..и.

Без да съм компетентен или дори да съм прочел статията, ще се изкажа: Тя е много известна и най-вероятно е милионерка, но средностатистическият работник във въпросните ферми все от нещо трябва да живее.

Бареков ще им превежда.

Едно време една френска... лелка, прецака по-тъмно зелените и им събра мечките. Сега тая хАмериканска лелка е решила да затвори фермите за кожи. Не ме разбирайте погрешно, аз нямам нито мечка, нито ферма за кожи, а ма утре някоя лелка може да поиска да изселим по-тъмно зелените... и тогава какво ще правим... без тях сме за мезе :) :) :)

1000000% подкрепа. Тези необосновани, дивашки практи от миналото хилядолетие трябва да се забранят завинаги. Дори на ниво конституция!

НЕЩО И ЗА ПЕНСИИТЕ АКО МОЖЕ

Мила ми Памелке, Такива призиви се приемат в един дулап и решават в един креват... нема се плашиш много приказва бързо заспива

Ахаха , супер хумор ! Да я потърсим тази , която ще изсели тъмно зелените!

ела да ти кажа ,някои неща. Осван всичко друго ,ти до сега ,къде беше.

Бих написал: Дърта е вече да призовава... но съм естес и кавалер и затова ще замълча. Липсата на качестевен секс се отразява еднакво пагубно и на мъжа и на жената. Тази щом е стигнала до там да яха животинска кауза като бриджитката едно време... Пресъхнал е герана...

Остаря Памела - и почна глупости да приказва... А какво маце беше... Преди 30 години...

Защо не си гледат снимачните площадки на киното ?! Бриджитката - мечките, тази- норките...! А иначе ходят с кожените палта и чанти, изработени от кожите на същите тези животни ... Като Гретито, което пищи за опазване на околната среда, а се движи с яхта с два двигателя от по 600 коня...! Лицемерието е черта на хората, при животните го няма !

А да носиш само латексови прашки, а? Ше ве е.а у веганските бангии!

Ето една лесно постижима цел, Памелка да заповяда на место. Ще се получи и бонус ескорт от НСО. На отговорника за фермите в България му е много слаб ангела, освен това обича да се хвали, няма начин да не клъвне.

Абе да вземе някой да и каже на Памела, а че фермите за кожи в България са собственост на едни галоши, сламени орица на дебелия корпулентен дупетат от ДиеПиСе и да се кротне.

А проституцията да я позволи ли ? Дай някой съвет от опит?

Памелче, кака... за да имаш такива молби към българския парламент, трябва да си поне "Мис Бикини"...

работника да гледа кокошки за перушина, бе! Вярно, някоя залязваща актриса може и птицефермите да поиска да закрием, но до тогава....може...!

Ади бе?! Сериозно? Я изрови снимки където са с аксесоари от естествена кожа? Ше изровиш ама другия път, смешко!

ти само кожи от норки носиш, нали? галош смешен

ма, моля по възпитано, каза се актриса, плей мейтка, модел... инфлуенсърка

На тебе мозъка ти е пресъхнал май,,,,,и то отдавна.

тази баба от де изпълзя?

знае ли, че в България продължават да дерат животни?

Добра инициатива, но половинчата. Защо само за кожи ? А кланниците ? Значи за храна може, а за кожи не може. Който иска да ползва животински продукти, трябва сам да отглежда животните и да ги коли с нож в ръка и да се чисти после от кръвта и фекалиите.

Бриджитката много години беше рекламно лице на две френски фирми за парфюмерия,дрехи и аксесоари, голяма част от продукцията им е от естествени кожи, тъкани и секрети ..То през 60-те и нямаше толкова изкуствени тъкани и кожи, потърси стари снимки и от филми! Колкото до Памелката, тя пък беше рекламно лице на фирма за производство на луксозни мотоциклети и автомобили, седалките на всички са от естествена кожа...

Ако дойде да призове лично вожда в близка среща от 3-ти вид, може и да се случи....... така по интернет..... може да пробва с много кинти, както стана с мечките.....

кукуруку вафла чудна..... щото 80% от населението има нужда от животински протеини и не са психопати като Вас. Мисля, че ООН обяви веганството за психично отклонение преди няколко години......

В САЩ ги ядат с кожата ли?

Защо не призове Дания за това? Там има стотици повече такива ферми.

Ти с този коментар си май начело на психично отклонилите се.

Аве, простако, а може ли който го боли зъб и му гние ченето да трябва сам да си изопае рудата, сам да си отлее желязото, сам да си изкове клещите и накрая сам да си извади зъба?! ША ТА ЕВА У ГРОЗНИЯ ВЕГАН ВЕ МАЙМУНО!

Кат се е замислила за природата,да извади силиконя защото 100 години не може да изгние...А тя както се е направила си е направо за жълтият контейнер!

Курвите да се занимават с курвалък а не с неща които не са им работа....

Всъщност от съвсем научна гледна точка веганстовто води до психиатрични проблеми. Липсата на витамини и микроелементи, които получаваме от животинска храна, води до отклонения в мозъчните функции. https://www.washingtontimes.com/news/2017/jan/16/is-veganism-a-mental-disorder/

Ох котьоооооо...

Да разбирам ли това като намеса във вътрешните работи на суверена държава? Това дали не се водеше престъпление?

Подкрепям,Пами!

Най вероятно става дума за писмо пратено по цял свят. А памката няма никакво участие.

Памела Андерсън е активист не е държава.... Намеса е когато друга държава се опитва да налага нещо.....и то само в някои случаи се брои. Това да има някой позиция за норките не е никква намеса........

на Памела и порасна работата , става заместничка на Бриджит Бардо

Аз ще затворя фермата, ако си върне истинските цици,а не с тия силиконови балони.

Пише до "българския парламент"! Четете внимателно.

ОТ ПРЕД ИЛИ ОТЗАД

България Призовава Памела Андерсън да забрани фермите за ценни кожи в САЩ, Канада, Дания, Великобритания и др. подобни.

Аз призовавам Памела и колежките й да спрат да ядат хора.

тая що не си гледа дъртия клитор..?!

Точно пък тая ... Що не си гледа завяхващата вагина , ами тръгнала да разбива на хората дребния бизнес и препитание. Какво да правят заетите в тази индустрия при положение , че са инвестирали сериозни средства и ако само от това разбират .